Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu hafta kesın kararlıyım
cumadan her işimi bıtrcem
ctesı işten cıkışta bı yemek yaparım belkı onnuda yapmam eşim yok
pazar gec kalkar bı kahvaltı ederız sonra eşim karşıya düğüne gıder
bende o ara pazara neyım gıderım o gelıncede markete gıderık
aksamada pişirilmış hamsı ısterımm
h sonunu hıc yorulmadan gecrmek ıstıyorumm
işte öle yoruluyorumkı sankı yük tasıomm yaa

yaa canm patron buraya gelırken yemk yaparmısın dedi bnde kaytrmak için yok bilmiyorum dedim şimdi evdn yımek getrsem dımıceklerımı bana hanı bilmiyodun hadı burdada yappp :S hatta gecenn bi mutfak onlugu vardı patron bunu kullnırmıısn dedi sora senn ıcın değil eşin için dedi sen mutfaga girmezsın zaten dedi

heracım tatlım bi pasta taban al arasına da un süt şeker bir krema et sonra üstünede arasnada bunu koy ve çikolata parçalırı koy en sütünede 1 paket çikolatat sos al böl ebeyaz muhallbını usutunden akıt düzltme yap ma gleişi güzl aksın üsütünüdedamla çikolta ile ssüsle

kızlar bu arada ben ptesi günü cildim içinde doktora göründüm
çok iyi bir doktora denk geldim sanırım bu sefer
en az yarım saat bana bişiler anlattı ilaçta verdi ama ilaçtan önce benim yapmam gerekenleri söyledi falan baya durdum odasında
kullandığım ilaçların ismini not etmiştim onları dedim doktora
aylarca bu ilaçları kullandım bi faydası olmadı falan baya bi anlattı bu iş ilaçla bitmiyo katı yağ tüketme her banyodan sonra yüzündeki siyah noktaları temizle falan bayağı bi anlattı da anlattı
kesinlikle elinle yüzüne dokunmayacaksın dedi ben farkında olmadan dokunurum yüzüme hep onu yaparsan istediğin ilacı kullan hiç bi faydasını görmezsin dedi falan baya ilgilendi adam
yaşşasın ya hem yakınımda hemde iyi bi doktor buldum sonunda

saol mbluecımmmbişiler ayrlıcaz artıkkk :)
bcrkk o neydı olee ya kayınpederime maaşımı vercem ve eşimde calısmıcakkk aa cok sor bı durum Allah kımseyey yasatmasın yaşayanalarada yardımcı olsun :S
ama zor bı durumdada eşimden iphone istemezdim evlilk yıldonummde :S

anam hımm anladım datlum zormş senn işinde be güzelcim nesertııkınyapmıcan oldu başk aderdi bvrmıymmış bid eişini gucunu narasında ymk etçen
ay şimdi bnm başımdada var bu yemk olyı ablaya diom sakın öle ymk mubbetını açma blue hnm yapar die dedim =)=) sölerlerse bende çorbdan makrnadan başka bişiy ypamam dedim bide ablayla dolaba börk srıp koyduk =)=) ama genede dicem kimsenın byuulaşını yıkamam herkes kalkarken tbını bulşını yıkıp kalksın die ayy çok sinir oluyorum ya ağlmk isitom hera balk hatırladım gene abla 4-5 gun olmıycak eşi
i amleyt olcakta

brck aman yaa dert mı arıyon kendıne
hıc bakmıom oraya
arada eksın olursa

dun noldu dızıde bılen var mı
ızleyemedımde uykum geldı

slm kızlar temizlik yapıom sabahtan berii.. geldimm..
pasaklı cnm sen ne için gittin cilt doktoruna
benimde sivilce problemim var da bu aralar
bi de bende çok dokunurum yüzümee=(
nerde cnm doktorunn, söylemek istersen tabii...

Son düzenleme:
yuh k pedere maaş vermek mı
ben kocama vermıom ayol
o alır ben ona harçlık verrım
yanı kasa benım
asla vermem baskasına emeğımı artı 50 tl hem 1 ay ıdare etcek hem takst öduycek ee bu kadının hıc kendı ıhtıyacı yok mu

bazen öyle bi konu açıyorlarki yazamıyorum bile

o ne yaa..saçma sapan yaşamlar :))

eşine şiddet uygulayana üzüldm ama

Son düzenleme:
biride :

ilk zamanlar böyle oluyor arkadaşının dediği gibi sabırlı ol inan geçecek bu zamanlar herşey yoluna girecek.

yazmış Allahım yaa..yazma bari hiç bunu yazıcaksan (kızan smile)

ne var tatlım cildinde???
silivce falan mı?ben tedavi görmüştüm de ondan soruorum bu konuda çok tecrübem var da:)

ulaa bı ıpone m olmadı bee
hıc dusunmedımde
eşim kaç kezz dedı asla dedım bı telım var takoz ama konusuyomm ya o bana yeter
mıllet nelerı aşmış yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…