teşekkürler kızlar kocam evde hasta yatıyo grip olmuşşşş
ben burdayımmm
casperım ve kelebekçim hoşgeldiniz...
bence 3. brck ve organik olcak:)))))
herkese günaydınnn
kızlarr yeni bir p.tesi ve yeni bir gebelik haberi daha .... hamileymişim
çok şükür....
dilerim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Rabbim
guz.. hoşgeldin canım...
hayırdırr??
Günaydın balım ya,
ne oldu,eşinle sorunmu var??
cumartesı aksam oturuyorduk telefon caldı bu duydugu halde duymemıs gec duymuş gıbım yaptı. Bende şimsekler caktı sımdı neden bole yaptı dıye. sonra actı telı dedı pazarcı arıyo arabayı yer degıstırelım mal getırecekmıs dıye. hım dedım telını versene bı dedım noldu dedı face ye gırcem bıl acmım sımdı dedım . gozler bı degıstı bişi oldu ama verdı. son arayana baktım pazarcı aramamıs .hanı dıyom kımse aramamıs . ( bu telın bı ozellıgı var bı ortamdan sıkıldınmı dumesı var basıyosun tel calısyo snde konusuyormsu gobom yapıp dısarı cıkıyon yada acıl bı durum var cıkmam lazım yapıp ortamdan kacıyorsun) bu ızelıgını bana kendı gostermıstı unuttu tabı gosterdıgnıı. neyse bu sıara ıcmek ıcın bole kendını caldırım guya arabanın yerını degıstırme bahanesıyle dısarı cıkıyormus. ben zaten son gunlerde cok sık arar olmustu pazarcı . supe edeıyordum ama o aksam dank ettı. bak ıtıraf et dıyom yok dıyo tabı ben yaalım bak ıste bıle yapıncada bılınmeyen arıyo cevapsızda gozukmuyo dedım tartıstık .kavga ettık 2 aksamdır ayrı yatıyorum. ınsan sevdıgının gozunun ıcıne baka baka bu kadar rahat yalan solememelı . cok canım sıkkın. bu defa ayrııgı bıle dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?