akşama yapacaklarımı saymışsın kıs:))evt zate sesini duysan sen :))
adam buna kıyamıyodur bıcır bıcır neler ediyosa
bide boynunu büküp bakar tamm
vıyy balım kocanda mideye pek düşkün =)=) naısl rejim ediy kaç kgkocişin boyu kaç cnm
yorguncum prtık yemk ön hazılrık ypınca herşy prtık cnm sen ozamanlara gelince sor yarıdmcı olmaya çlşıcam ben sana =)=) prtık bişiyler hazrlamk konusunda ama mutlk ön hazılrık şartt kzuumm=)=)hsonu da çalışmıyo de mi eşin,
ya yemek olayı off off en ço kgözümü korkutan şey ne yalan söliyim, gerçi bu aralar deneme yapıyorum sürekli pratik yemekleri, anjnemin mutfaanı değilştiriyom yani
işler çoğalırsa buna da halim kalmaz çünkü
inşallhh gönlune göre bir işte blurusun yorguncumevliya kocan var heee:roflol:
ya böcük kurs bizimkii, grup dersler özel dersler sabit olmuyok o yüzden maalesef. kaç yıldır çekiyom ama artık kıymet bilmeyen salak tipler doldu falan, herkes yakında çıkmmam gerektiğini düşünyo, emeklerime acıdım bırakmadım daha önce çok şey kattım ben buraya ve işimi seviyorum iş yerimi olmasa daama işte o yüzden şimdi kursa başlıyorum ya, iş değiştirirken eğitimlere sertifikalara bakılıyor ya e ben siddin senesi burdayım, koşturmadım hiç bi şeyleri ne zamandır. o yüzden kasıcam şimdi, burda kk da bile yabancı dil topiclerinden faydalanıyorum, boş saatim olunca netten araştırma ediyom annıycan suyum ısındı farkındayım:)))
oh ne hgusel böcüğüm bende sevıom öle toplu olmasını dağınıklık hiç hoşlnmıom ama bir türlü gardolaba el atamadım kuzum yaoff cok iş var yaaa düşün düşün bı hal oldm ama bayramda ya görmcemı yada ablamı getrcem
yardımaa
halıları yıkamaya vercem
perdeler yıkancak camlar sılıncek(camlara yağmur gelmıo cok şükür)
koltuklarım yıkancak onunda yüzü cıkıo
gardırop duzelcek mutfak duzelcekk
mağazada calıstım yaa katlama işi sanat oldu
kağıt gıbı ılla tek sıra olcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?