ptık nerde okudun cnm sne onu
selamunaleykum kızlar nassınız
organik hoşgeldinn cnm
gazete okuyodum da habere bakınn
ispanyada 10 yasında ki bi kız çocuğu doğum yapmışş
slm kızlar temizlik yapıom sabahtan berii.. geldimm..
pasaklı cnm sen ne için gittin cilt doktoruna
benimde sivilce problemim var da bu aralar
bi de bende çok dokunurum yüzümee=(
nerde cnm doktorunn, söylemek istersen tabii...
ne var tatlım cildinde???
silivce falan mı?ben tedavi görmüştüm de ondan soruorum bu konuda çok tecrübem var da:)
Aa aşkolsun tabii ki söylerim
Beylikdüzünde Kolan Hastanesi var oradaki Dermatolog Behram Danış'a gittim
SSK varsa geçerli 20 TL muayene ücreti pahalı bir hastane de değil
Ve doktordan çok memnun kaldım gerçekten çok iyi
Yıllardır Surp Pirgiç'teki Serkis Barış'a gidiyordum çokta memnunum ondan ama sivilce sorunumda memnun kalmamıştım ptesi gittiğim doktoru da bi eczacı tavsiye etmişti iyi ki gitmişm çok memnun kaldım
Yüzümde evlendikten sonra sivilceler çıkmaya başladı ve son 1 senedir de bunlar oldukça arttı sönen sivilcelerimde geçmedi yüzümde leke bıraktı baya kötü oldu cildim bozuldu
Bu yüzden gitmiştim canım doktora 6 ay tedavi oldum geçmedi 1 - 2 aydırda kendi haline bırakmıştım ama sivilcelerim iyice çoştular şimdi bu doktoru bulduğum çok iyi oldu
kızlar sivilcelerimden çok çektim ne ilaçlar sabunlar kullandım yok elini sürme yok temiz tut makyaj temizlemeden yatma yağlı yeme bir sürü tavsiyelerde bulundular
hatta bi keresinde gece sürüp yattığım bi kremi sürdüm sabah suratım türk bayrağı gibiydi sınavımda vardı o suratla hoca bile almadı derse yan etki yapmıştı düşünün artık
sonra en son aynı doktora gittim bak dedim benim derdim bitmio ben dedim öyle saçma sapğan şeylerle geçiştirme adam gibi ilaç ver sonra zoratanin verdi öncesinde bir sürü tahlil yapıldı 6 ay kullandım ne siyah noktam kaldı ne sivilcem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?