Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yorgun eet ben işteyim aslında çalışan bi kaç kişi vardı ama bugun kayıplar yada izindeler böcüşüm evet izina lcaktı muhtemln izin alıp çıktı=)

slm canım
ya bana da deyiverin hele şu yogurt soslu tavuk tarifini

prıjuvacım cnm ben 6-7 but yapçam içine 2 ymk kaşığı yoğurt az tuz 1ttalıkaşığı kadar salça koyucam suyla azııcık sulandırıp salça açılacak kadar su tavukalrı bu sosa bulayacağım yanında patateste sosa buluycam biz gayet beğenıozz =)=) inş. sizde dener ve beğenırsınız heralar yemeğe yetişirse yazar pzrtesi sonucu =)=) ama biz sevıyoruz cnm

bluem, dün de sabah 3:30 da yatarak çok şükür bitirdim. kuşlar gibi hafifim. şimdi bugün başlayacağım kursun ders notlarına bakıyorum bi yandan, diksiyon kursuna yazılmak istiyorum da, meb sertifikası almak için, tamamen duygusal yani kaydirigubbakcemile3

ayy bugunde doru duzugn iş yok normlde çoğu yer bugunde tatıl yaptı tatılı bağladılar ne guzel puff o yuzden bızde bugunde iş yuk keşke bizide çağırmaslardı off dinleniridm ne güzell ay cumrtesısı olmayan bi iş nasip etsin rabbim inş.. aminnnnnnnn

bluecum ya harika, çok sağ ol bana yazdığın ve anneme de sayende hatırlattığımız için bu yemeği alsanaalsanasmile ay çıldırıcam ne pişkin annem var sen küçükken yapardık hatırlıyo musun diyo, he hatırlıyom alsanaalsanasmile

blue sen hangi sektördesin, ben sizleri daha yeni tanıyorum da kusuruma bakma sorduysam da. böcük fatura kesiyo onu biliyom:)))

optikteki arkadaş bal mıydı prijuva mıydı bak karıştırdım yine.
hmmm

hımm güzelmiş cnm denerim inş. yakında yazarım deneyınce =)
tatlım bende bölee yapıorum güzel oluyo
önce una buluyorum butları kanatlrı
sonra yumurtanın içine baharat koyup yumurtaya buluyorum
sonrada galeta ununa buluyorum
ben yagda kızartıyom fırında da olabilir
kfc'nin tavukları gibi oluyo cıtır cıtır =)

yorguncum bencede katıl cnm bende var meb sertıfıam =)=) 1. kur ıngılızce

prıjuva nıe gıttıler yalnız koydular bizi: bölede nispet ypılmazki kladık mı ortadaalsanaalsanasmilebu gınlerıımafoldumben

hiii prijuvacım peki fırında hiç yaptın mı öyle çıtır çıtır olmaz ama fırında di mi senin tarfi yağda için süper onu da biz yapamıyoruz :gitme:

sen de hesapçıymışın blue pardon demin meslekler görünmüyordu da:)

prıjuva optikçi
==)=) bal sanırım ithalttaydı yada isolde bak bende karıştırdım böcüğümde bir üsrü işi var onun bi ftura kesmıo ki =)=) hasrlı arçların fotosunu çekio bişiyler bildirio vs.

bende personel işleriindeyım cnm ==) yurt dışına işçi göndeirom taşeromn bi firmadayım birde sabh 8:30 akşam 6:30da cmrtesi de5e kadr çalışıom =)=) bid eön muhsebe ve telfonalra bakıorum

yorgun cnm hiç fırında denemedim
benim tarifi göğüs etiyle yaparsan al sana şnitzel çok güsel oluyoo =)
mblue bugün nöbetciyiz anacım =)

heh optik aklımda kalmış bak tamm prijuva:)))

blue senin bi de ler bitmiyo farkındaysan her eve lazım blue diyelim mi:)))

he böcükke hem faturalarda rastlıyom da ondan onu öyle kaydettim kafama:))) bi de kendi faturalarını öderken byaa yoğun onun işleri de

off blue ya 8:30-6:30 eşinin çalışma saatleri uyumlu mu bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…