Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne bılem basıt gelıo cok acılıme gelırse makarna ederım
ama sıcak yemekler daha guzel hem işyerınde yıyok
yeter dıomm

bluee gelımde duzeltım gardırobunu cok dıkkat ederım ben ona aynı hızada olcek

boy varmışata yanında kilosuda çok heralde cnm nese =)=) bızımde oluoda kociş işte fasfood yedi için ben evde hertürlü yemep,ği yapıroum ama mutlaka çorba oluo her menude dun den önce bi çorba yaptım çok beğendi benım kociş bayıldım harıka olmuş dioo=)=)

halbukii bildiğiniz mercimek çorbaıs yaptım sadece içinde prinçle ve tvuk tabletile uuznca pişti 1 dişte sarımsa koydum üsütünede nane ve pulbiber yktım ama robottna flan çkmedım sadece iyice pişiridm mericler prnçler dağılana kadar tavsıye edeırm kış günleri iyi giido

yaa bnm pazar gunu tıvık gunummm o gun fırında tıvık yapıorum bıde mantar graten oluyooo bide elma dilimi patatesss bıde salatylaa süper oluyo haftasonu evdeysekk menum u olurrr cok sevıyoruzz bu takımı

damlacım dolpta ne var de bakem bişiy yoksa patates pilv çorba et cnm bide salata yoğurt tammdır=)=) dolptaki malzemleri sölersen başlka fikirler verim hemn kzuum)=)

böcüğüm anladım cnm benm ymklerde tek başınamkrna olmaz tamamlyıcı olsun dıe yapıom iş yerınde yedım gun ede yapmıom==)=))
bde gardolp konusnda gelsien dizsen hiç fena olmaz daltum çok makbule geçerr:ecrin_bebek:

bende bugün bunları yapmayı düşünüyorum kızlar geçen netten indirmiştim
[/url][/IMG]

Malzemeler:
1 tane yufla
yarim paket uzun firin makarna
yarim kalip beyaz peynir
1 tane yumurta
yarim su bardagi sut
4 yemek kasigi sivi yag
tuz

istege gore arasi icin kiymali harc
(ben daha onceden az kalan bi harci kullandim)

Hazırlanışı :
Bir tenecereye suyu koyup kaynatiyoruz icine makarnayi ve biraz tuz atip hasliyoruz,haslanan makarnayi soguk
sudan gecirip icindeki suyun cikmasi icin suzgecin kenarlarina dik olarak asip iyice suzduruyoruz bir kaba beyaz
peynir, yumurta ,sivi yag ,sut koyup karistiriyoruz icine suzdgumuz makarnayi koyup karistiriyoruz teflon tavayi biraz
yaglayip yufkayi seriyoruz fazlaliklari kenara birakiyoruz uzerini kapatmak icin yufkanin uzerine makarnali harci
dokuyoruz arasina kiymali harc koyup kalan makarnali harcida koyup yufkalarin kenarlariyla iyice uzerini kapatiyoruz
ocaga koyup ilk once tavanin isinmasi icin biraz harli ateste ,sonra ayarini iyice kisip alti kizarana kadar yaklasik
15 dk kadar altini kizartiyoruz,bir kapak yardimiyla boregi alip ters yuzunu cevirip yine diger tarafida ayni sekilde
kizartiyoruz, pisen boregi servis tabagina alip dinlendiriyoruz hemen kesmiyoruz dinlenen boregi dilimleyip
servis yapiyoruz

mblue benimki fasfood sevmez
daha çok kebap türlerini sever urfa sofrasına kombine alcektik bekarken :))

ben sevmiyom öle mercimek çorbası illa rondolu olcekk
ama tadı güzel lmuştur
ben hep tablet katıyom zate ama pirinç heç denemedimmm

yorugncum hg =)=) ağır ağır iç azın yanmasınn kuzumm=)=)

heraa oh süpermiş pzaar sendeyım kaçma bi eyere şu tvk taşlını sordum sana daha önce pişirmedinm dmeiştin snakimöle hatırlıom nasıl pişircennn

saol bluecımmm tavsıyen ıcınn :) evet yemedım ama ymek ıstyorum taslıkları temzleyıp kaynatıcam sonra onları daha onceden hazrladım salçalı soganlı domateslı karısma koyup pişircemmm bakalım nsl olcekk

ay ben makarnalı börekten nefret edıomm desemm

yorgunn hanım h gldın
lenn aksam senın uyursuzluğundan yenemıyormuşuk

balım öle taneli kalmıcak işte iyce pişircenn =)=) pirinçlide dene bakem =)=)

damlalaıcm harika oluo cnm ama yumurtalı hiç yapmadım sonucu yaz banda merk ettım=)=)

valla canım benim dolapta yemeklik hiç bişey yok meyve falan var bide kırmızı biber ve köy biberleri kahvaltılıklar var, 1 haftadır evde yokum hep yemeğe bi yere gidiyoruz, o yüzden aklıma bişey gelmiyodu ama tarifini yazdığım makarnayı yapıcam hoşuma gitti bi kere yaptım, akşam işten sonra bi markete uğramam gerek ama bide yanına karnıbahar alıcak kızartıcam sarımsaklı yoğurt, bide yanına çorba yaparım tamam işte ya :hulya: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…