Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasklımm geçmiş olsn canm benmmm

yorgun nerdesın sen lenn gene görunmuyonn

casper ıst neresıne gelıon canem
arada özlem ıyıdır boşver:78:

bacm ilk olunca zor oldu bee
aydos pendik galiba canmm

hım
pendık benım yaka ama hıc gtmedım

pasaklım kendıne dıkkat et gecmıs olsun tatlum

Pasaklım geçmiş olsun tatlım,
çok dikkat et,korseni kullan ve fizik tedavini ihmal etme..
daha ilk safhasıdır,kendini korursan geçer inşallah.

balcım, ben ve düğün nikahı bile dairede ederim sonra dans edilebilecek bi ortamda kutlama olsun, hani yapabileceğim en gösterişli şey bu olabilir heh orda gelin işte oynamaya

casper kardeş senin de yıl/ ay dönümün hayırdır? yav ne romantik kadınlar varmış burda, ben de öğrenir miyim bi şeyler gerçi şimdi yontulmuş halim yine de

yok lenn

ıyı mısın len sen ben öle bısı dımedımerkencısın

he bugün nadastayım telefonla tacizler devam ediyo da ofisten hayranlarım tarafından ondan bi gidip bi geliyom

bözük nan ne bilim mide bulantısı diyince, bana hep aynı esprik edildiği için yansıtma yapıyorum heralde ben de, hem siz evlisiniz olabilir yani aman allah korusun, isteyene istediği zamanda.

bluee, bak hem diyon boynum ağrıyo, olduğu kadar denmeli ev işlerine, yemek kadar onların da pratik yönleri araştırılmalı ve anneleriniz eğer ev hanımıysa onlardaki düzeni yakalamaya çalışmamalısınız, tüm gün evde olan bir kadınla çalışan bir kadın aynı düzene sahip olmaya çalışırsa kendini çok zora sokar, şimdi farketmese ilerleyen yıllarda bir sürü ağrısı-sızısı olur.

pasaklı, sevindim fizik tedaviyle düzelebileceğine, lütfen ama lütfen dikkat et kendine evdesin diye saldırma işe güce ki tedavinden tam fayda alabil, ıstırahatinden de

amın ısteyenın olsun düşünenın
senı kım ne etsen lenn nıe arıyolar
ıznlı deıl mısn rahat bıraksınlar az

aksam gelemedım bende
temızlık yaptım bıttı bugunde dunden kalan ütüm var onları etcem
gelırım bu aksam yanı
sende gelcen mı

hım
pendık benım yaka ama hıc gtmedım

pasaklım kendıne dıkkat et gecmıs olsun tatlum

eskiden pazarı güzeldi anca ona giderdim, artık onu da cehennemin dibine taşıdılar minibüse çok uzak oldu, artık pendik sayfası kapandı benim için de birbir gidiyo zaten pazarlarımız elimizden

benimkiyle çıkmazsak gelirim böcüküm, yav izinli olma olayı yok biz de yani haftanın 7 günü ulaşılır herkese, karmaşık bi yapısı var sevgili iş yerimin ders, görüşme, yeni hoca eğitimi vb. fazla eskimek diil bi yerde onu çok iyi anlıyorum her sene

canım neyseki başlangıçmış.. artık hareketlerine çok dikkat etmen gerekli... umarım kısa zamanda tedavinin sonuçlarını alırsın...

casperım.. canım hayırlısıyla gelip gidersin inş.

eskiden pazarı güzeldi anca ona giderdim, artık onu da cehennemin dibine taşıdılar minibüse çok uzak oldu, artık pendik sayfası kapandı benim için de birbir gidiyo zaten pazarlarımız elimizden
maalesef
bıde kadıköy salı pazarı guzel dıolar ama maalesef salı gunlerı calıstığımdan gıdemıyorum
pazarı ben pek aramıyorum aslında
kalabalıktan kaçarım(maç harıc)
bı meyve sebze alırm o kadan belkı onu bıle markette taze ıse ordan alırım
kıyafet hıc almadım cunku denemeden alamam bısıyı ve gıdıp deiştrmem asla oyuzden cok lazımdeıl bana

aman nasıl bı iş bu
ben sana dıyım haytta başarılı olma yolu bı tek yerden geeçer zengun koca:98:senınkı zengun mıydı:97:

özledımm nuro sımdıden
benım ıcınde ye:82:

brck benım işim cıksa sızn cenenız düşer ben varım konusan yok
yemek saatı bıde sanırım

sağolun kızlar teşekkür ederim çokkkk dikkat ederim kendime zaten bu korse garip bişi hareketlerim epey kısıtlandı özgür hareket edemiyorum yatıp dinlenicem biraz sonra da akşam yemeği hazırlarım

yaa hani bi site vardı evdeki malzemeleri yazıyorduk yemek tarifleri çıkıyordu önümüze
hangi siteydi o bulamıyorum da hatırlayan var mı aranızda

bu ay markete gıdesım hıc yok
burda markette hc güzel ındırım yok bu ay

eksıklerımde var mecbur gıdılcek ayy markette bazı ürünler yoktu gecen ay bu ay vardır ınş
yoksa gırmeden cıkcam
bızım ay cıcek yağı yoktu bızım olan hıc bı marka yoktu
cif domestos yoktu
baya seyler yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…