Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal hanım benim bey yoğurtlu çorba yemiyor salçalı yapsak ne olur acaba?bilgilendirirmisiniz?

akannehir patron geldi büyük patron sayfa açıktı ve ben telefondaydım müdahele edemedim
arkamda dönüktü adama geldiğini görmedim merhaba kolay gelsin dedi akannehir
sonra bi bana bi pcye baktı gitti akannehir

bişi olmaz pasaklı panikleme hemen
unutmuştur bilee büyük patron ooo

bilmiyorum brck hanım bende yeni aldım tarifi face tennn

mbluecım k.bakma cnmm açamadm mudr yanmdaydı ayy başıma bıu agrı gıırdıı off cok fena mıdem bulnıyo bıde :S evet canm abanmt msjı bulmussunn ozet gecıcekdm bndeee tbıgun ayarlayalım gıdelim çok eğlenceli olurrrr bu hafta yıldza gıdıcem buuyk ıhtımall eşimn calısma durumu olabilirmiş ama bakalım :S

nan türklük duygularım kabardı beaaaaa
profili cumhuriyetle donattım face de
turgut özakmanın kitaplarını okuduktak sonra daha çok duygulanır oldum yaa

benimde duygularım kabardı yarın tatil olsak evde bayrak sallamak istiyorumkaydirigubbakcemile3

ee hreacım fısıtkım hafta sonumu nezman gunu yokmu kociş gelcek arrasa sorsa senın kocişe uyarmı tatlış

kötü olmuş kokrma reklamdaki ikizleri görmüşse senden web adresini bile isteyebilir:roflol:

brck gene slala eve gidince içinde klamasın kıssskaydirigubbakcemile3 byrk sllamk için izne grk yok kuzumm

gülsünnnn gene karşıma çıktılar yaaa ((

çıtır soğanlar
Malzemeler
3 adet soğan
1 adet yumurta akı
1 tutam tuz
1 su bardağı un
3/4 su bardağı maden suyu
2,5 çorba kaşığı sıvı yağ
Kızartmak için yağ

Yapılışı
Soğanları soyup yuvarlak dilimleyin. Soğanların dışından başlayarak iki sıra halinde içlerini çıkarın.
1 adet yumurta akını bir tutm tuzla köpük haline gelinceye kadar çırpın. Ayrı bir yerde un, maden suyu, 2,5 yemek kaşığı sıvı yağı ve bir tutam tuzu çırpın. Sonra içine çırpılmış yumurta akını ekleyin. Biraz karıştırın. Ardından soğan halkalarını karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın.

pasaklım bnmde patron görmüştü bikeresınde ekran dondu atamamıştım aşaya bişiy demedi bile anlamadıki garipnoldunu

pasaklım bende yakalanıom hep patrona
hemde sayfadaki göğüs reklamıylaa
sapık sancek benii =)

ya bende istiyorum çıtır soğan yaaa
alım akşam bari bulursam.
patates kroket var evde onuda yaparım ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…