Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük alırsın kı sen nolcak ne koycek sana kaydirigubbakcemile3
ben her yemeğe atıyorum tablet
ne olursa olsun farketmez her yemeğe atıyom:)

balcımm solee kuzummmm bnmkınde de boy varr gerısıde fazlasıyla var boy 1.89 kiloo 120 rejime başlıcaz berber bnde baya aldm son zamnlarda anem dıo kılo almısın dıyom anne nolcek uzum uzume baka baka D

böcüğüm indirm için çom merciii

heracım datlum kıymatlum taşlıkları iyce yıka haşlamadan yap lezzizz oluo dedin gibi soğn salça yap az kavur üsütüne ıscak su dök misss

nasıl alak lenn dalga mı gecıonn

kımı evın mutfağa kötu kımının mutfağı ıyı ama odaları kötu
en ıyısı kendım ınsaa edım evımı dıom

damlacım bencede akrnıbhr kzırtmasına byılırım yımırtayı çırp bula karnıbaharı sonada una hop yağa ohh afiyet olsun krımzıı bieberleride fırına süpür yoğurtlu slatasını yaprsın sona=)=)yanıanda ptlıcan koy oh miss

hera öldüm gülmktne bende kocama baka baka zayıflsam süper olur heeee demi?D:

damla sağol cnm tavada hiç denememiştimm ii fikir oldu...
canım ben geçen gün yaptım çok beğendim ama kıymasını biraz bol koydum çok lezzetli oldu

balım öle taneli kalmıcak işte iyce pişircenn =)=) pirinçlide dene bakem =)=)

damlalaıcm harika oluo cnm ama yumurtalı hiç yapmadım sonucu yaz banda merk ettım=)=)

canım sanırım çorbayı pirinçli dene diyosun dimi tatlım, evet canım bende arada öle yapıyorum yağda üstüne yalınca süper oluyo, sonucu yazıyım tatlım ben geçen yaptım çok güzel oldu ama kıymasını biraz fazla tut derim buyrunnnnnnnnn

böcüğüm 140000tlyede dehşet daireler var araştırır bulurusn kuzum =)=) sıkma canını siz ev lamya karar verince kimbilir nasıl güzl evler bulucanız şimdiden böle düşünme biz ilk ev bakmaya başaladık mutfklarr mibnminnacık düşün tek kişi zor sığıon yatk odalarının rotasında dirkler felan ama çok şükür =)=) ytk odam direksiz mutfamada 2 kişi sığılıo iş yaprken iş yapmazken 4 kişi oturup 5 kişi oturup yemk yıyebılıos =)=)

vallla bak nan inanamıom sana çünkü
şakamı edio diom bazen kaydirigubbakcemile3
bu kadar düşkün bi hatun hiç görmedim duymadım nan ondan

sağol canım önerilerin için yapıcam a.s

damlacım mericmk çorbasına koyuyom prnç onu dıodum cnm mercimek piirnç tvk tblet 1 diş srımsak iyice dağoıla kadr pişirosun sonrada yağınaney pulbiberi ykıp dökuosun

balcımm solee kuzummmm bnmkınde de boy varr gerısıde fazlasıyla var boy 1.89 kiloo 120 rejime başlıcaz berber bnde baya aldm son zamnlarda anem dıo kılo almısın dıyom anne nolcek uzum uzume baka baka D

seninkiyde kiloluymuş cnm
yok benimki okdannn yokkk

böcüğüm indirm için çom merciii

heracım datlum kıymatlum taşlıkları iyce yıka haşlamadan yap lezzizz oluo dedin gibi soğn salça yap az kavur üsütüne ıscak su dök misss

taşlık ne kızlar ya??

valla sorma her açıdan doycam galiba bu akşam:))

afiyet olsun gülüm ne diiimmm :)

vallla bak nan inanamıom sana çünkü
şakamı edio diom bazen kaydirigubbakcemile3
bu kadar düşkün bi hatun hiç görmedim duymadım nan ondan
nan geyik olsun die bazı saçmalıorum tabi ama
düşkünlüğüm var evet:)))
artık ben mi normalim sizler minormalsiniz bilemem
bilimsel araştırma yapmak lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…