Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüm petek diil nan süzme bal.
bende yarı yarı bölüştürürüm az da kendime alırım.
patron dio bakın sizi ballarla besliyok kiki:)
pardon cnm
ozmn bı yarıda bana yolla
sözde kaynana yolluycaktı anzer balı rizeden
aman kendıne hayrı yok
eşimde bı umutla aylardır beklıo markettende aldrmıo bunlar kalıtesız dıe
annesı ..yollar:88:

ınş bulursun cnm ınş
netınde olsun ama sensız olmas:98:

yorguncum bende bu ay baktımda çağrıda bay abi indiirm var =)=) ayrıca markt mrkt dolşmdan indirimleri tkipliom cnm ben insertlerden marketlerın sitelerinden=)=)

e blue indirim kağıtları insertlar kapıyo geliyo zaten de, e netten almıyok biz almak için tek tek gitmek lazım diyom yav:))) bi markette bi ürün indirimde diğerinde diğeri, hani o av müşteri olmuyok böle nerde ne ucuzsa ordan onu alıyo annem yol üstündekilerden ben alıyorum eve gelirken :))) hep liste var cüzdanda, şuradan şu lazım diye:)))

he iyimiş o alışveriş çeki nan ben kadrolu örtmen deelim ücretli çalışıyom, ondan diyom dua et dersler çoğalsın daha büyük şey alıyım

ballarımızıda aldık ohh:)

afiyet bal şeker olsun:)))

yav biri bana açıklasın link vermek yasak diil mi kk'da. yoksa linkine göre mi yav?:44:

yerlerımı sılıonlen sılcek seymı bulamadın
parlaklıgı gtmez mı yerlerın
parke deıl mı camlarıda sılıon ıyı valla sen al sana lazımmış
ben bı tek bulasıkta kullandığımdan bosuna almışım 1 yıl olck hala yarı bıle deıl

insertleri açılmıo bugun hayırdır inşllah böcüşüm açılınca atarım link tatlım bide bizim bınanın önune bu inidirmlerin olduğu dergileri bırkılar

blueee, annem ufak lahana almış marketten senin o sarmadan yapıcam, nası olsa iş yok bugün patatesler çarpsa da sorun değil, yanına yoğurt koyarım şekeri dengeler biraz. lahanaları yıkadımdı patatesleri ufak ufak doğradım haşlıyom.

brck nan bizle buluşmaya yanaşmadın hiç hayırdır nan bizimi beğnmiyon...

yorgun ben bilmiyom yassağmı değilmi....ben hep yapıştırıyom buraya link :)

böcüükk ne kaa ucuzmuş finishin setii 7,50 liraya...
inş. kalmıstır burada ki A101'dee
varsa alıcamm

brck nan bizle buluşmaya yanaşmadın hiç hayırdır nan bizimi beğnmiyon...

yorgun ben bilmiyom yassağmı değilmi....ben hep yapıştırıyom buraya link :)

yok nan ben gelirsem sen gelmessin ondan

hem darülaceze bana yakın eşime sölemem zaten belki izin vermez çünkü
işim çıkmazsa uğrarım belki.bide çekinmezsem

ınş dersler artar:97:bende kocaman hedıye alırım
lınkıne göre olm her lınk verılmez
insertleri açılmıo bugun hayırdır inşllah böcüşüm açılınca atarım link tatlım bide bizim bınanın önune bu inidirmlerin olduğu dergileri bırkılar
bende acamamıştım
özkuruşlar varya oda bana yakın

böcüükk ne kaa ucuzmuş finishin setii 7,50 liraya...
inş. kalmıstır burada ki A101'dee
varsa alıcamm

ınş kalmıştır cok uygun cunku

bende geldiimmm.. benimde hem işim var hem eşim var, şimdi bide bebişim olcak inşallahhh :82:
hoşgeldin kaç aylık bebiş hayırlı uğurlu olsun cnm

sen neyle parlatıyon mblue
cnm çamşır detarjan koyup kaynatıyorum pırl pırıl oluyo sonra onu durulayıp birde temiz suyla kaynatıyorum farkı göreceksin bi denyınız derım ben şekerler

yanı ındırımı araştırıp git al işte=)=) ama indirimleri görmk için dolşmk zor olumuomu =)=) yıoksa insertlerdnmı tkıptesınız biz arbyla geçtimiz için sıkıntı olmuo ordan oraya geçiveriom ama eşim pek yanşmıo hepsini bikerede alıp bitirmk gerk ona göre=)=)

yok cnm aksine ms gibi oluo parlklık falan almıo

yuzume lion sürmüştüm oh pamık gibin oldu =)=) durlaynca aslında ballılimonlu sürmek lazım arada pamık gibim olıy siyh noktlrıda azaltıy ya ben şu jelatını hala bulamadım ya pufffffffffffffff

lne prtık temızlık ypan varmı=)=) işpleirnizi kaç saate bitiryonuz sizler çalışn hatunşar olrktn konuşun bakem

MBLUE ben Cuma akşamları çamaşırlarımı mutlaka yıkarım,
Cumartesi temizliğimi yaparım ,tozumu alırım,akşama yemeğimide yaparım,
Pazar günüm ütü ve banyo işlerini hallediyoruz,
yapacağım işler planlıdır,yani evi temizleyip,tozu ertesi güne bırakmam,
sanki hiç temizlenmemiş gibi oluyor..
arada gezmeye gidiyoruz tabi,hatta kızımın antremanını bile seyretmeye
gidiyoruz.haftasonumun tamamını ev işleri kaplamıyor,
mutlaka kendinize,ailenize zaman ayırın...

Son düzenleme:
dün öburgun çok konuştunuz bugun az sesınız çıkıo illa böcüşle benım işim çokken konuşçanız dımıı hain garular siiziiii

Mbluecim ben temizliğimi ya cuma akşam yaparım ya cumartesi ve pazara iş bırakmamaya çalışıyorum.ütüyüde asla haftasonu yapmam canım.
bunun dışında hergün şarjlı süpürgeyle evi komple süpürürüm.2 günde bir camların mermerlerin önünü silerim yerleri kafama esince silerim.yatak odasının tozunu abartısız her akşam almaya çalışıorum çünkü krem rengi kıl tüğ toz belli oluyo rahatsız oluyorum.bulaşık hiç bırakmam ertesi güne evim hep derli topludur asla dağılmaz böyle işte bebi
he bide songül ablanın dediği gibi ben temizliği 2 güne sığdırmam gece 2 ye kadar sürse bile 1 günde bitiririm camlarda dahil...diğer türlü bana ev pis gelir yine yaparım aynısını çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…