Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heraa nan kocan kaçta gelio iştenn gelinsenize=)=) oturak yada cmrtesi gelinn=)=) daha rht olurus ymkte yerıkk

mbluee aynen bizden ordan çıkıyok öbür anneye gidiyok yakınlar birazda...

yorgun sen hangi semtteydin cicim??

benım annem cok uzakk:gitme:el oğluda her zaman ızın vermıo gıdek
bı h sonum var onda bıle göremıom bazen
evı temızleyım kocem evde dıe off off
keske onlara yakın olsak ama aramızda nerdeyse 2.5saatlık yoll var

ay böcüşümmmm azda değilmişş oolsun cnm be rabbım sağlık sıhhaet versinnde görüşrüsünüz sıksık inşllhh

yaa bnm kaynamın kızı yok ya o yuzden ıkı gelınınıde kızı gıbı goruyooo gecen masanın ustunde tuzluklarım duruyoo bnde onlar gelmeden bı gun once dıkkatımı cekmısıd ama silmemişdim kaynam geldı mutfakda tuzlukları sildi ayy anne tozlanmısmı dedim yok kızmm ole bi bez varken elımde alım dedi Allah razı olsunnn :)

ay bnmkıde ben mtfktayken gel kızım oturd ıo ya acel ettiro bnı sınırlenıom ozaman yanı keyıftend urmuos mutfkta çay hazılros demıı ateş oluıp çabuckmı pşirim bnm kayıvvldeye hep hızlı olmaklazımm )=)=) deyım yerındeyse totomo motor tkamam lazımsempatiksalakcinni

hera senınkı ne ıyı lenn
bı ınsan bı ınsanı sevmıyorsa kesın bı sebebı vardır
o yuzden sevmıom bende ne edımm zorla deıl yaa
o benı cok sever tek gelınım ondan kızından cok sever ama ben sevemıom yaa

bal biraz daa zorla tc kimlik no mu vercem kaydirigubbakcemile3 özelden yazarım.

blue ağzını öpem(lafın gelişi ) neymiş işi varmış sanki hepimiz işin dibinde oturuyoz, kendi evinde olsun da yolu accık çekicen naapıcan.

bu arada lafı geçmişken sabah akşam yolda kaç dakika harıcyorsunuz hanımlar

ben
sabah 30-50 dk
öğlen 30-90 dk
akşam 60-90 dak (trafikten nefret ediyorum, böyle yazınca böcüğün sistem akıllı çıkıyo ama özel sektör her an iş değişebildiği için)

aman başka konu mu yok bee

ay ben ruyamda ılk askımı gördumm
ne alaka ıse
cocuğu vardı sözde benı cok sevıo ve pişmanmış evlendığıne
sık sık ruyama gırer oldu
hanı su komsum olan subay anası yuzunden evlenmedığıımz

ayy böcüğümm benımkı sevıo benıde işte çok aceleci her işi anında olup bitçek =) bende çalışan kadınım cnm ancak yetiştiriom alla alla

beım işimde evıme cok uzak yorgun nıne:)
40 50 dk sürüyoo
bazen msuterıye uğruyokk
falan

yorgunn
ne anlar len o takımdan ancak dedıkodu eder aman susun bee moralımı bozman onu andırıpta hııh

bende cok acelecıyımdır hanı su ortak var yaa
cok uyuşuk 2 dk kescem faturayı bı kesıo o bazen 3 saatte:roflol:hıc abartmıom

yorguncum çok vaktın gıdıo cidden bnm sabh 10dkka bile sürmüo çünkü eşim götürüo=)=) akşmlarıda 30dkka mınıbus bekledm için=)=) yurursemde yarımm saat

böcüşüm hayırdır cnmm aman bilinç altıdır ne işşi varsa bilinç altında o subyın
bende ilk evlndimizde eski flörtümü görodum zaten topu tufengi 1 dene olmştu 2. eşim oldu çokşükür=)=)
onu görodum ama artık görmuom gerçii hayrı faln olmazöle ruyanıdna nese =)=)

ancakmı hespalıo kıs böcük okadr uzun süremi bi ftura kesmek

ayy bu arda kayıvldmeın şu konuda hakkını yıyemem elinde ne varsa getirir bizede verir sağolsun turşuma kadr kurdu verdi sayeısnde üzüm yaprağı hiç almadm=)=) misaifirm gleio yarıdma gel desme koşa koşa gelir sağolsun görumcemde aynı şekil ay ben görumcemı kardeş gibi göruom çoks evıom cimcimemi=)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…