günaydın kızz
ne edion görünmüon pek??
yoğuunmusan gacı?
hee accuk öyle oldunapim canım yaaa.....
evt her ayın ilk haftası yoğun oluyorum ben..... o yüzden pek yazamasamda okuyorum:)))
sen sete dozu kaçırmışız derken
hee accuk öyle oldu
=)=) bu fikir heradan cnm sağolsun =)=) bir iki mdde balcım söledi bende birazcık hayal gücümü kullaarak hazırldım karnemi çizgisiz kağıda tükenmez kalemle çizdim sonra onu düz bir kartona yapıştırdım osn olrakta e önemisi karne havası versin diede =)=) şefaf dosyaya koyup kürdale bağladım =)=) kociş çok beğendi akşam dio aşkımişin stresinden unutmşum ben buugn 6. ayımız oldunu sen ne güzel hazılrık ypmışın dedii sarıldık koklaştık =)=)harika olmuş yaayok yok olur mu sen gerçekten işi iyi biliyosun, ömür boyu öğrenci olacağına göre notu bol versen, yayılırdı ders çalışmayı bırakırdı, böyle daha iyi olmak için motivasyonu olur aha bi ara benimkini puanlayayım ben de bu listeden bakalım kaç alacak
ee boş karne falan mı buldun netten? nasıl yaptın ay çok beğendim, bu topicten güzel fikirler çıkıyo yaa
gnydın boşvercim bazen banada oluo o kulamla azımın arasının km lerce uzak olduğu anlar=) fazla sıkma canını demjkkei bizi okadar çilede n çıkartıoyr bazen beylerimiz ,ben bazen dişlerimi sıkıyourm bişiy demiepi susmak için pek konuşmam ama konuşuncada tam olur yani=) nese boşver zamana bırkmak lazım kendnımızı birzckda sabrlı olmakGünaydınlar herkese
Akşam eşimle sudan bir sebeple acayip kavga ettik.Sonunda sarılıp ağladık özürler diledik.
Off bu aşırı sinirli halimi ne yapacam ben ya.Ağzımla kulağım arasında km'lerce mesafe var sanki
aynen nan nurdan bende yorugn düşmüşüm sabha zor uyandımhee accuk öyle oldu
Günaydın kısçeler ben geldim
Günaydın kısçeler ben geldim
gece deprem olmuş istanbullular.
5.1 sanırım yalan sölemim yinede.abimle gelin uyanmışlar 04.51 de olmuş.
nan ev yıkılsa töbe biz duymayız.hele eşim asla duymaz
gnydın boşvercim bazen banada oluo o kulamla azımın arasının km lerce uzak olduğu anlar=) fazla sıkma canını demjkkei bizi okadar çilede n çıkartıoyr bazen beylerimiz ,ben bazen dişlerimi sıkıyourm bişiy demiepi susmak için pek konuşmam ama konuşuncada tam olur yani=) nese boşver zamana bırkmak lazım kendnımızı birzckda sabrlı olmak
:
vet tatlum görüşemedik nan vallaNurdaaaannnbayadır görüşemiyoz senle bee özledim du öpem (öpen smileyi bulamadım )
hep bnm kullandığım smlileler yok ama
günaydın tatlum nasılsın iyileştin mi?Günaydın kısçeler ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?