Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Fındıklı Çikolatalı Cookies

1 adet yumurta
eritilmiş halde 1 su bardagı margarin yada tereyağ(ben tereyağ kullandım)
1/4 çay kaşıgı tuz
1 su bardagı şeker
1 paket vanilya
yarım tatlı kaşıgı karbonat(dolu dolu olmasın)
2 su bardağı un
1 su bardağı yarım kırılmış fındık
1 su bardağı damla çikolata..(kuru meyvelide yapabilirsiniz)
Yapılışı:
yağ,şeker,yumurta ve vanilya mikserle rengi açılana kadar çırpılır yaklaşık 3 dk kadar yeterli.un karbonat tuz ilave edilir..kıvamı çookkkk yumuşak olucak aldanıp un eklemeyın ölçülerim tam çünkü..:) unla özleştikten sonra fındık çikolata konulup karışması sağlanır.16 eşit parçaya bölünerek abuk subuk şekil verilir..:)yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak üzerine bastırılmış şekilde yerlestirilir.önceden ısıtılmış 180 C fırının orta rafında yalnızca 10 dk pişirilir..çıktıgında cok yumuşak sizi yanıltmasın..süreyı asla uzatmayın..fırından aldıgınız cookileri kağıdınla birlikte tepsiden tel ızgaranın uzerine alıp sogumasını bekleyın sonra servis edin..
Afiyet olsun...:) hazırlık ve pişme suresi toplam 20 dk.kurabiyelerin boyutları piştikten sonra buyuk bir elin avucu kadar

lenn dün bıze bı tel geldı
malıyeden
sonra patron dedıkı bugun (dün)ınternete grmeyınn sakın
ama ben grdım
nıe öle dedı acep

balımcımm bizim internetlerimiz kısıtlı :gitme:
ben zar zor patronun oğlundan izin alarak (oda burada patron diye geçiyor) açtırdım siteyi bilgi işlemciye

bişi olmaz merk etme cnm yaaa
kaçıncı yüzyıldayızz
sen okdr işlerini yapıyon onlarda okdnn göz yumsunnn
heç dert etme bilee:teselli:

bişi olmaz merk etme cnm yaaa
kaçıncı yüzyıldayızz
sen okdr işlerini yapıyon onlarda okdnn göz yumsunnn
heç dert etme bilee:teselli:
amaan pasaklı dert ettiğin şeye bak ya
bişicik olmaz ben kaç defa yakalandım benimki ikizleri bilene gördü bide hacı adam yani düşün:roflol:
onları göster bişi demez:roflol:
bi poh olmadı sıkıntı ypmaaaa

off dün dükkanın kumandayı yine kırdım bugün tvsiz kaldımm
3, olcek yeni kumanda alışım=)
dükkana fatura edişim =)
patronun bu son deyişi =)

valla bnm mubiş bende kıyak heee..
yediği önünde..
tv karşısında ..
peteğin yanına koydum sıcacık..
hem pencere önü ...
biz burada çalışalım anca ...

nan böcük gözüne dizine dursun, sen çekip gitcen de mi, ben yine sabahlıcam bugün anamın çenesi durmuyo ki evde:SSS ben de kahve yaptım bitince tekrar başlarım dedim ama kahveyi yudum yudum içtim bitmesin diye:roflol:

he pis gelinmisin, bilmem o 700 ü duyunca nedense hak veriverdim sana kaydirigubbakcemile3

senin marşları çalışcaama göre pazar maça gitceem göre akannehir sivas lı değilim heral de mi nan böcükk.:umursamaz:

lenn dün bıze bı tel geldı
malıyeden
sonra patron dedıkı bugun (dün)ınternete grmeyınn sakın
ama ben grdım
nıe öle dedı acep

aha maliye ve internet noluyo sizin ofiste ya e-ticaret falan mı kafamçokkarıştı

mubişin iş yerindemii..yavruum kıyamam..

bnmkide evde tv izliyo

hergün diyom yemek tariflerini yazdın mı die :roflol:

evet cnm dükkanda yanıbasımda beni izlioo kafasını eğip eğip
bugün eve götürecektim ama hava cok soguk yarın tatiliz tek kalacak dükkanda
üzülüomm =(
kız hep acık mı sizin tv =)

kızım sizin televizyon muhabbet kuşu enerjisiyle mi çalışıo beaaa:))
israf günahtır kızım doğada tv mi var nan:roflol:

napim hayvan can sıkıntısından kanatlarını kanatıyo sonra..tv açıyom 1 haftadır bişi yapmıyo hiçç..
kanal d yi açıyom :) ne programlar çıkıyosa artık orada pek sevii heral :roflol:

nurdan :roflol: napsın hayvan tek başına evde bee
doğada değil ki seda sayan izleye izleye güüüü naaaay dııııııınn demeyi öğrenir belki :roflol:

kıss yorgun ben sivaslıyım noliyy ordaaklava:

Böbrek Pişirirken
Böbreği pişirmeden önce birkaç saat tuzlu ve sirkeli suda bırakın. O kendine özgü kokusu böylece gider.
Lahana Salatası
Lahana yapraklarını haşlayın, soğumaya bırakın. Zeytinyağı, limon, tuz ve baharatla hazırlayacağınız bir sosu yaprakların üzerinde gezdirin. Salatayı zeytin ve maydonozla süsleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…