Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok şeker priji bende dün aldım kırmızı :)
3,5 tl ye pazardan her rengi var evde:)ama benimkinin tabanı sünger.onlarla daha rahat ediyim çünkü.
eşimede giydirdim akşam onada aldıydım geçen sene :)

daha kahverengisinde gözüm varsempatiksalakcinni ama pazara bakıyım önce
benim süngerliyi kociş giye giye kocaman yaptı pembiş pembiş bi de giyiyoo ayagınaa =)
ona da bakiim barii =)

ben akşam benimkine yelekle patik giydirdim battaniyenin altına girdi sonra:)
kızlar ekimide atlattım ama yarından itibaren yakmaya başlıcam sanırım :)

İş çıkışı acile gidicem hastaneye randevu almaya çalıştım ama alamadım sistemleri hata veriyor :sinifsinif:

isolde kayseride satışı yokmuş kaydirigubbakcemile3
çık pazara pazarda dolu kız.mağazalarda pahalıdır

nuroooo ben çok kötüyüüüü mafoldumben
hayatımda böyle bi ağrı çekmedim yaa bu ne böyle
off acilde doktor vardır inşallah mafoldumben

ay pasaklım azııcıık erken çıkabşlsen keşke acilde doktor mecburen vardır cnm. aman ihmal etmee çok büyük geçmiş olsunn

nurdan kıs hoşgeldın

eşim gelseydi çok iyi olurdu ama şimdi mecbur 13:30a kadar bekleyeceğim servisi :gitme:
eşim gelseydş 5 dk sonra çıkacaktım :gitme:
annesini dayısına bırakacakmış gelemiycek

pasaklım desydın hiç iyi dğeilim çok kötü oldm die cnm sanki anneısnın dayısına gitmesi senden önemlimi bırkır sonra acelesimi varmışşş ki neyse sen kendını sıkma daha çok strese girip ağrıların artmasın gider gitmezz doktorla görüşş bakalım inş. sorun yoktur asit bi sinir sıkışmasıdır

Son düzenleme:
pasaklıcım geçmiş olsun yaa, regl falan mı, değilse sakın bekleme ara eşini yaa, bir de bazı hastanelerde hafta sonları da belli saatlere kadar esas doktorlar da oluyor diye biliyorum. lafa bak esas dr sanki sahte diğerleri anlayın işte, uzman yani.

bluee yourt soslu tavuun tarfiini sordum yemek topiğine bakıver arada.

prijuva selamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…