- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
pasaklı sen yarın nasıl gidicen darülacezeye gidemessin sanırım
maalesef
bıde kadıköy salı pazarı guzel dıolar ama maalesef salı gunlerı calıstığımdan gıdemıyorum
pazarı ben pek aramıyorum aslında
kalabalıktan kaçarım(maç harıc)
bı meyve sebze alırm o kadan belkı onu bıle markette taze ıse ordan alırım
kıyafet hıc almadım cunku denemeden alamam bısıyı ve gıdıp deiştrmem asla oyuzden cok lazımdeıl bana
aman nasıl bı iş bu
ben sana dıyım haytta başarılı olma yolu bı tek yerden geeçer zengun koca:98:senınkı zengun mıydı:97:
özledımm nuro sımdıden
benım ıcınde ye:82:
brck benım işim cıksa sızn cenenız düşer ben varım konusan yok
yemek saatı bıde sanırım
ben geldim kızlar dün gittim mr sonucumu gösterdim doktora
fıtık varmış belimde ama fizik tedaviyle düzelebilirmişim
1 hafta raporluyum şimdi eşim eve bıraktı, evdeyim
doktorun verdiği çelik korsemi aldım 3 hafta kullanacağım
bayramdan sonra da fizik tedaviye başlayacağım :97:
kız bana mı oy atardın ay kuzum kıyamam ben sana yerim kız seni)))):98:
yemeğe gidiom nan ben
özle beni balım
arabayla gideceğiz kızlar bu buluşmayı kaçıramam bayram öncesi gidip oradaki ninelerimizi dedelerimizi mutlu etmek istiyorum
bu arada kızlar iş yeriyle konuştum işten çıkıcağımı söyledim
bayramdan sonra birini bulacaklar yerime ihbar sürem kadar çalışacağım
vizite kağıdı almak için işe gittim sabah ik müdürüyle konuştum
burada soğuktan sürekli hasta oluyorum sürekli sağlığımdan gidiyor bu şartlarda çalışmak istemiyorum ya görevimi değiştirin yada çıkışımı verin dedim inşallah iş bulurum ya şimdi acil iş arıyorum
nan böcük aylık mı gidiyon markete ???
casper sen romantizmin sınırlarını zorluyon maşşalah, hiç eksilmez inşallah...
pasaklıcım sağlık her şeyin önünde, parayla geri alınamayan şeylerden sonuçta...
blue he iyi haftada bir diyon bak onu ikiye böl azar azar yap benim gibi:))) ben 4 e bölüyom o ayrı:)))
Bitenekadar.com : Pratik Nar Ayıklama Yöntemi - Narmatik +VİDEO
ben bunla mantı yaparım bee :))
he aylık gıdıom cano:78:
tmm senınkı en zengun adam borc yok işi varsa daha nolsun demı
kalabalıktandır senın sevmeme sebebın cnm ben buldum yanı
yok eskıden cocukken annemalırdı bana pazardanda sonra hıc gtmedım uzun zamandr bısı almadım
burda çarşı var kocaman turkıyenın en uzun çarşısıymış cok mağaza var dolasıp alıom zaten
gel senıde gezdırem
belkı o bahane ıle bısı alın baa
ben de evlenirsem en azından haftalık giderim ya, asansörlü bir ev olursa tabii, annem her gün markette, ben almasam o alacak diye işten dönüşte zati kütük gibin çanta bi de mutlaka markete uğrayıp az bi şey atıyom eve napiim. ama indirimdeki şeyleri takip ettiğimiz için bütçeye bayaa katkısı ne yalan söliyim böle, ama annem gibi çalışmamak lazım tüm marketleri gezebilmek için ciddi zaman alıyo çünkü...
he gelem gezdir, örtmen maaşına uygun bi şey alırım
ben de evlenirsem en azından haftalık giderim ya, asansörlü bir ev olursa tabii, annem her gün markette, ben almasam o alacak diye işten dönüşte zati kütük gibin çanta bi de mutlaka markete uğrayıp az bi şey atıyom eve napiim. ama indirimdeki şeyleri takip ettiğimiz için bütçeye bayaa katkısı ne yalan söliyim böle, ama annem gibi çalışmamak lazım tüm marketleri gezebilmek için ciddi zaman alıyo çünkü...
he gelem gezdir, örtmen maaşına uygun bi şey alırım
böcüşüm o hangi çarşıı o uzun çarşı merk ettımm
böcüğüm ben çok oturmuyorumda aslında sürekli kalkıp dolanıom ama ağrıo napskakta geçse ki bu ağrılar aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?