Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol balcım
casper süper cnm yaa
ama bornozunun cebine elini sokacakmı bakalım hihi

bilmem :)))
o ihtimale karşı şampuanın yanına da saatler olsun yazdım canm :))))

ayyyyyyyy casperrrrrrrrrrrrr kıyamam nann
gene gözlerim dolduuu
yazıkk sizeeeeeeeeeeee

yaa deme bööyyleee

Kespırım Allah ayırmasın sizi gülüm...
saol ablacm benmm

ne oldu kızz???
neden hazırladın çantanı?

istnbula geliom akşaamm

heh, tam duymak istediğim şeyi söylemişin demi yaa evlenmiyim zaten bu çalışma saatleriyle evlenmenin ne annamı var ki ben eve gelcem adam uyumuş olcak ben şimdi ki gibi evde olcam adam işte olcak

biraz olsun yorgunluğu atmaya uzanmaya zaman ayırmak lazım, şimdi hiç teklemicem gibi geliyo insana ama aaah ahh, 5 yıl önce bu hallere düşeceğimi söyleseler katıla katıla gülerdim. allah sağlık versin hepinize kızlar...

hepinizin duasına ihtiyacım var nolur :94: yarın doktora gidicem dua edin
meleğim iyi olsun :18:

inşallah güzel haberlerini paylaşırsın hep buradan, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sağlıklı ve başarılı bir hayat sunsun yavruna.

bal yav, link vermek yasak değil mi, ad yazınca sorun olmuyo da link yasak diye biliyom ben ama ne zamandır uzaktım kk dan değişmiş de olabilir tabii :44:

günaydın sel ne vuruyon??

hayvanat bahçesi çeki aldım :) 2 kere gittik aslında ama
eşimde bende bayıldık oraya bu 3 olcak

ben de 2 defa gittim, son seferinde aslan yavruları dana gibiydi koca bebekler ayo metal sepetleri salıp da mamaları yukarı çeken şempanze miydi neydi o tipler nasıldı ödüm kopmuştu ilk gördüğümde tak diye bi sepet indiydi önüme

böcük evlenince geçer derlerdi sende onlardansın sanırım
benim ağrım geçsin die evlendim ama tık yok hala ağrıyo
yok lenn

ıyı mısın len sen ben öle bısı dımedımerkencısın

caspersy ne ormantik garusun gı sen öyle maş..=)=)=) hyırlısıylad akagelr i gider kavuşuurusn kocişin einş.. kuzummm sabh bende torpidoya not yazdım koydum kociişee=)=) bakım müzüik dinlerse bulur =)=) bulması kaçgun sürecek merk edıorum=)=)

pasaklım hoşgeldin nasıl oldun doktor ne dedii

başkası bulmasın :))

aa pasaklımı geldi

yorguncum somrma bende erkn tekleyenlerdenım =)=) 21 yaşımdyaım henuz ama maş.. hastalıktandabaşımı alamıyorum yaa: boynum hep çatır çutur eıdo yenı doğan bebk gibi boynumu tuamıorum gene:97:

ben geldim kızlar dün gittim mr sonucumu gösterdim doktora
fıtık varmış belimde ama fizik tedaviyle düzelebilirmişim
1 hafta raporluyum şimdi eşim eve bıraktı, evdeyim
doktorun verdiği çelik korsemi aldım 3 hafta kullanacağım
bayramdan sonra da fizik tedaviye başlayacağım :97:

yorgun nerdesın sen lenn gene görunmuyonn

casper ıst neresıne gelıon canem
arada özlem ıyıdır boşver:78:

yok balım başkası bulamaz=)=) işten gelirken tek gelio =)=) kimse cdlerın olduyerleri karıştırtmazki kociş=)=) kendi alır cdleri çok önmlidir müzik arşivi ar maş. kocişimin müziğe ilgisine 10veriyorum=)=)

pasaklı gı bende tekrar gtsem dr a rapor alsam ne ıyı olur
benımkı başlangıcı dıe vermedı bılem
bunu ben bı düşünem:76:

kuzum kıyamam
ama ameliyata gerek olmaması sevindirici dikkat ediceksin artık kend,ne biraz(

pasaklım acil şifalar diliyorum inşallah en kısa sürede atlatırısn cnm aman dikkat et kendıne çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…