- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
pardon cnmböcüm petek diil nan süzme bal.
bende yarı yarı bölüştürürüm az da kendime alırım.
patron dio bakın sizi ballarla besliyok kiki:)
canım eşim gelemiyor bizimle o yüzden bi arkadaşın eşiyle gideceğiz beraber
böcük çıkıcam canım ihbar sürem kadar çalışmam gerekecek tabi o arada birini bulacaklar falan
canım ben halkla ilişkiler mezunuyum açıköğretimden de işletme mezunu olacağım inşallah tek dersim kaldı biliyorsunuz
eğitimime göre bi iş bulabilirsem bakıcam bulamazsam şartları uyan bi iş bakarım artık bilemiyorum ki bakalım inşallah bulurum düzgün bi iş yoksa işim çok zor
biricik sen nerede oturuyorsun canım eğer geleceksen saat 12:30 - 13:00 arası Darülaceze'nin kapısında olursan bizi görürsün
dediler canım kapatırız bankonun yanlarını falan dediler ama hikaye canım ya 3. kışım bu hala bi kapatamadılar yanları
sürekli hasta oluyorum orada yeter artık yani istemiyorum o soğukta orada çalışmak
msnim açık değil canım o yüzden gözükmüyor olabilrim
yorguncum bende bu ay baktımda çağrıda bay abi indiirm var =)=) ayrıca markt mrkt dolşmdan indirimleri tkipliom cnm ben insertlerden marketlerın sitelerinden=)=)
haftalık gıdemıyok zaten her h sonu ya mactayık ya gezıook zaman yok
bıde eşimin sırketı kart verıyo 120 tl aylık yuklendığınden onunla gıdıok 120 tl ye kadar beleş
ındırımlı urunlerı genede takıp edıom gecen a101 den fınısh aldım setını 7.5 tl ye
oysa sadece kokusu 9 tl falan
ben koca set aldım
örtmenler benden ıyı maaş alıo cakall
ümraniye çarşı cnm öle dedıler gercekten cok uzun alemdağ cad.uzerınde ama denılenı dıom
benımde cok ağrır sanırım yaptığımız ısten cnm eğılıyokk pc falan
ballarımızıda aldık ohh:)
blue bende aldım prıl cnm kac aydır duuyo 6 kg ama bıdaha almam boşuna yer kaplıo zaten cokkullanmıom bulasık mak.olduğunda
prılın böle yesıl renklı olanı cıktı
harıka tavsıye ederım ondan alcam tabısı 1 yıla kadar bıterse evdekı
netten bakamadım bı lınk versen
bulup atıopm cnm hemen ya şimdi bende aldım küçük ya ayda 2-3tane giido bana cnm yer falnda siliom camlar vs. iyi kullanıom elde bulaşıkda yıkamıom çok nadişr elimden tencerelri çaydnlıklarımı geçiririm çaydanlıklarımı sürekli parlak seviyorum=)=) ayda bir parlatıom =)=) normldede cifliom
brck nan bizle buluşmaya yanaşmadın hiç hayırdır nan bizimi beğnmiyon...
yorgun ben bilmiyom yassağmı değilmi....ben hep yapıştırıyom buraya link :)
e blue indirim kağıtları insertlar kapıyo geliyo zaten de, e netten almıyok biz almak için tek tek gitmek lazım diyom yav:))) bi markette bi ürün indirimde diğerinde diğeri, hani o av müşteri olmuyok böle nerde ne ucuzsa ordan onu alıyo annem yol üstündekilerden ben alıyorum eve gelirken :))) hep liste var cüzdanda, şuradan şu lazım diye:)))
he iyimiş o alışveriş çekinan ben kadrolu örtmen deelim ücretli çalışıyom, ondan diyom dua et dersler çoğalsın daha büyük şey alıyım
afiyet bal şeker olsun:)))
yav biri bana açıklasın link vermek yasak diil mi kk'da. yoksa linkine göre mi yav?:44:
bende acamamıştıminsertleri açılmıo bugun hayırdır inşllah böcüşüm açılınca atarım link tatlım bide bizim bınanın önune bu inidirmlerin olduğu dergileri bırkılar
böcüükk ne kaa ucuzmuş finishin setii 7,50 liraya...
inş. kalmıstır burada ki A101'dee
varsa alıcamm
hoşgeldin kaç aylık bebiş hayırlı uğurlu olsun cnmbende geldiimmm.. benimde hem işim var hem eşim var, şimdi bide bebişim olcak inşallahhh :82:
cnm çamşır detarjan koyup kaynatıyorum pırl pırıl oluyo sonra onu durulayıp birde temiz suyla kaynatıyorum farkı göreceksin bi denyınız derım ben şekerlersen neyle parlatıyon mblue
yanı ındırımı araştırıp git al işte=)=) ama indirimleri görmk için dolşmk zor olumuomu =)=) yıoksa insertlerdnmı tkıptesınız biz arbyla geçtimiz için sıkıntı olmuo ordan oraya geçiveriom ama eşim pek yanşmıo hepsini bikerede alıp bitirmk gerk ona göre=)=)e blue indirim kağıtları insertlar kapıyo geliyo zaten de, e netten almıyok biz almak için tek tek gitmek lazım diyom yav:))) bi markette bi ürün indirimde diğerinde diğeri, hani o av müşteri olmuyok böle nerde ne ucuzsa ordan onu alıyo annem yol üstündekilerden ben alıyorum eve gelirken :))) hep liste var cüzdanda, şuradan şu lazım diye:)))
he iyimiş o alışveriş çekinan ben kadrolu örtmen deelim ücretli çalışıyom, ondan diyom dua et dersler çoğalsın daha büyük şey alıyım
afiyet bal şeker olsun:)))
yav biri bana açıklasın link vermek yasak diil mi kk'da. yoksa linkine göre mi yav?:44:
yerlerımı sılıonlen sılcek seymı bulamadın
parlaklıgı gtmez mı yerlerın
parke deıl mıcamlarıda sılıon ıyı valla sen al sana lazımmış
ben bı tek bulasıkta kullandığımdan bosuna almışım 1 yıl olck hala yarı bıle deıl
yok nan ben gelirsem sen gelmessin ondan
hem darülaceze bana yakın eşime sölemem zaten belki izin vermez çünkü
işim çıkmazsa uğrarım belki.bide çekinmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?