nan böcük ilkönce ben aktrdım topiğin duurmunu bana dua yok bala varsempatiksalakcinniAllah razıolsun bal senden
kaynanan kutuplar kadar uzak olsunn
pasaklım edamı gördu demek ayy nasıllardı cok merak edıomm yaa
sen yemezsın verme adresını sakın
gecmıs olsun kızceler
romatızma ağrısı kemıkte olur
cnms ende köfteli bişiyler yapsan olmazmı misail domatesli köfte yanınada fırın mkrna çorba oh misana yemek bakıyom bakıyom bişeye karar veremedim..
fikri olan ??
( cnm tavuk çekmiyo ama etli menüde çok masraflı oluyo yaw,baktımda hep 1 kilo kuzu muzu yazıyo pofff)
de kıs şimid de bende zamn istiycektım ama bu dedınızden sona nasıl isterım bılemıomda deşakkıdıbrck yok lenn adam bıde demıo ama o gıden kısı yamuk yapmış
eczaneye mı ne yollamış bıgun bısıler olmuş ama demedı
bankaya para almaya artık nıe onu yollamıom bılın mı dedı
güvenımı sarstı
yanımda şöfor olmasa bende zam ıstıyom dıycektımm:roflol:
yok ks byrmda tatil olur sıkma canını ayy evet o eski yerın bi o güzleliği varıd zaten herşyde tatil oluodu cnmm29 ekım darbesınden sonra bayram olayına hiç girmedimmm moral bozukluğundan bayılırım falan dıee neyse bunyemı alısttrmaya baslım bn bayram ıcınyok kız sıkayet etmıyım allahından bulsunnn eski yerdeee ne güzel yarın ogleden sonra ttaıl olurduuu :SSbocuk kız spor aykkbı ımmm hh ne güzel senn patron numune galiba siizn orda eleman ıhtıyacı varmı abla ne iş olsa yaprım
bugün neden Cuma gibi geliyor bana anlamadım ya,
yarının tam gün izin olması içinde bir konuşma olmadı ya
du bakalım.3 saat için gelecek miyiz??
güzeller geçmişe baktımdaa
balcımm pasaklımm aydosa gelcem kızlarr
halam vefat etmişti ya onun mevlütü var ona geleyim diyorum cuma akşamı gelip pazar akşamı geri döncem büyük ihtimall..
ama kocacmdan o kadar ayrı nasıl kalcam bilmiyorumm
gülsünüm ısrar etme gelemeze yaa :))
pasaklı eşine tebrik koydum bak seni düşünmüşşş
ayyy yok nan ümitsiz vaka değil biraz gayret olcekkk :)
valla napim..kadıköye gittim geldim.. ee malum hep vitrin... iyiki minübüsteydim.. yoksa çok masrafa girerdim... boş geçilmezdi o vitrinler.
yaa yaaa.. kıskandığından değil yanii.. sırf arkadaşını düşündüğünden değilmi canım..
yaa şaka maka buluşalım bir şekilde yaa....
yok kıs kaynancımı kutuplarada yollama ayrı evlerde dvm edek yeterli=)=) nie iştenmi çıkarıtrcam sneı böcük anlamadım ne ettimki lan nie kovdurum senı benblue ettm lenn sanada senınkıde gıtsın kutuplara
ınşş
nuronunkı hele donulmez yollara gtsın ınş
ayy beddua ettrmen lenn
blue sen benı kovdrmak ıstıyon sanırımm
selam kızlar...29 ekimde bizide çalıştırıyo vicdansız patronlar yaa.. devlet dairesimiymişiz
halbu ki 2429 sayılı kanunda açıkça belirtilmiş özel işyerlerinin kapatılması zorunludur diye
bu nasıl bi haksızlık böyle!!!!!!!!
zam ıste dıyon yaa olm
zam ısteyen gıttı işten ayrıldı tabı sebep o deılde aman yaa gecmısı okumadın mı senn
brck ben acık adres verıomm evlerede gıdıom
gelmek ıstersenız verım
zam ıste dıyon yaa olm
zam ısteyen gıttı işten ayrıldı tabı sebep o deılde aman yaa gecmısı okumadın mı senn
brck ben acık adres verıomm evlerede gıdıom
gelmek ıstersenız verım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?