Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklım tekrar geçmiş olsun, annen varmış iyi ki yanında, umarım fizik doktorundan da iyi haberlerle gelirsin.

böcüüüüükk!!! nasıl ama şans getirdim di miii? gerçi o yok yere yenen golden sonra sinirler zıpladı ama olsun sonuca bakalım ay kendimi çocuk gibi hissettim, ne kadar farklı şeyler öğrendim saygı duruşundaki kartal pençelerini görünce dedim anaa naziler bastı buraya hitler selamı geliyo ahh 2 elmiş neyse

bluee, bu hafta için yemek mönünü öğrenebilir miyim, ne de olsa geçtiğimiz hafta 2 akşam senin tarifleri yedik

bu arada bal, prijuva, nurdan ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlara da güzel bir hafta dilerim! umarım iyi haberlerle dolu geçer...

Son düzenleme:
gunaydın kıslar size simdi evden yazıyorum mbluenın ttalısınııı atıyorummmm :) goruntusude tadıda nefisdİ ellerine sağlık tatlım

Eklentiler

• $Fotoğraf0014.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf0015.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 22
günaydınnnnnnnnnlarrrr=)=)
pasaklım çok geçmiş olsunn cnmm allah acil şifa versinn =( inş. hemen iyleşirsinn
yorguncum valla bu akaşm tarahana çorbası ve el yapımı mantım var =)=) pazr gunude trhana ve zeytin yağlı bruksle lahanam vardı

heracım datlum sağolasın.

günaydın...
pasaklım.. canım çok geçmiş olsun... umarım daha fazla ilerlemez..güzel haberlerle bekliyoruz seni..
narcım... ellerine sağlık canım.....
mblue... seninde ellerine sağlık... nefis görünüyor:))

bende çok kötü üşütmüşüm.... dünden beri yataktan kalkamadım... bugün nasıl geçicek bilmiyorum((

günaydın kızlar
cok yoğun bıgundeyım
bakalım saatler gerı alındı dedıklerı gıbı 5 te cıkcam mı
hıc sanmıyorm ama neyse

yorgunn lennbende mactaydım olm

mr cekınmeden bılemezkı
benden şüphelendı mr cekındım benımde başlangıc cıktı
ama cok ağrımyoktu benım
en ıyı geln şeyde yüzme tatlım gecmıs olsun ben 6 ığne yedım

gulsun böcüşüm gunydın kıslarr

gülsüncm sağol cnmm bu arada geçmiş olsun üşütmüşsün aman dikkt et havalarr çarpıo insanıı ilaç kullnark hhemn atltmaya çlş cnm tekrarr geçmiş olsun

teşekkür ederim canım.. dünden beri ilaç alıyorum.. nane limon da çok içtim... umarım toparlanırım....

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrr nasılsınızzzz
pasaklım tatlım geçmiş olsun bitanem.
keşke eşin alabilseydi.
anasını dayısına sonra bırakırdı senden önemlimi sanki.uyuz oldum şimdi heee.
neyse bitanem inş şimdi iyisindir.
bu arada heraa tatlı mükemmel görünüyor:)
gülsün ümde rahatsızmış geçmiş olsun bitanem salgın var yine dikkat et tatlım

Son düzenleme:
günaydınlar güzel bayanlaaaar...

hepimize iyi bir hafta olur inşallah..

Pasaklıma nolmuş,fıtık başlangıcı okuyorum ama ..boyun değildir inşallah,çok çektiğimden boyun fıtığından ((

nedir bu hallerimiz bizim yaa genç yaşlarda çekiyoruz

tekrardan günaydınn kızlatrr size sevgi dolu mutlu huzrlu bı hafta diliyorummm :) ve topike uygun olarak sağlıklı bı hafta demeyı untmayayım :) bcrk o tatlı mblueye aitt hfta sonu gıttıgımz de yapmısdı bızee tadıda çok güzeldi bnm kociş ıkı tabk yıdı mblue pazar gunu naptınz kısss biz aneye kahvaltıya gecdık ordan sultanbeylıye gecek dıdıkkk ordan yıldızaaa ordann apartmn toplantısına derken baya yogun gecdııı :)

ayrıca yorgun dost kazığı olmaz canım heradan mblueye bız liseden beri arkadasızz bu zaman kadr olmadı bundan sonrada olmaz inşallah....

Günaydın kızlar
Şimdi hastaneden çıktım mr cekicekler öğlende ne olduğunu öğreneceğiz şimdilik 6 iğne verdi
2 günde raporluyum eve geciyorum şimdi
Belimin ağrısından duramıyorum ya çok kötü

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar,
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde harika bir hafta diliyorum hepimize..
geçmişe bakamadım ,anormal bir durum yok dimi bitanecikler..
bu arada Pasaklım hayırdır,ne fıtığı gülüm ya...

ahh canım yaaa çok geçmiş olsun... ama bildiğim kadarıyla bel fıtığı bacakta ağrı yapar... belde yapmaz......

umarım bel fıtığı değildir canım....

hoşgeldin canım....
aynı dileklerle sana da iyi haftalar....
evt yaa pasaklımız hasta olmuş.....(

herkese günaydınnn
kızlarr yeni bir p.tesi ve yeni bir gebelik haberi daha .... hamileymişim
çok şükür....

dilerim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Rabbim

cnm bizim pazr çok yoğun değildi =)=) evdeydım sağı solu toparladım tatlının kalan kısmını bitirdik kocişler=)=) dinlenince dah agüzel olmuş =) çydnlık lavobo gibi yerlerii parlattım bir güzel =)=) halıyı sildim yerleri sildim çamaşırları yıkadım astım =) dizi çekimi duş yemek derken saat 4:30 da flan çıktık ümrnıyeye gittim kendime iki parça ihtiyaçlarımı aldım =)=) sonra bizde dedemleri yolcu edip yıldıza geçicektik misfiri varmış gitmedik otrduk annmlerde annemde hasta olmuş akşm geldik palystation oynadı kociş bende blşık makınemi boşltm yttık uyuduk=)=)

ayrıca yorgun dost kazığı olmaz canım heradan mblueye bız liseden beri arkadasızz bu zaman kadr olmadı bundan sonrada olmaz inşallah....
yorgunn hakketten he ne kzığı =)=) oyarım len hera senii kazık düşünüosan =)=) ayy hera nan gece birde dürümde çok güzel gitti demii cnm resimleyeydik keşkem o anı bidakine foto makınamızı alım yanımızada unutmayayım =)=)

inş. en kısa süerede sağlına kavuşursun cnm yaa

gunydın songul ablacımm

bu arada bende herkese sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı bi hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…