ayy bn gecen düzeleltim dolaplarımın içini Alalhdan cekmece faln hersey birbirine karsmısdı simdik düzenliiiii bakalım ne kadan gıtcekkmbluee ttaılmıyız bılmıyorum canm ama tatıl olcagmzı sanmıyorum bakalım :S bn mutfak dolaplarımı falan sildimmm mutgfgımn perdesını yıkadımmmm cam sılmem zateıı yagmur yagıyoo
kıslar bee bnım yarın kocişle 6. ayımız doluyoo yarı yılımız yaneee napsamkii=)=)
gunaydın
:26: bende dıcekbıı bulamıyorum bosver. actım yatagımı oturma odasına . byramda gresuna gıdecektık onu goturmıcem kendım gıdıcem ne halı varsa gorsun burda
yaa bcrkkk eşim değilde bn cok dagıtırm sabh onu al bunu al derken dağlıyooo :S:S aslında düzenlı kullanmak güzel bişi ama bnde yok ooo
hımm evet karne güzel fikir nasıl bişyie bassamki bu kareneyi örneklerini araştırmlıyım =)=)yarı yıl karnesi ver bnce mblueebak şimcik aklımaa geldıı hedıye alma bnceee ölee herseye hedıye alınırsa ozlleıgını kaybeder dizi güzel bi sofra artı yenı yıl karnesı bnce güzelllll bnde bule bişi yapabilerem bı dakı ay
=)=) ohh afiyet bal şeker olsun kocacınakandırdı ama olsun kız ben ellerime dilimler yediririm kocacımaa :)))
?mblue hakikaten aynıymış yaw .. du ben sana msjla göndereyim
ablacım ya tatilin keyfini çıkart ilkönce tatil dönüşünü düşünme=)=) tatil keyifli geçsinnTatil tatil diye kıvranıyoruz ama
aslına bakarsanız bu ara tatilleri de hiç sevmiyorum,
sonrasında işyeri çekilmiyor vallahi...
sırada bayram tatili var,tam 9 gün,sonrasında da çok zorlanıcam.
sağol ncmm=)=) tadıad iyi oldu ya=)=)brck ne biliyim yaa burda kızlar gidio da bakırköy pazarına bakıom cok cici şeyler almışlar ondan dedim =)
mblue kekin ne güzel olmuş kızz,eline saglık =)
ayy bn gecen düzeleltim dolaplarımın içini Alalhdan cekmece faln hersey birbirine karsmısdı simdik düzenliiiii bakalım ne kadan gıtcekkmbluee ttaılmıyız bılmıyorum canm ama tatıl olcagmzı sanmıyorum bakalım :S bn mutfak dolaplarımı falan sildimmm mutgfgımn perdesını yıkadımmmm cam sılmem zateıı yagmur yagıyoo
Hiç bayram temizliği demeyin,
her hafta aynı temizliği yapıyorum.bayram için ekstra
perdeler giecek ama gözümde büyüyor yaa...
yok yok vallahi yaşlandım ben...
eşim yardımcı al diyor temizliğe ama huyum
illa kendim yapıcam,ellerim değecek heryere,
başka türlü içime sinmiyor...
Tatil tatil diye kıvranıyoruz ama
aslına bakarsanız bu ara tatilleri de hiç sevmiyorum,
sonrasında işyeri çekilmiyor vallahi...
sırada bayram tatili var,tam 9 gün,sonrasında da çok zorlanıcam.
güz okudum cnm çok üzüldüm
sanırım eşini sigara konusunda çok sıktığın için oda senden korkusuna yalana baş vuruyor.biraz serbest bıraksan cnm belki içmez ozaman?
guz tatlım ben senin derdini okudumda valla diyecek bişi bulamadım cnm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?