Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dualarımız kabul olsuninşallah
hayırlı cumalar herkese
ben bi cumaya gidem gelemkaydirigubbakcemile3

bocukk akşama yemeğe gelim mi :) bnde bayılırm pırasaya daha gecen akşam bittti odaaa dolapda mantarım varr biberim var bıde patlıcanlarım varrr bıde tavuk taşlık cıkrtmısdım akşama :) patlıcan musakka taşılk bıde pilav yapım bn en ıyısı bıde bol lemonlu salata tammdır :)

tahmin ettim nuro...

böück bende bayılıyom pırasaya buz gibim bol limonlu havuçlu geçen hafta yaptım
eşim sevse keşke bu haftada yapsamm
heç yemediii

heracım cnmm oturtma yap matlıcanları parmak gibi doğra ama serçe parmk gibi =)=) kızart
sonra tavada soğanı kaur kıymayı kavur içine briazcık salça koy karabiber pulbiber azaıcık koy sona karıştır maydonos doğra inceicene kızartığın patlıcanları kenara al üsütne bu dedim sosu dök sıcak su dök pişirrr güzelce bide pilavv ohh miss

belkim bende kayın valdemlere gideirm kociş ordaya eve gelirsede karnıbhr haşladım akşm kıymamıda ıakrttım fırında beşammli karnıbhr pişiririmm çorba yaparım bide salata yeter )=)=)

bendede tavuk sote ve çorba var dün akşamdan özel istek :))
salatayla taçlandırıdız olur biter :)

ay bende severım prısya şimdi iş yerımdede var nohutlumantılı çorba pırasa ve poğçacıkalr var menude=)=)

ayy kıslar mantılı nohut çorbsıda bir harika olmş tadına baktırıdda abla=)=) mntılarıda bek güzl ypmışız 1 kşaığa 7-8tane glei blkımde dhaa fazla ymkte sayarım artık kaçtane oluo dıe

balım makrna yada pilvda yakışır o menuye he=)=)

ay aslında cnm şöle beşamlli bi fırın makrna isito ama artık onuda haftasonu yaparım

bal benım eşimde sevmıyıı ama aksam yedı ılkkez beğendı
bı yesen vazgecmen dedım yedı beğendıı

hera gel cnm ayıp ettın
benımde mantarım varda h sonu evde yokuz yapmım bosuna

hera daha önce yememiştin tavuk taşlığı nasıl yapçan kuzumm =)=) yada yanlışmı hatrılıom yemişmidin

mblue rejimdeyük güyaa yapamam nası rejimseee
sevmediği şeyler olunca rejimdeyis diyo eşim
ama sabah sabah patates kızartmasına rejim yok

böcük pırasa kereviz karnıbahar alerjisi var bunlara
o bol salçalı yemekleri seviyooo
rejimde değilse hep etli butlu şeyler seviyo
salata akşamları yiyo ama normal salata değil
balıklı malıklı uyduruyo bişiler
bol soslu ve isot koyuyo salataya bile
nar ekşisiz yemez asla salatayıı

makarna pilav işyerinde zaten hergün biri olmasa öteki oluyo mblue
o sebeple evde pek yapmıyorum cnmm

yorguncum prtık yemk ön hazılrık ypınca herşy prtık cnm sen ozamanlara gelince sor yarıdmcı olmaya çlşıcam ben sana =)=) prtık bişiyler hazrlamk konusunda ama mutlk ön hazılrık şartt kzuumm=)=)

inşallhh gönlune göre bir işte blurusun yorguncum

oh ne hgusel böcüğüm bende sevıom öle toplu olmasını dağınıklık hiç hoşlnmıom ama bir türlü gardolaba el atamadım kuzum ya

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…