Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüşüm inşallah yuzme iyi gelirde iyleşirisn cnmm acil şifalar diliyorum anada

caspersy ve brck maş. kızlar pek bereketli geçmiş günlerinizz=)=)

guz: ya ınan diycek bişiy bulamıyorum cnmya rabim sonuç olarak hakkınızda ahyırlsıını nasipetsin inş. eşinde aklını başına alır düzeltir bu davranışını aminnnnnnnnn

casperim bende ne zamandır alıcam alıcam diodum aldım 1 milyoncularda var cnm.
hakikaten sonuç süper şaşırdım bende herşeyin kolaylığını sağlıyorlar yaa:)
elma dilimleme aparatındanda çok memnunum ben:)2 saat uğraşmıyorum bastırıyorum hooop tamam :)

bayram temizliğine ufaktan giriş yaptım canmm

patrondan c. tesi için izin alabilirsem hafta sonu ist. olcamm kalan temizliği de artık bayram öncesi olan pazar günü yaparımm

bakırköy pazarında çok bişi yok priji yaa biz bulamıyoruz yada gittiğimizde:)
bi ayakkabı aldım ben

brckk cnm gülegüle kulan üstünde ayağında gözunde paralansın aldıkların inşallah=)=)
elma dılımleme aparatını nerden aldın=) bende dede varda hiç kullanamadım henuz

günaydın kızlarr
asilmavi çok sevindim tatlım tebrik ederimmm

gunaydın

:26: bende dıcekbıı bulamıyorum bosver. actım yatagımı oturma odasına . byramda gresuna gıdecektık onu goturmıcem kendım gıdıcem ne halı varsa gorsun burda

caspersy oh en guzel hemencık bıttı sneın temıslık

hera kıss arife gunu sen ızınılı olcanmı ben izinli olurum inş..ta anneme gidicem köye gitmeden bide güzel bi temizlikten sona tabe=)=)

brckmm bi bakayım ben burda yakında vardı..
elma dilimleme aparatını markette gördüm alayım dedimm
kocacm da dedi ki ben belki senin elinin değdiği elmaları yemek istiyorum :)))
bende almadım

brckk cnm gülegüle kulan üstünde ayağında gözunde paralansın aldıkların inşallah=)=)
elma dılımleme aparatını nerden aldın=) bende dede varda hiç kullanamadım henuz

saol tatlım onuda bi milyoncudan almıştım:)
bende 1 milyoncu hastalığı varda.her hafta gezerim:)

caspersy oh en guzel hemencık bıttı sneın temıslık

hera kıss arife gunu sen ızınılı olcanmı ben izinli olurum inş..ta anneme gidicem köye gitmeden bide güzel bi temizlikten sona tabe=)=)

yok canm ya
bi mutfak dolapları falan tamam :)))
arifeden 1 gün öncede pazar gününe denk geliyo ya o zaman yıkarım perdelerimi falan arife günü de çalışıoz mu bilmiyorum
çalışıyo olursak işten doğru eve geçip börek yaparımm bayram sabahı kahvaltısınaa öyle planlıyorum bakalm o güne varırsak..

benımde bayram gunene bişiyler yapmam lazım poğça börekgibim yolda geçicek 6 saat gibi bir zaman dilimimiz aç klamyak demii=)=) bende temizlk yapıcamda bakalım bu hftadan başlım ufaktan gardolabımızın içinden =)=) kocişim çarfşalrımızı hep orta göz kaldırmış bişiy diyemıom kızıo yaptımı beyenmıon bida yapıon die=)=)

yarı yıl karnesi ver bnce mbluee bak şimcik aklımaa geldıı hedıye alma bnceee ölee herseye hedıye alınırsa ozlleıgını kaybeder dizi güzel bi sofra artı yenı yıl karnesı bnce güzelllll bnde bule bişi yapabilerem bı dakı ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…