kızım gidip öyle cahil durma söyle ben sıkıldım bu saçma şeylerei kullanmaktan de zoratanin varmış decnm saol kaç kere gittim dermetoloğa-cildiye ye hiç tahlil falan yapmadılar
bıktım yaa artık gidesim gelmioo doktora
senin dediğin krem mi hap mı cnm
kızım gidip öyle cahil durma söyle ben sıkıldım bu saçma şeylerei kullanmaktan de zoratanin varmış de
onu istiom de bak nasıl yazıolar
sivilce dediğimiz aslında yağlı yemekten olmazmış pislikten de olmazmış
silivce karaciğerin fazla yağlanması sonucu cilde yansımasıymış direk karaciğer tedavisi yaptılar bana misler gibi de oldum
ama ilaçlaarın yan etkisi çok mutlaka tok karnına içilmesi günde 2 kez ortalama
bide kesinlikle alkolden uzak durulmalı hoş ben yinede durmadım ya
başka bi şilaç kullanacaksan mutlaka doktora danışılmalı ve tedaviye başladıktan ve bitimini takip eden 6 aya kadar ağda yapılmamalı!!!!
bunu yap 6 ayda kurtul derim:)
saol cnmprijuva tahlili teşhis için yapmıolar sadece ilacı kullanman için kan değerlerinin uygun olup olmadığına bakmak çin yapıolar...
tamam ablacım evin oralarda yok öyle bi yer ama aldığımda hemen yapıcam merak ettim ya)))nurdanım damla sakızı bazı kuruyemişçilerde de var ama
lokman hekimlerde bulabilirsin .
bazıları tatlıya damla sakızı koymuyor ama
o tatlının olmazsa olmazı..
var canım kesinlikle yüzüne bişi sürmiceksin sadece ilaçcın etkisiyle patlamış olan dudaklarına bepanten sürüosun onun dışında kepek gibi cildin soyuluo...nurocum aktarda varrr
o ilacın yan etkilerinde daha başka şeylerde varmı yzuun soyuldu kkabukl döktumu ttllım herkese yazmıolar ya(
bence de çok kolay bi tarif ya ne var onu yapmaya bakalım senin gbi tutturabilecekmiyim bende:))Hamur işlerinde,tatlılarda pek tecrübem yok,yapmam,yaptıklarımda sınırlıdır.
mutfakta iyiyimdir,yemeklerimi beğenirler.
ama bu tatlım kim yediyese bir daha istedi..
tavsiye ediyorum şiddetle...
ben uzun anlatmış olabilirm,detaylarada girdim çünkü,
ama çok basit...fazla zamanınızı almaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?