Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bugun temızlık edemde yarın anama gtcem
gece 2de banyo temızledım yaa uyutmadı herıf

yorgun nan kendime arkadaş arıyom yakın biri olsa keşkem diyee
napçam nan tc ni nüfusuma geçiremem heralde :)) yaşımızda uygun :))

benim kvalide nezmn onlarda yemek neym yesek sen elleme kızlar hazırlar toplar der
başka hatırlamıyom
hiç bulaşık yıkamadım mesela onlarda
2 tabak götürüyom tammdır :))

ne işi varsa ruyamda
nıkahına gttım ben onun gözumun ıcıne baka baka evt dedıydı
aman neyse bdaha görmem ınş

blue sev tabe lenn ben olsam bende severım
yaa benım bebemolsa
eşim benım annemı ıstıyo bende ınş kendı annem bakcekk

bnmkıde der bak onu işten geldin oturd ıe çay demlıom bişiy ypmıom zaten dıom gel gel otur kızına dıo o kyr yada kalkıo kendı alıo çayını sağolsun ama acelle etirme huyuna kızıom bazen gerçi kızıda kızıo o huyuna=)=) bende arza yok yan eonundışında tebrık koyuyom kaynanacıma=)=)

nan ben kaynanama ne zaman gitsem bulaşıkları ben servisi ben yapıodum nan
gene de yaranamadım:))

ayy benım bebem olsaaannem dıo acele etmyın olur hayırlsııyla az evlilğinize alışın dıo kayınvaldemde olsun kıs dıo yumuk yumk ellerı olur dıo severıs abakrıs dioo ben bakamam dıomda kızyla brlk biz bakarız dıolar doğuurp atöçam kucklarına sankım ayy ıom zamanı var az daha sbaır rabbım nasip ettiys eolur dıom çıkıom işin içinden kocişte kızıo zaten =)=) biz buyuyek sona dıo

nuro nan cep evde kaldı bugün acele çıkınca hep böle olıyyy

facete benim yazımı çalmışsın :))
video mu izledinmi sen düğün slaytı

saolun kızlar kaynama gelen tebrıkler içinnn :) auyyy canım sıkkın bugun nedense yaa oğleden sonra coktu usteme bı karabulutt pufffff

böcük nan modern insanmışın hani, he ayrılcam sona nikahına gitcem akannehir

bal ve blue sizin kaynanalara

ayrıca blue kocana on puan bu yaşlar geri gelmez çocuk olur nası olsa acele etme yazık size.

nurdan, var öyle değer bilmez insanlar ben de yaşadım mazide kaldı şükür, hayatta esenlikler diliyorum öylelerine alsanaalsanasmile

hera ann hayırıdrr ben gıbı yemkte yoğurtmu yedın=)=)

yorguncum sağolasın datlum kocişle bebiş konusunda aynı fıkırdeyıs 25-26ya kadr yolu var=)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…