Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aşkın alevse hasretin bir kor
senin yokluğunu kalbime sor
dünyaya seninle gelmiş gibiyim
sensiz yaşamayı düşünmek çok zor....
dıtdıtdırıdıt

kocamı seviom nan:lepi::sm_cool:

Son düzenleme:
balım sorma küüçklükten hevesı varmış karşı çıkmım alsın dedim 12 taksıtte iyi geldi 700 tlden son çıkanı
birlkte oyanuos film falan bluray oynatıo göruntu alitesi muhteşem zaten dedım playstatıonla fazla ilglilenırsen dızılerı unut=)=)

bluee cok para deıl cnm odenır nolcekk ama senı ıhmal etmesınde

ball bızım 1 dene ona bıle bakmıok ınan ben evde hıc acmam arada bı dızı ızlerım onunda sonuna kadar deıl
eşimi cağırırm eğer gelmezse dırek fişini cekıom paşa paşa gelıo

conturcum bıde aramıza yenı katılan arkadaşlar olduu asil mavi,yorgun savaşçı,kevserra,nursena
unutum varsa affedın=)

bocuklucan yazıyı begenmene sevdnm faceden caldm bndee biizmde kucuk odada tv vardı onu yatk odasına getrdm yataga yatıp sarılıp kocişle tv izlemk daha keyflı yaaa :kedi:

aşkın alevse hasretin bir kor
senin yokluğunu kalbime sor
dünyaya seninle gelmiş gibiyim
sensiz yaşamayı düşünmek çok zor....
dıtdıtdırıdıt

kocamı seviom nan:lepi::sm_cool:

aşkın bir hevesse
gerçek değil hayalse
istemem sevme beni....PPPPPP

ii cnm kontrol altındaysa sorun yokkk

ben gideli çok şey olmuş yaws
ama en çok efsunun hamişliğine sevindim,,

kıslar hadi ben çıkıyom
evi süpürcem
sonra kek börek poğaca bide gülsunun ıslak kurabiyesinden yapcam
bide kısır olcak işte
yeter dimi yarın için

böcüğüm o çok değill zaten bana söleyıp aldıda oyun tek çekim ve 80 tl zaten bu ay kredi kartı ikimizin maşında 100tl fazla .bana bot alcz bide öle o yun grksiz zamnda aldı yanı demk istedim ve kızıdm nokta oydu tatlım

conturcum kek yerineetimek tatlsıı yapsana kremşantili flaan süper olurr=)=) afiyet olsuns aydıkların yeer cnm afiyet olsun size arada yaz sen =)=)

balım öbür türlü aldırtmam=)=) bi gün zor duruo dizisiz tehdıt edıom hemen =)=) döner totomu yatırım dıom ben erkn yatınca oynamasına izin verıom =)=)

böcüğüm 700 tl 12 ay taksıt çocuckluk hayalı dıe ızın erdim yoksam vermezdimm şimdi icat etse aldırtmazdım keısnlıkle?=)=) bide blue ray filmler sankimm yanındaymış gibim oynuoo harıka izlenio göruntu kalıteıs 10 numara dun mumy izledikkkkk

eferim nan senden öğrencek çok şey var :))

yavrum senin yerin apayrı bea:)))
kuzum benim...

kocanla aldatma nan beni
kelebek vardı bide yok oldu
tırtıl oldu :))

yeter daa ne olsun cnmm
resimleride çek görelim

balım öbür türlü aldırtmam=)=) bi gün zor duruo dizisiz tehdıt edıom hemen =)=) döner totomu yatırım dıom ben erkn yatınca oynamasına izin verıom =)=)

yuhh 1 gün zormu duruyo...
mşllh ne yediriyon adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…