valla sorma her açıdan doycam galiba bu akşam:))nuroo hadi iiyisn yemekte hazırrr
eşinde iyileşmiştir :))
seen sen mi utanıon nan:))))nuro nan sen böyle konuştukça ben utanıyorum kızkaydirigubbakcemile3
canım ben geçen gün yaptım çok beğendim ama kıymasını biraz bol koydum çok lezzetli oldudamla sağol cnm tavada hiç denememiştimm ii fikir oldu...
balım öle taneli kalmıcak işte iyce pişircenn =)=) pirinçlide dene bakem =)=)
damlalaıcm harika oluo cnm ama yumurtalı hiç yapmadım sonucu yaz banda merk ettım=)=)
damlacım bencede akrnıbhr kzırtmasına byılırım yımırtayı çırp bula karnıbaharı sonada una hop yağa ohh afiyet olsun krımzıı bieberleride fırına süpür yoğurtlu slatasını yaprsın sona=)=)yanıanda ptlıcan koy oh miss
hera öldüm gülmktne bende kocama baka baka zayıflsam süper olur heeee demi?D:
balcımm solee kuzummmm bnmkınde de boy varr gerısıde fazlasıyla var boy 1.89 kiloo 120rejime başlıcaz berber bnde baya aldm son zamnlarda anem dıo kılo almısın dıyom anne nolcek uzum uzume baka baka D
böcüğüm indirm için çom merciii
heracım datlum kıymatlum taşlıkları iyce yıka haşlamadan yap lezzizz oluo dedin gibi soğn salça yap az kavur üsütüne ıscak su dök misss
valla sorma her açıdan doycam galiba bu akşam:))
nan geyik olsun die bazı saçmalıorum tabi amavallla bak nan inanamıom sana çünkü
şakamı edio diom bazen kaydirigubbakcemile3
bu kadar düşkün bi hatun hiç görmedim duymadım nan ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?