Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

isoldecim bebiştende olabilir ama her ay görunmezki üsütnede adetle ilgili biir sorun varsa soğan suyu iç cnm regl olana kadar çok güzl sökturuo bir arkadşım içioduda baya etkısını görmüştü cnm

her ay olmuo gülüm sdc adet olmadan önce haber verir gibi kahverengi akıntı olurdu 1 gün sdc şimdi 3 gündür devam edio.
ve galiba bgnde bitti..
soğansuyunu denedim bende..
faydası oldugunu kesinlikle düşünüorum

ay napim böcüşümmm =)=)

caspersy aklıma hedıye fikrim geldi sayılır=)=) gelirsinde görürüsn inşllhh =)=) büüyk bi koli bulup içine ufak tefek hedıylerle doldur eşinin hoşlandığı herşeyi doldur güzelce ambalajla kutu kutu içine koyabılırsne oda hoş olur =)=)

isoldecım düznli kullandınmıkı soğn suyunu sabh akşm aç karna regl olana kadar yapabildinmi cnm
arkdşımda olamyodu bay afaydasını gördu

bakalım o kadar parası yetecekmi kızın :roflol::roflol:

sıldımmm

bluee aamma sallıyon lenn bgun
ömur boyu bıdaha heıdye almasın onu yapan

brck kıs milyon doalrık hedıyler demedık dıme küçük küçük hediyeler ve notlardan bahsettık ehrhall =)=) ay içinede azuııck klapli çikolatlar koysun şık olmazmı ama bee=)=)))

ayy böcüğüm sende senınkı gibi kazan convers bot alsın dmeıoski kzuumm =)=)

nebilim şöle anhtarlık parfum dedorant gibi minik minik hediyeler yada notlarla doldursun kutuyu =)=) hediyesinide başka yerden çıkartsın versin ayy öldürüdn beni böcükkkkkk

perşembe akşamı ev papisinin kırmızından da aldımm aklinialirimsmile
bu sefer 7,5 tl verdimm:jeyyar:
resimde biraz koyu cıkmış rengi ama...

Son düzenleme:
çok şeker priji bende dün aldım kırmızı :)
3,5 tl ye pazardan her rengi var evde:)ama benimkinin tabanı sünger.onlarla daha rahat ediyim çünkü.
eşimede giydirdim akşam onada aldıydım geçen sene :)

isoldecim sende işe yaramamasına üzüldüm doktor amcalar teyzeler ne dio bu duruma tatlım

böcüşşüüm bu nasıl
önce kağıtlara sevdiğinize söylediğiniz güzel sözleri yazın. ardından kağıtları saklayacağınız yerlerle ilgili ip ucu soruları yazın.örn: ‘minik karıncam senin aldığın kravatı bulamıyorum.nerede biliyor musun?’ bu soru onu kravatınızı bulmaya yönlendirecektir. kravatı bulduğunda kravattan bir kağıt çıkacaktır , bu kağıtta da şunlar yazabilir ‘ ben unutuyorum ama sen hiç unutmuyorsun sevdiğim.Ben de senin siyah elbiseni hiç unutamıyorum’ … bu yazı üzerine sevdiğiniz siyah elbisesine gidecektir, ve bu elbisenin de bir köşesinden kağıt çıkacaktır. bu kağıtlar böyle devam edecek, sevdiğiniz her defasında hediyesini bulma heyecanıyla kağıtlardaki yazıları takip edecektir. arada sahte hediye paketleri çıkacak ve umutla bu paketleri açacaktır. fakat bu paketlerden emzik, yumurta, .. gibi komik malzemeler ve yanında da ortak esprilerinizi içeren kağıtlar çıkacaktır. o hediyesine yaklaşırken daha önceden hazırladığınız farklı bir hediyeyi ona sunacaksınız. sevdiğinize sevdiği bir cd, ya da sevdiği bir kazak alabilirsiniz. bu onu memnun edecektir. artık sona gelindiğini sanarak aldığınız hediye için size teşekkür edecektir. siz ondan hediyesini incelemesini isteyeceksiniz o sırada hediyenin içinden bir kağıt daha çıkacaktır. kağıtta ‘ sevdiğim ben hayatımdaki en büyük hediyeyi aldım; SENİ… ben de sana senin kadar değerli olmasa da sana özel bir hediye almak istedim ama bulamadım. sana layık değil ama sana KALBİMİ versem kabul eder misin aşkım???’ bu yazının ardından sevdiğinizle göz göze gelecek ve birbirinize sarılacaksınız. sarıldığınız sırada sevdiğinize cebinizden çıkaracağınız gerçek hediyenizi sunacaksınız. böylece sihirli kağıtlar sayesinde eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşayacak, sevdiğinize alışılmışın dışında bir yolla hediyenizi sunmakla , onu daha da fazla mutlu edeceksiniz. sizlere heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşamanızı sağlayacak , sevdiğinize sunduğunuz hediye onu mutlu edecektir.

................

ben cıkıom kızlar ı tatıller
daha ızın almadım ama işlerım var
bu arada bugun saatler gerı alınıo unutman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…