Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük ne güzel bi market orası öle nerede bu adres var mı :roflol:
adres yok henuz bulunca derımbayanssulusmile

zekı avratsın valla

700 gttı benımde ıcım gttı bıdaha bı yapsın anasının yanına yolluycamkötükedihüsokötükedihüso

hee bjklısın senn:hooray:

ekşın mubiş :)))))

Kebap Eti
Kebap yapmak üzere aldığınız etin lezzetli pişmesini istiyorsanız, doğradıktan sonra üzerine pişmiş süt dökün. Bir süre beklettikten sonra da yemeğinizi yapın.
Elma Sirkesi
Soyulmuş elma kabuklarını atmayın. Bir kavanoza koyun. Üzerini kapatacak kadar, kaynatıp soğuttuğunuz suyu ilave edin. 2 tatlı kaşığı toz şeker koyun. Ağzını kapattıktan sonra ılık bir yerde bir süre bekletin. Sirkeniz olunca süzerek kullanın. Bu sirke midenize zarar vermez.

Peynirli Patlıcan
Acı suyu çıkmış 2 patlıcanı ortasından bölüp enine 3 dilim kesin. Her dilim arasına ince kaşar peyniri sıkıştırın. Yumurtaya bulayıp kızartın. Çok lezzetli ve kolay hazırlanan bir yemek yapmış olursunuz.

Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler
Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler
Yıldızlar tutuştu siyah beyazla...
Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla
Beşiktaş seninle ölmeye geldik..BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor senle olmadan,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik. BEŞİKTAŞ

yorgunn allenn

Bayat Kurabiyeler
Bayatlayan ekmek ve kurabiyelerinizi bir kese kağıdına koyun. Kese kağıdını üzerine su serptikten sonra öylece fırına verin. 10-15 dakika sonra taptaze olduklarını göreceksiniz.

bunu ezberle yetr son moda bu
90 dkka soylenır hacı

maça gıdıon demek benıde götrsene apla

Pasta Pişirirken
Fırında pasta ve kek yaparken daha iyi pişmelerini istiyorsanız pişirirken fırana bir kap içinde su koyun.

aha böcük günaydınn, bjk liyim tabii, aksi takımlı bi erkekle beraber olamayacak kadar, senin kadar dişi kartallığı hak edemem ama doğma büyüme, ailecek evelallah :lepi:

prijuva he annem gibisin sen tamm, yataktan kanepeden her akşam tak tuk düşürür sonra bana çaktırmadan değiştiriyo o da 6 ayda bi falan :roflol:

Bal Saf mı?
Balın saf olup olmadığını anlamak için, baldan bir kaşık alıp soğuk suda ezin. Su beyazlaşacak olursa, içinde un veya nişasta var demektir.

patık hakket tv yı acık bırakıyon sen
anamm elektrık doğalgaz ne kadar gelıo sıze
ben kuşu salıverırdım coktan
adam bazen cok tv ızlıo dıe onu bıle salıveresım gelıo:)

kızlar ben çıkıyorum...

hepiciğinize iyi tatillerr... ve umarım bu cumhuriyet bayramlarının devamı gelir.....

YOĞURT ÇORBASI Yöresi : Konya Malzemeler:500 gr . süzme yoğurt3 bardak et suyuYeteri kadar haşlandıktan sonra didiklenmiş et 1 bardak haşlanmış nohut3 bardak su1,5 çay bardağı pirinç1 yemek kaşığı unTuz, kuru nane3 kaşık Tereyağı Yapılışı:Tencereye süzme yoğurt, un ve 1 bardak su konulur. Çırpma teliyle inceltilir, su ilave edilerek karıştırılır. Pirinç yıkanarak yoğurda karıştırılır. Ocak üzerinde devamlı karıştırılarak pişirilir. Burada önemli olan kesinlikle karıştırma devamlı yapılacak. Yoksa yoğurt kesilebilir. Et suyu da karıştırılarak pişirilir. Pirinçler yumuşayınca ocak kısılır, et, nohut ve tuz ilave edilir. Biraz daha kaynatılır. Ocak kapatıldıktan sonra kuru nane konulur. İyice karıştırılır. Dinlendirilir. Kaselere alındıktan sonra kızartılmış tereyağı ilave edilir. OLCULERI YARI YARIYA KULLANDIGIMIZDA Bizler icin daha uygun olur sanirim ( AFIYET OLSUN )

patık hakket tv yı acık bırakıyon sen
anamm elektrık doğalgaz ne kadar gelıo sıze
ben kuşu salıverırdım coktan
adam bazen cok tv ızlıo dıe onu bıle salıveresım gelıo:)

:roflol::roflol:

kızlar ben çıkıyorum...

hepiciğinize iyi tatillerr... ve umarım bu cumhuriyet bayramlarının devamı gelir.....

ii akşamlar cnm
bize bi faydası yok olsada olur olmasada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…