Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yoguncum geçmişe baktım da komşum hakkında sabır dilemişsin:))
yaklaşık 6 aydır yaşıyourm gazabını bakalım daa ne kadar sürecek
ikimizde ev sahibiyiz malesef ayrılma niyetimiz hiç yok...
çocuklarını ben buyutucem kenimi adıcam her halde bi süre sonra
ilişkin hakkında da allah hayırlısını versin her evlilik bir olacak değil ya bu kadar karamsar bakma bence...
allah hakkında en doğru olanı versin sana...

Nurdaaaannn bayadır görüşemiyoz senle bee özledim du öpem (öpen smileyi bulamadım )
hep bnm kullandığım smlileler yok ama

=)=) bu fikir heradan cnm sağolsun =)=) bir iki mdde balcım söledi bende birazcık hayal gücümü kullaarak hazırldım karnemi çizgisiz kağıda tükenmez kalemle çizdim sonra onu düz bir kartona yapıştırdım osn olrakta e önemisi karne havası versin diede =)=) şefaf dosyaya koyup kürdale bağladım =)=) kociş çok beğendi akşam dio aşkımişin stresinden unutmşum ben buugn 6. ayımız oldunu sen ne güzel hazılrık ypmışın dedii sarıldık koklaştık =)=)

gnydın boşvercim bazen banada oluo o kulamla azımın arasının km lerce uzak olduğu anlar=) fazla sıkma canını demjkkei bizi okadar çilede n çıkartıoyr bazen beylerimiz ,ben bazen dişlerimi sıkıyourm bişiy demiepi susmak için pek konuşmam ama konuşuncada tam olur yani=) nese boşver zamana bırkmak lazım kendnımızı birzckda sabrlı olmak

hee accuk öyle oldu
aynen nan nurdan bende yorugn düşmüşüm sabha zor uyandım

gece deprem olmuş istanbullular.
5.1 sanırım yalan sölemim yinede.abimle gelin uyanmışlar 04.51 de olmuş.
nan ev yıkılsa töbe biz duymayız.hele eşim asla duymaz

gece deprem olmuş istanbullular.
5.1 sanırım yalan sölemim yinede.abimle gelin uyanmışlar 04.51 de olmuş.
nan ev yıkılsa töbe biz duymayız.hele eşim asla duymaz

çanakkelede olmuş cnm deprem buradan 5.1 duyulmaz..hissedilmiş ama azdır çanakkale gibi diil..

ben daha dişlerimi sıkamıyorum zamanla onuda yapabilecem inşallah

Nurdaaaannn bayadır görüşemiyoz senle bee özledim du öpem (öpen smileyi bulamadım )
hep bnm kullandığım smlileler yok ama
vet tatlum görüşemedik nan valla
özledim bende seni kuzummmm...
akşam üst kattaki yine çaldırdı eşim dio ki çıkma artık yeter
çıktım balkona napıon dedi ii dedim sen?ii dedi
çamaşır selen varmı
hayırdır dedim
börek atçam sana sen seleyi tut ben atayım
ya sabır rabbim ya sabır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…