Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

asilmavii çok güzel haber bu...
hayırlı uğurlu olsun cnm inşallah..
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin..

3. kim olucak bakalım :)))
çok sağol patik... aminnnn 3. inş pasaklı olur kızlar

çok teşekkür ederim dularınız için arkadaşlar.. ağlamak üzereyim
fazla duygusallaşıyormuş insan gerçekten

asilmavicim mutluluktandır kıs=)=) allah daim etsin hepimziin mutluluklarını inşallah=)

sel oh gusle olur tabı kıs anne buu ==)=)

boşverr napıosun cnmm hiç seisn çıkmıoo sen neler yapıosnn

evet canım tek tartısmamız bu aslında gerı aklları halledıyoruz bı sekıl

o evrelerı gectık ya. 1,5 sene once ben bıraktım beaber bıraktık o bırakamadı soz sen bırak 1 ay sonra bırakmayanne olsunlar. aynı seyler konusmalar sonra askerlıgı orda kendı kendıne verdııg sozler ve kadırmacalar. artık sıgara mevzusundan yalan dolana dondu ıs . deflaca yalan soyleme ben cok etkılenıyorum desemde yok anlamyo
cresızım bole de ben yasayamam.
nefessız kalıyorum

Kızlar günaydın herkese.
As,lmavicim tebrikler hihoyyyt

Ay hamilşler çoğaldı kızz

gunaydın

patik ne güzel bi espri yeteneği var kız kocanın bayıldım valla:)))
gücüm senin adına üzüldüm canım ama sanırım sigara için ?*.

bazen basıt gıbı gorunen seyler cok onmlı sonuclar dogurur hayatta ........

kucucuk seyler ıcın rahat ca yalan soyleyen bı adam . buyuk menfaatler soz kunusu oldugun da oskarlık oyun cıkarır ıye dusunuyorum.....................

neden blmıyorum benım ıcın guven cok onemlı her sozunden supe ederrek yasamak bana gore degıl . bılmelıyımkı ne dıyosa dogru ardını sagını solunu paranoyakca arastırmak zorunda kalmak benı yıpratır yasayamam.
esımden oncekı 4,5 yıllık ılıskımı sırf bir yalan yuzunden bıtırdım . dusunuyorumda sanırım tanrının cezası olsa gerek bana. .......................

sevıyorum dıyoya nası ınanayım buna . bu kadar kolay yalan soylerken....
bız zor sartlar altnda evledık. hıc bısey beklemedım ondan tek bır sey ıstedım . ne olursa olsun bana yalan soyleme. Heyseyı tolere edebılırım ama yalanı edemem edemıyorum daha dogrusu dedım. içimi bı kurt gıbı ıcten ıce curutuyor nefessın z kalıyorum dızlerım bagı cozuluyo dedı. ........

sonuc 5 yıl sonra yıne aynı sorun yalan...................

artık eskısı gıbı olurmu yıne ....
yıne ole ıcten sıcacık sarılırmıyım ...... bole ıceme sokasım gelırdı sarılırken ... ya sımdı

bı seyler ınsaa edıyorsun beeraber yıllarca ama temelıne durustlugu koyuyorsun . şimd temel tası cekınce altından hepsı uzerıme yıkıldı . altında kaldım - nefes alamıyorum -

evet cnm . ama ben bıraktım o kadar da degıl 1 ay sabretmek gerek o kadar . sonra tabı arada hep yokluyo vazgecmıyo ıstek . bnım 1,5 yıl oldu halen arada ıcesım gelır ama ykkkkkkkkkk ıcmem

güzz gercekden yalan çok onmmlı bi konu onun için hiç taviz vermeee üzldüğünü beli et bir daha soylemeye cesaret edemesin :S

guz msjını atlamadım sanada çok tşk ederim ... Rabbim isteyen herkese inş.

yaw kızlar bu smileyleri neden azaltmışlar bilen varmı

hafta sonuu..
c.tesi akşam kayınvalidemlerdeydik yemektee annemlerde geldiler..
sonra yatmaya bize geçtik annmlerle..
sabah kahvaltıdan sonra gittilerr nişan varmış bi komşunun..
bizde kocacmla markete gittikk ordan pazara geçtik..
sonra girdik mutfağa..
tüm dolapları boşalttık baştan yerleştirdik temizledik..
sonra salona giriştik dolabın içlerini temziledikk
yatak odasına geçmeye halimiz kalmadı kıyafetleri düzeltecektik..
salı akşamı yapcam inş.. böööle geçtigittii bi günlük izinn :)))

ben 3 gündür geziyorum kızlar :)
cuma günü 1 gibi çıktık bakırköye gittik gezdik her yer çok pahalı
bi badici bulduk herşey 10 tl :)
3 tane badi aldım.
ertesi gün cumartesi 1 de çıktık yine bakırköy pazarına gittik 2 tane çizme aldım bi taba rengi bi tanesi gri.siyahta alıcaktım ama 36 sı kalmamış.ama gidip alırım haftaya belki.35 tl kızlar napim çok para veremem böle ucuza birsürü aldım:)çok şekerler ama kotun üstüne çekiveriyorum:)kot desenli tayt aldım ilk kez tayt giydim bu arada:)ama çok şeker çizmelerle kimse tayt olduğunu anlamaz aynı kot modelinde bide yırtık yırtık gibi önleri:=)makina için südyen çorap yıkayıcı lif aldım.ımmm başka ne aldım.far aldım göz farı 20 li böyle yuvarlak bişeyin içinde renk renk hepsinin fırçası ayrı ama çok güzel bişi ne zamandır arıyordum kuaförümde vardı ondan bulursam gösteririm.
akşamda amcakızına gittik oturduk 1 e kadar.sonra geldik dizi çekimi vs sonra yattık.
pazar günüde kahvaltı falan sonra abimin eşiyle dolaştık biraz:=)dolma ayırıcı aldım kızlar çok güzel bişi yoksa alın ben kırardım içini çıkarırken ama bunu içine sokuyosun çıkarıyo herşeyini.kayınvalideeye uğradım ordan eve döndüm nevresimleri değiştirdim falan filan yemek yaptım.sonrada uyku işte böyle geçti.çok uzun oldu sanırım :)

güzz gercekden yalan çok onmmlı bi konu onun için hiç taviz vermeee üzldüğünü beli et bir daha soylemeye cesaret edemesin :S

taviz vermemek , ders vermek , hataasını anlasın vsss ler geçti sanırım oralardan gectım artık. bırdaha asla guvenem ıbı gelıyo. gozlerınde o yalancı vurdumduymaz edayı gordumya bu satten sonra ben cesaret edermıyım ona bılmem.

brck aldıklarını güle güle giy ve kullan tatlım...
bende gitmek istiyom cumartesi bakırköy pazarına ama anca izin alırsam işten, o da cok zor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…