yorgun nekdr imkansızsa bulutları tutmak
okadann imkansız yarın tatil yapmak...malesf cnmmm
duygularıma tercuman oldın kızzz((((((((
ooofff off kocişle bi keyif yapamıcaz mı beaaaa
olsun kurbana az kaldı enerj, depolayak barim:))
akannehir patron geldi büyük patron sayfa açıktı ve ben telefondaydım müdahele edemedim
arkamda dönüktü adama geldiğini görmedim merhaba kolay gelsin dedi akannehir
sonra bi bana bi pcye baktı gitti akannehir
pasaklım bende yakalanıom hep patrona
hemde sayfadaki göğüs reklamıylaa
sapık sancek benii =)
hee kıs sorma valla:)))deme öyle be :1hug:
kurbanda kurbanları keseceksiniz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
akannehir üzerinde durmaz inşallah, bizde genelde yasak zaten adında kadın geçiyor ya sitenin kaydirigubbakcemile3 pc leri yeniden yüklediklerinde unutuyorlar ayarları o ara anca girilebilir bir de tabii kimse olmazsa başka odada eyvahedigeldismile
:roflol:
valla bnmde canım çok soğan halkası çekti dün..
gittik metrodan aldık koca bi paket feast marka (en lezizi bu)
bu akşam yapam barii..
sayfa düzelsiiiinn
benimde geçti canım... inş.bir daha olmazzzevt cnm akşam sıcak süt içtim birazda uzandum bişim kalmadı çok şükür
senin ne durumda??
gülsünnnn gene karşıma çıktılar yaaa((
çıtır soğanlar
Malzemeler
3 adet soğan
1 adet yumurta akı
1 tutam tuz
1 su bardağı un
3/4 su bardağı maden suyu
2,5 çorba kaşığı sıvı yağ
Kızartmak için yağ
Yapılışı
Soğanları soyup yuvarlak dilimleyin. Soğanların dışından başlayarak iki sıra halinde içlerini çıkarın.
1 adet yumurta akını bir tutm tuzla köpük haline gelinceye kadar çırpın. Ayrı bir yerde un, maden suyu, 2,5 yemek kaşığı sıvı yağı ve bir tutam tuzu çırpın. Sonra içine çırpılmış yumurta akını ekleyin. Biraz karıştırın. Ardından soğan halkalarını karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın.
dağınık mı evın ayy pıs garu senıböcüğüm bnm evimde küçücük 75 metre kare falan sanırsam minicikten yanı hatta odanın biri boş sayılır bu hftasonu resımlıcem inş. toparlayıp=)=)
beynını ucurcammheee böcükkkk
ya kaynanan olabilir miyim mümkünse, eşin baksana borç harç demeden eli açık adammış:))
.
böcükkkk nannn, biz bu pazar maçtayız sanırım :Saruboceq: senin şu marşları çalışam ben sengözlerimebaksanab
nan o değil sadece bayanlara izin verseler
biz çalışan kadınlara biraz acısalar nolur acaba ya
1 günde bize hak tanısalar
benimde geçti canım... inş.bir daha olmazzz
valla ben boş bir günümde yapmayı düşünüyorum.. bakalım...
oy içim rahatladı valla siz söyleyince herkes yakalanmış patronuna :roflol:
bal, hem yarın da çalışıyorum diyorsun, hem de hala evde soğan halkası hazırlıyorsun. hazırından yaptım 3-4 defa yani 2 kere aldımdı. çok güzel olmuştu.
ben de kaşınıp, böyle sodalı bir sosla kalamar kızartmıştım evde, kızartmaz olaydım, çıkan bulaşığıydı yağıydı, hazır kızarmış alaydım aynı fiyata gelirdi ancak. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?