Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya ben dıomda ded
ğiğiniz gibi hastydım bi kerem orda kaldım annem olsa ytktan dışarı çıkartmazdı beni öğln yemeğim önumde olurdu uyusam bile uyadndırı ilçlarımı verırıdı melekk annem ama kayınvalşdemde kladımda öğlen yemkten önce 12:30 1 gibi uuymuşum 4ü geçiodu uynaımda 5te ymeiştik yemeğide işte benım melk anacım ilçlarıma kadr verirdii işte farkı bu oluo kıslar üzücü bişiy annem gibi davransın isterim ben bişiy alıoken ikisnide ayırmıoma ynılarını alıom oda benı kendı kızında ayırmasın isitom çokmu şety isiom acep

eğer annem Allah korsun yaşamıo olsaydı anne demezdım asla
şimdık yalancıktan dıom hatta demıom nasılsınız ıyımısınız neymm eşim varsa anne derım hıh

Son düzenleme:
böcük peşinatınız olsa alın derim o evii ama krediyle hepsi mömkün değil altından kalkılmazz

mbluee malesef o dediğin mümkün değil bacım olsun onada şükür
elindekiyle mutlu olmasını bil cnm yoksa hep mutsuz olursun

ayy rabbım gecınden versın böcüş öle deme nes ena mubtını kapaykk bee iiçim darlndıı=)=) annemi özleidm zaten

ben diyom walla ağzımamı yapışçak
demeyle olmuyo zaten hareketler belli eder ona sevgimi
eşim bizimkiler benden çok önce başladı demeye
ve bi Allahın kulu beni zorlamadı
kendim istedim ve dedim

yatak odasının ıcınde banyo olması süper
bzıım ordakı evlerde genelde böle
bıde genelı duplexx

yok balımya uzakta değilarbayla 10-15dkkadan annecimin yanıdnayım minıbuslede 30-35dkkada =)=) çokşükür ykkın annem içerenköyde oturuoo ben dudulluda

böcüm o ebeveyn banyosu harika bi olay ya keşkem bizdede olsa misafir olsa bile rhtça bıcıbıcını yaparsın=)=)

böcüğüm o eve bakmıştık bizzde netten mutfak çüççük dimi sadece spotlmblar feln yerler süper =)=)))

böcük nan bende öle dedim zate peşinatın yoksa heç bakma bile evlere üzülürsün gördükçe

mbluee yakınmış cnm benimkide öyle
ama günde en az 2 kere ararım mutlaka görüşüyoz
haftasonu gideriz yada haftaiçi iş çıkışı

böcük nannn ilk gösterdiğin daha iyi sanki buna bakınca, yani pencerelerden hemen çok yakında ev var gibi duruyo. he benim gibi takıntılı değilsen sorun yok da. daral geliyo bana öyle.

ebeveyn banyosu harika bi şey misafir olursa. annadık sen zenginsin, sizin orda hep öyleyse evler:)))

balım bende herugn tlefonlaşıosda hftada 1 gidios bıde eşimin aileisne gidios hftada 2 gun ailelerle amam dedım buhfta ıkısınede gitmiycem evde durcam=)=) ama annişi özledimmmm tattlışımı

hele bı karar vereleımbuluruz yaa
bu bızm emlakcıda ondan baktımm
cok pahalı evleer cokk
bıde bızım ora bıraz lux abowww

sende böcüğüm çık siizn oralardan başka yerlere bak kuzum sende başını sokçek bi ev olsunda yeterr=)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…