Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük nan sen yeni girdin bence zam lafını açma nan maşallah maaşında çok iyi.değerini düşürmme şuanda

hera var gıı
araba yıkar msıınn yıkarsan hemen gell

bal aman bee keske benımkı gtse ne üzülüyon
üzülcek hale gelırsın

ana nıe gttı bee tühh

nan böcük ilkönce ben aktrdım topiğin duurmunu bana dua yok bala varsempatiksalakcinni

ana yemek bakıyom bakıyom bişeye karar veremedim..

fikri olan ??

( cnm tavuk çekmiyo ama etli menüde çok masraflı oluyo yaw,baktımda hep 1 kilo kuzu muzu yazıyo pofff)
cnms ende köfteli bişiyler yapsan olmazmı misail domatesli köfte yanınada fırın mkrna çorba oh mis

de kıs şimid de bende zamn istiycektım ama bu dedınızden sona nasıl isterım bılemıomda deşakkıdı

yok ks byrmda tatil olur sıkma canını ayy evet o eski yerın bi o güzleliği varıd zaten herşyde tatil oluodu cnmm

brck bayrama kadar bısı demıomm acep harçlık verır mı şölee 300 tl neyım verse yeter
ay bende hıc doymuyomm ama demıycem zam neyım
bak cok calısoom anlar herhalde essek deıl ya:)

böcüğümvalla sen ne zammı isiton şurda kaç kişi 1600tl maaş alıoo azcık dur işi yaprığını göster bişiy deme senın patron grntı zman yaparsana :ecrin_bebek:iltiflarda var zaten ohh maş.. hakketten biri falan çıkarasa işten hera ve ben ahzırız hemn geliris=)=)

blue ettm lenn sanada senınkıde gıtsın kutuplara
ınşş
nuronunkı hele donulmez yollara gtsın ınş
ayy beddua ettrmen lenn

blue sen benı kovdrmak ıstıyon sanırımm

OO BÖCÜK adresi verme dedi vayyy.
zaten adres istemedim nan kimseden alın evinizi başınıza çalın nannnn
tenhada sıkıştırmıcam korkmayın.bölge sordum zaten ondan bile tırsıyonuz.nan bal sen anamın bile nerde oturduğunu sordun ben sölediydim deli gibi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...29 ekimde bizide çalıştırıyo vicdansız patronlar yaa.. devlet dairesimiymişiz

halbu ki 2429 sayılı kanunda açıkça belirtilmiş özel işyerlerinin kapatılması zorunludur diye
bu nasıl bi haksızlık böyle!!!!!!!!

pasaklımmmmmmmmmmm edam nasıl bebe kıme benzıoo ayy arıycam vaktım olsada arasamm yaa

bugün neden Cuma gibi geliyor bana anlamadım ya,
yarının tam gün izin olması içinde bir konuşma olmadı ya
du bakalım.3 saat için gelecek miyiz??

Biz yarın tam gün çalışıyoruz, cuma yarım gün ctesi yine yarım gün mafoldumben
belki cuma günü ben izinli olabilirim
30 Ağustos'ta ve bayram arifesinde buradaydım çünkü

pendik bana da çok uzak ama ortada buluşuruz casperım aklinialirimsmile

gülsünüm ısrar etme gelemeze yaa :))

pasaklı eşine tebrik koydum bak seni düşünmüşşş
ayyy yok nan ümitsiz vaka değil biraz gayret olcekkk :)

Hee normalde yapmaz ama bugün kafasına bişi düşmüş galiba sağolsun getirdi bişiler

evet gülsüncüm yaaa seninle hiç buluşamadık bi gün ayarlayalımda görüşelim Şeniz cute ve ada kızı da davet ederiz istanbuldaki kızlara da söyleriz
hem işi hem eşi olanlar buluşması yaparız :lepi:

nursena maş. cnm oğluşunu allah bağışlasınn sana elidnen geldiğinc ekaıtl tanı ve tanıyalım =)=) burkadılerın çoğu yenı evli çocuğu olan sayılı bide hamişimiz var o bugun gelmedi ama

blue ettm lenn sanada senınkıde gıtsın kutuplara
ınşş
nuronunkı hele donulmez yollara gtsın ınş
ayy beddua ettrmen lenn

blue sen benı kovdrmak ıstıyon sanırımm
yok kıs kaynancımı kutuplarada yollama ayrı evlerde dvm edek yeterli=)=) nie iştenmi çıkarıtrcam sneı böcük anlamadım ne ettimki lan nie kovdurum senı ben

aleykumslm hg tanıştıkmı daha öönce second sıkma tatil olmuo die canını burdakılerın çoğu çalışıo=)

zam ıste dıyon yaa olm
zam ısteyen gıttı işten ayrıldı tabı sebep o deılde aman yaa gecmısı okumadın mı senn

brck ben acık adres verıomm evlerede gıdıom
gelmek ıstersenız verım

bence köfteli bişyiler yap sen patikçim =)=) her turlsuunu düşüne bilirisn kuzum

pasaklım ölle deme bence umut var sneın kocişindede bence en güzel umut aşkınız cnmm rabbimm senın eşinide doğru yola getirice inş.....

mbluee kıskanma nan duamı
ben detaylı özet geçtim ama P

brck nan ne seni ne ananı heçbirini hatırlamıyomm
nan sölerim ama özeldennn

nsena Allah bağışlasın oğluşubu
avrupamı anadolumu??

opuyorumnanaktan
zam ıste dıyon yaa olm
zam ısteyen gıttı işten ayrıldı tabı sebep o deılde aman yaa gecmısı okumadın mı senn

brck ben acık adres verıomm evlerede gıdıom
gelmek ıstersenız verım

böcüğüm sona yazıdmı görmedin galip 1600tl maaş alıon ne zammı isiton sen hal dedimm senın çlştıını görrü o verir sanazam zaten dedimm oh ne kebap patron deidmm yanı buna benze şeler dedim cnmm
kolay gelisn sana

balım ama sen bazıalrını unutun bende ism vermeden herksın hastalından bahsttımda ltum=) misal prijuvayı patiği unutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…