Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklı sen yarın nasıl gidicen darülacezeye gidemessin sanırım

arabayla gideceğiz kızlar bu buluşmayı kaçıramam bayram öncesi gidip oradaki ninelerimizi dedelerimizi mutlu etmek istiyorum

bu arada kızlar iş yeriyle konuştum işten çıkıcağımı söyledim
bayramdan sonra birini bulacaklar yerime ihbar sürem kadar çalışacağım
vizite kağıdı almak için işe gittim sabah ik müdürüyle konuştum
burada soğuktan sürekli hasta oluyorum sürekli sağlığımdan gidiyor bu şartlarda çalışmak istemiyorum ya görevimi değiştirin yada çıkışımı verin dedim inşallah iş bulurum ya şimdi acil iş arıyorum

cıktın mı pasaklım
hayırlısı olsun bebem
gönlune göre bı iş bulursun ınş
ne iş arıyon tatlum

yok yav kadıköy pazarı da artık e-5 e yakın yere taşındı 2 defa gittim bir daha tövbe, eskiden poklu dere yanındaydı kokardı mokardı ama güzeldi be...
he aslında bende de bu kalabalığa sinir olma olayı başladı son yıllarda, ondan mı acep pazarları beğenemiyorum yani yer değişikliği değil belki de beğenmeme sebebim di mi

he kızım denenmiycek şey almıcan zati. ben ayakkabı ve pantolon hairç her şeyden almışımdır valla. ama tam uysun diyceen pijama için body için yanına örnek alıyon, ölçüyon orda oh mis bi de terlikti çantaydı, takıydı, çoraptı çok çok ucuza geliyodu, tabii eskiden

aha, zengin koca çabalıyo işte benimki, çok şükür borcu harcı yok işi iyi ama

özledımm nuro sımdıden
benım ıcınde ye:82:

brck benım işim cıksa sızn cenenız düşer ben varım konusan yok
yemek saatı bıde sanırım

ben de bi gündüz gelebildim millette ses yok

yorguncum iş etmip netçem zaten kociş haftada birden fazla ev işi yaptırmıo bana=)= )

böcüşüm boynum ağrıo cnm iyim onun dışında çok şükür

caspersy cmrtesi bende pendıkteyım =)=) dayıma gidiyoruz

paskalım inşallah tez zmnda iş bulurusn cnm rabbim yardımcın olsun .

geçmiş olsn cnm allah acil şifa versin
kendine dikkat et ve ilerlemesin...

kız bana mı oy atardın ay kuzum kıyamam ben sana yerim kız seni)))):98:

tabisi sana atardım :))

yemeğe gidiom nan ben
özle beni balım

özledim şimdiden hade gelll

pasaklı çözüm buluruz çıkma demedilermi cnm??

casper sen romantizmin sınırlarını zorluyon maşşalah, hiç eksilmez inşallah...

pasaklıcım sağlık her şeyin önünde, parayla geri alınamayan şeylerden sonuçta...

blue he iyi haftada bir diyon bak onu ikiye böl azar azar yap benim gibi:))) ben 4 e bölüyom o ayrı:)))

nan böcük aylık mı gidiyon markete ???

he aylık gıdıom cano:78:

tmm senınkı en zengun adam borc yok işi varsa daha nolsun demı

kalabalıktandır senın sevmeme sebebın cnm ben buldum yanı
yok eskıden cocukken annemalırdı bana pazardanda sonra hıc gtmedım uzun zamandr bısı almadım
burda çarşı var kocaman turkıyenın en uzun çarşısıymış cok mağaza var dolasıp alıom zaten
gel senıde gezdırem
belkı o bahane ıle bısı alın baa

yorguncum haftada bir 2 saatımı ayırıp bitirom sonrada çamaşır yemk onlaral uğraşıorum öle hepsi yanıgune sığmıo=)=) şimdii bugun eve gideirm ıspanklarımı sirkeli suya basar evinmi süpürürrüm ilk olarktan sonra ıspnkları yıkıp yemeği koyarım sonrada toz alırım yerlerimi isler bir tuvlat banyomu ciflerim çamaşursuyuylada dezenfekte ederım ohh miss bideçamaşırlar yıkanır sonra bakalım akşm kaçta yatarım ben mrek ettım=)=) sonra butun hfta mıs gibi otururum =)=) gerçi 3 gun acnakyetıoda kociş yaptırmıo öle sürekli sürekli=)=)

marketlerededeevar bunlar balım mantı kalıbına bensıo acep onlada olurmuki=)=):

ben de evlenirsem en azından haftalık giderim ya, asansörlü bir ev olursa tabii, annem her gün markette, ben almasam o alacak diye işten dönüşte zati kütük gibin çanta bi de mutlaka markete uğrayıp az bi şey atıyom eve napiim. ama indirimdeki şeyleri takip ettiğimiz için bütçeye bayaa katkısı ne yalan söliyim böle, ama annem gibi çalışmamak lazım tüm marketleri gezebilmek için ciddi zaman alıyo çünkü...

he gelem gezdir, örtmen maaşına uygun bi şey alırım

böcüşüm o hangi çarşıı o uzun çarşı merk ettımm

böcüğüm ben çok oturmuyorumda aslında sürekli kalkıp dolanıom ama ağrıo napskakta geçse ki bu ağrılar aceppp

yorguncum bende bu ay baktımda çağrıda bay abi indiirm var =)=) ayrıca markt mrkt dolşmdan indirimleri tkipliom cnm ben insertlerden marketlerın sitelerinden=)=)

haftalık gıdemıyok zaten her h sonu ya mactayık ya gezıook zaman yok
bıde eşimin sırketı kart verıyo 120 tl aylık yuklendığınden onunla gıdıok 120 tl ye kadar beleş
ındırımlı urunlerı genede takıp edıom gecen a101 den fınısh aldım setını 7.5 tl ye
oysa sadece kokusu 9 tl falan
ben koca set aldım

örtmenler benden ıyı maaş alıo cakall
böcüşüm o hangi çarşıı o uzun çarşı merk ettımm

böcüğüm ben çok oturmuyorumda aslında sürekli kalkıp dolanıom ama ağrıo napskakta geçse ki bu ağrılar aceppp

ümraniye çarşı cnm öle dedıler gercekten cok uzun alemdağ cad.uzerınde ama denılenı dıom

benımde cok ağrır sanırım yaptığımız ısten cnm eğılıyokk pc falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…