Kızlar evde yatıyorum öylece mafoldumben
Doktora gittim muayene oldum fitik baslangici dedi mafoldumben
iğne yaptılar ama hala çok ağrım var gece tekrar gidicem iğne olmaya
Ptesi de mr çekilecek fizik tedaviye gidicem mafoldumben
gulsun böcüşüm gunydın kıslarr
gülsüncm sağol cnmm bu arada geçmiş olsun üşütmüşsün aman dikkt et havalarr çarpıo insanıı ilaç kullnark hhemn atltmaya çlş cnm tekrarr geçmiş olsun
Günaydın kızlar
Şimdi hastaneden çıktım mr cekicekler öğlende ne olduğunu öğreneceğiz şimdilik 6 iğne verdi
2 günde raporluyum eve geciyorum şimdi
Belimin ağrısından duramıyorum ya çok kötü
Herkese günaydınlar,
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde harika bir hafta diliyorum hepimize..
geçmişe bakamadım ,anormal bir durum yok dimi bitanecikler..
bu arada Pasaklım hayırdır,ne fıtığı gülüm ya...
cnm bizim pazr çok yoğun değildi =)=) evdeydım sağı solu toparladım tatlının kalan kısmını bitirdik kocişler=)=) dinlenince dah agüzel olmuş =) çydnlık lavobo gibi yerlerii parlattım bir güzel =)=) halıyı sildim yerleri sildim çamaşırları yıkadım astım =) dizi çekimi duş yemek derken saat 4:30 da flan çıktık ümrnıyeye gittim kendime iki parça ihtiyaçlarımı aldım =)=) sonra bizde dedemleri yolcu edip yıldıza geçicektik misfiri varmış gitmedik otrduk annmlerde annemde hasta olmuştekrardan günaydınn kızlatrr size sevgi dolu mutlu huzrlu bı hafta diliyorummm :) ve topike uygun olarak sağlıklı bı hafta demeyı untmayayım :) bcrk o tatlı mblueye aitt hfta sonu gıttıgımz de yapmısdı bızee tadıda çok güzeldi bnm kociş ıkı tabk yıdımblue pazar gunu naptınz kısss biz aneye kahvaltıya gecdık ordan sultanbeylıye gecek dıdıkkk ordan yıldızaaa ordann apartmn toplantısına derken baya yogun gecdııı :)
yorgunn hakketten he ne kzığı =)=) oyarım len hera senii kazık düşünüosan =)=) ayy hera nan gece birde dürümde çok güzel gitti demii cnm resimleyeydik keşkem o anı bidakine foto makınamızı alım yanımızada unutmayayım =)=)ayrıca yorgun dost kazığı olmaz canım heradan mblueye bız liseden beri arkadasızz bu zaman kadr olmadı bundan sonrada olmaz inşallah....
inş. en kısa süerede sağlına kavuşursun cnm yaaGünaydın kızlar
Şimdi hastaneden çıktım mr cekicekler öğlende ne olduğunu öğreneceğiz şimdilik 6 iğne verdi
2 günde raporluyum eve geciyorum şimdi
Belimin ağrısından duramıyorum ya çok kötü
Herkese günaydınlar,
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde harika bir hafta diliyorum hepimize..
geçmişe bakamadım ,anormal bir durum yok dimi bitanecikler..
bu arada Pasaklım hayırdır,ne fıtığı gülüm ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?