bide şey dio ödiyebilcezmi acaba altından kalkabilirmyiiz falan bende dedim artık almışsın yapcak bişiy yok ödiycez bi şekilde bankanın yolu gene görundu yanı =)=) nese sağlıkk okdr önemliki o üzülünce hemen bütün vucudu kasıldı bılıosun kocişim kas rahtsızı çok üzüldüm öle olunca sakinlşetirdim onu düşün kendımı bırktım kocişi sakinlştirdim=)=) sonuç olarak anlaştık ve tatlıya bağladık cnm artık benden haber siz bişiy alcanı sanmıyorum ilkkez yaptı zaten şşaşırtı ben izinermiycemı bıldı için yapmış =)=) dedim iyimi oldu şimdi uzatmadım artık bapakk çeker yatırırız bu ay kredi 100tl çekçez zaten ikimizn maaşıda karşılamıo 100tl açık klaıo artık harçlıkla flaan 250 çeksek yeter heralde aman napak bidamı gelcez dunyaaya
brck ben eşimle dün kavga ettimde heraya telde nalatmıştım kociş playstation 3 aldı 12 taksıtle alım mı dedi al dedim ödeek madem çok isiton oda bana sormandan 80tl de oyuna vermiş bende bu kadar sıkışşıkken terk çekim oyun nasıl alabiliosun dıe kızdım cnm olay tamamen bundan ibaret
conturcum hg cnm sen naıslsınn artık yoksun akşmlarıda görüşemıokk
heee gül tatlısıda hos ama onu kes biçç çok uzun bunun yufkasını aç bardakla kess ortasını yağla ortyada bı cevz kondr tammdr bn kımsenn daha once görmemıs olsun ıstyım yenı gelınm farkım olsun braz dityyee
mblueee evet cnm bncede artık ıızınsz ilk ve son kes alısı olurr evet canm dunyaya bı kez gelınıo sonucda zora sokmayacak kadr kendını ıhtıyacları almk lazım sende en kısa zamnda bot al gulummm hastaneye vercende ayagına gıyersın :)
heracım alcam zaten bu ay =)==) kredi akrtının kesilmeisni beklemiştim bide kociş işe alıp bırktı için çok sıkıntı olmuo cnm=)=)
böcüğüm playstation oyunu tatlım almış artık ödencek ama bida habersız bişiy alabilceni sanmıom dunden sonra zaten normlde 10tllik şey laıkrn bile söler ama üzüldüm bana sormamsınada sonçta ıkımız çlş oduok ben totomu sıkıom azcıkda o sıksın dımı ama
mbluee cnm işllh playstation aldığına pişman olmassın cnm
biz dıgıturk aldık ona bile pişman oldum
hatta evde 2 tv var 3.yü istedi yatak odasına
tavrımı koydum asla yatak odasına sokmam diye
bi orda dedim başbaşayız orayıda katletme...
pasaklının eşindede var playstation ve oda pişman sanırım..
contur sen nezmndan beri yoksun tatlım
mesela hamiş var topicimizde haberin varmı??
böcüğüm patron öle dğosa çok sık gleme tatlım allah korusunn
conturcum ince bolguru bikaba al kaynattığın suyu üsütüne kadar doldur azına kapak ört suyu çektikten sonada içine salçasını at karıştır bi güzel sonada içine yeşilklerini domates salatalını koy lımon yağ tuz azıcık pulbiber oh mis ooturun yıyın afıyetnen =)=) bu arada yeşilliklerde marul,maydonoz,taze soğan yada kruu soğan tatlım