Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kredisi yada kredi kartı borcu olanlar.... bunu dikkate alın lütfen... kayınpederimi çağırmışlar bile...

Kredi borçlusunu şoke eden mektup - Milliyet.com.tr

Canım,çok faydalı oldu haber vermen...
yazıyı okuyunca önce aaaaaaa
dedim ama yazının dikkate alınması gereken yeri:

Bu aşamada tüketicilerin SMS’ler gönderilerek bankalara davet edilip sözleşmelerin yenilenmek istendiğini dile getiren Dinç, "Bakanlar Kurulu kararıyla yüzde 10’dan 15’e çıkarılan KKDF oranı sadece yeni kredi talep edenler için uygulanabilir. Sözleşme yenileme çağrısı yapılan tüketicilere, ’sözleşmenizi asla yenilemeyin’ çağrısında bulunuyoruz. Bu hukuksuzluğu dikkate almayın

Son düzenleme:
güz evt böyle düşünmektede haklısın cnm
peki şu anda ne durumda??
barışmaya uğraşıyomu
ve devam ediyormu kullanmaya??

bu hafat sonu sunavaı var bugun ankaraya gıdıyo sanırım sonrasında bısıler dusunuyodur. sınava kadar kendıne muhet vermsı olabılır.

basrısma gırısmlerı . bakıp bakıp gulumsleemer vs luyo ama oldugum odaya bıle almadım . dedım ben nerdeysem dıger odaya gıt. asla oldugum yerde olma deedım. yemek yapııyorum . yanıma gelmasın vs dıye pencere arlarında bana bakınca kotu kelımerl kullanıp yanıma gelmemesını saglıyorum . gıresuna goturmıcektım ama burda kalırsa aılesı asagı yukarı pesıne gezırıler bunu araba varya. o yuzden gourucem nasısa orda yuz vermıcem ona . kendı bılır aralık basıda benım sınavım var ondan sonra hayatımın gerı kalını ıcın sekıllendırmeye gıdıyorum . o planlar arasında olcakmı olmıcak mı duruma ore bakıcam

gülsüncüm çok sıkıcı yazı canım yaa..hepsini okuyamadım :78:

sözleşmeyi yenilemek içinmi çağırıcaklarmış..asla yenilemem

ücret almıyorlar 2 kartımdan ,yenilermiyim :jeyyar:

güz adamı hemen gelecek planlarından çıkarcak halin yok değilmi

sırf bu yuzden olmaz tabı . ama ıcımde bu guvensızlıkle eskısı gıbı sarılmam askım bıter yavas yavas. sonucunda olacagı o . bende hazırlıksı zyakalanmamak ıcın tum ıslerımı o duruma gıre dızayn ederım hatta baska sehırde ıs bıle bakabılırım . bı sure uzak kalmak ıcın bılmıyorum yanı duruma gore. ama eskısı gıbıolmıcagı kesın.

tarif isticem artık becerebilirsem yaparım:))

normal kek gibi yap cnm
malzemeyi ikiye ayır
birine kakao koy karıştır
yayvan tepsiye
1 fincan normal 1 fincan kakaolu karışımdan dök
halka halka oluyo o zaten
ortalarına dökçen hep
sonra burda bide şekil vermiş en üstüne çizmiş iştee

kısçeler 1 saatim kaldı gidip mr sonucumu almama
çok sıkılıyorum artık burada soğukta oturmaktan yaa bi çare bulmam lazım ama ne
her kış yeni bi hastalıkla tanışıyorum mide ağrısı nedir bilmezdim burada önce gastrit sonra reflü oldum
her kış hem sinüzit hem faranjit aynı anda hasta oldum
aman yaa bıktım artık buradan ya bana getirdiğinden çok götürdükleri oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…