- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar bu arada ben ptesi günü cildim içinde doktora göründüm
çok iyi bir doktora denk geldim sanırım bu sefer
en az yarım saat bana bişiler anlattı ilaçta verdi ama ilaçtan önce benim yapmam gerekenleri söyledi falan baya durdum odasında
kullandığım ilaçların ismini not etmiştim onları dedim doktora
aylarca bu ilaçları kullandım bi faydası olmadı falan baya bi anlattı bu iş ilaçla bitmiyo katı yağ tüketme her banyodan sonra yüzündeki siyah noktaları temizle falan bayağı bi anlattı da anlattı
kesinlikle elinle yüzüne dokunmayacaksın dedi ben farkında olmadan dokunurum yüzüme hep onu yaparsan istediğin ilacı kullan hiç bi faydasını görmezsin dedi falan baya ilgilendi adam
yaşşasın ya hem yakınımda hemde iyi bi doktor buldum sonunda
Pasaklım domates renk mi açıyor bacım ya??
ablacım bnm :)))
ay yaa bende banyo paspasıma 1-2 tamla damlatmışım(
sanırım klozete döküyomya arada, kapağını kapamadan sifon çekmişim sıçramışş
off yeni bea paspaslarım tepe homeden aldım o kaa,eski gibi duruyo şinci
yuh yani nurdan :))songül abla ikimizde de aynı sorun var bugün domestosmuş o çamaşır suyu bende iki kere okudktan sonra çözdüm:)))
bencede,ay ben sinir oluyorum öyle annelere,valla ben peşinden koşarım çocuğun kusura bakmasınlar hiç,Nurdanım,şimdi olsa izin vermem öyle bir harekete,
çünkü benim elim kızım hep üstündeydi inanın,
bebektir,çocuktur,bilmez herşeye eller,
ama anne müdahaleci,anlatıcı olmalı bence...
yanlış okumaya gelince ay sinir oldum yaaa,
Dünya Gözü aradım tekrar,çok cici bir asistanı var doktorumun,
onunla konuştum,şikayetlerim yine aynı dedim bak
bana dönünce görme bozukluğunuda ekleyim bari,
yoksa çok pot kıracam akşama kadar...
anneanneyi-------- anne
domestos----------- domates
ben olsam ben yedireyim sana derdim :))
sen öle diyince aklıma geldi..bende bi kere ekmek kadayıfı yapmıştım öle evde,aynı öyle tepsiyle yapılıyo,şeker yakılıyor falan..balım tarifini veririm elbette ama
ona göre tepsinin olması şart bi kere,
şekeri yakacaksın ya...
hani şu aliminyum mu derler gri gibi tepsiler var ya onun orta boyu...
çok güzel olmuştu yaa..
kıyamam sana cnm ben..bulunur tabi..mavi gömlek vardır zaten illa..ay sağolun kızlar yaa içimi rahatlattınız
evet yeni evlendiğimiz zamanlarda bende öyle gömleklerini pantolonlarını heba etmiştim sağolsun hiç bişi demedi daha
ama aşkitomun bu gömleği yepyeni daha bi de seviyo ki görseniz hafta sonu gömlek giymez ama bunu giyiyodu
neyse kısçem pıtırcanım bulur aynısından inşallah bulamazsa acı gerçeği açıklamak zorunda kalacağım
ay tavıktan bıktım diyom hera da mekan veriyoo :))
sağol tatlım 10 sene görmesem aramam walla
bnmde pek aram yok yaa..bi mangal kanat seviyom :)
birde fırında knorun sosuyla kanat :)
yine ekşın konular biricikten :)
ne var tatlım cildinde???kızlar bu arada ben ptesi günü cildim içinde doktora göründüm
çok iyi bir doktora denk geldim sanırım bu sefer
en az yarım saat bana bişiler anlattı ilaçta verdi ama ilaçtan önce benim yapmam gerekenleri söyledi falan baya durdum odasında
kullandığım ilaçların ismini not etmiştim onları dedim doktora
aylarca bu ilaçları kullandım bi faydası olmadı falan baya bi anlattı bu iş ilaçla bitmiyo katı yağ tüketme her banyodan sonra yüzündeki siyah noktaları temizle falan bayağı bi anlattı da anlattı
kesinlikle elinle yüzüne dokunmayacaksın dedi ben farkında olmadan dokunurum yüzüme hep onu yaparsan istediğin ilacı kullan hiç bi faydasını görmezsin dedi falan baya ilgilendi adam
yaşşasın ya hem yakınımda hemde iyi bi doktor buldum sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?