Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan ben 80 tl lik telefonla geziom ne kadan fakirim nan
gözümde yok lüksünde eskiden bekarken heves ediomuşum şimdi para vermeyi gereksiz görüyorum bozulmadığı sürecede almam sanırım.yani borcum olmassa bide

dün akşam film zilioduk komşu kızı geldi bu sefer alt kattaki
şarj aleti bozukmuş babasıda sen sök şarfın kablosunu telefona direk 220 volt vermiş telefon gümlemiş tabiki:))
eşim açtı baktı gümlemiş tabi bide kızın doğum günüymüş bi daha almazlar artık dedi ne üzüldümm yaa.((((

ptık nerde okudun cnm sne onu

kapattım cnm yaa şimdi yazıcam oraya bunu olay çıkacak,yok başına gelsin gör falan...

boğacam sonra hepsini

dayak yiyomuş hatun eften püften sebebplere..düşün nie salata geç oluyo diomuş..
yeni evliler..
bazıları dio yeni evlilikte olur böle şeler geçer...

cinsiyetimden utanıyom böleleri yüzünden ....

biricik eklemiş o konu..ben alıntı ettim önceki sayfada..

du buliim sana ,bu :

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/400266-yeni-evliyim-cok-dertliyim.html

Son düzenleme:
organik hoşgeldinn cnm
gazete okuyodum da habere bakınn
ispanyada 10 yasında ki bi kız çocuğu doğum yapmışş

Son düzenleme:

ne var tatlım cildinde???
silivce falan mı?ben tedavi görmüştüm de ondan soruorum bu konuda çok tecrübem var da:)

Aa aşkolsun tabii ki söylerim
Beylikdüzünde Kolan Hastanesi var oradaki Dermatolog Behram Danış'a gittim
SSK varsa geçerli 20 TL muayene ücreti pahalı bir hastane de değil
Ve doktordan çok memnun kaldım gerçekten çok iyi
Yıllardır Surp Pirgiç'teki Serkis Barış'a gidiyordum çokta memnunum ondan ama sivilce sorunumda memnun kalmamıştım ptesi gittiğim doktoru da bi eczacı tavsiye etmişti iyi ki gitmişm çok memnun kaldım
Yüzümde evlendikten sonra sivilceler çıkmaya başladı ve son 1 senedir de bunlar oldukça arttı sönen sivilcelerimde geçmedi yüzümde leke bıraktı baya kötü oldu cildim bozuldu
Bu yüzden gitmiştim canım doktora 6 ay tedavi oldum geçmedi 1 - 2 aydırda kendi haline bırakmıştım ama sivilcelerim iyice çoştular şimdi bu doktoru bulduğum çok iyi oldu

kızlar sivilcelerimden çok çektim ne ilaçlar sabunlar kullandım yok elini sürme yok temiz tut makyaj temizlemeden yatma yağlı yeme bir sürü tavsiyelerde bulundular
hatta bi keresinde gece sürüp yattığım bi kremi sürdüm sabah suratım türk bayrağı gibiydi sınavımda vardı o suratla hoca bile almadı derse yan etki yapmıştı düşünün artık
sonra en son aynı doktora gittim bak dedim benim derdim bitmio ben dedim öyle saçma sapğan şeylerle geçiştirme adam gibi ilaç ver sonra zoratanin verdi öncesinde bir sürü tahlil yapıldı 6 ay kullandım ne siyah noktam kaldı ne sivilcem....

cnm çok teşekkür ederim
not ettim beylikdüzü bana uzak ama giderim sorun değill
bıktım çünkü sivilcelerden
bende de evlendikten sonra daha çok çıkmaya başladı ve iz kalıyoo =(
randevu almak lazım mı cnm ??

cnm saol kaç kere gittim dermetoloğa-cildiye ye hiç tahlil falan yapmadılar
bıktım yaa artık gidesim gelmioo doktora
senin dediğin krem mi hap mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…