Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hımm bnde alıorum mağzalar herturlusu varcnm hemde ikişerdana defactıo,colozine koton ltb hepsi var bende oralarq tkılıorum=)=)

blue çağrı market ısmı deıl mı
evıme cok yakın bakem bı öleyse
evet cnm çağrı market pril 6 kg indirime gircekti şampuanlar falan bi bak deırm insertine netten

bakamam kı balcım
üye deılım aslında üyeyımde sıfremı falan unuttum
sen de hele
hangı marka kaç tl

brck afıyetle yıyın
ben alsam babama verırdım o cok sevr petek balı
ben sevmıom

blue bende aldım prıl cnm kac aydır duuyo 6 kg ama bıdaha almam boşuna yer kaplıo zaten cokkullanmıom bulasık mak.olduğunda
prılın böle yesıl renklı olanı cıktı
harıka tavsıye ederım ondan alcam tabısı 1 yıla kadar bıterse evdekı

netten bakamadım bı lınk versen

böcüm petek diil nan süzme bal.
bende yarı yarı bölüştürürüm az da kendime alırım.
patron dio bakın sizi ballarla besliyok kiki:)

Son düzenleme:
pasaklım kimin arabası kı toplanıpmıu gidiceniz annamadım ben cnm

canım eşim gelemiyor bizimle o yüzden bi arkadaşın eşiyle gideceğiz beraber

cıktın mı pasaklım
hayırlısı olsun bebem
gönlune göre bı iş bulursun ınş
ne iş arıyon tatlum

böcük çıkıcam canım ihbar sürem kadar çalışmam gerekecek tabi o arada birini bulacaklar falan

canım ben halkla ilişkiler mezunuyum açıköğretimden de işletme mezunu olacağım inşallah tek dersim kaldı biliyorsunuz
eğitimime göre bi iş bulabilirsem bakıcam bulamazsam şartları uyan bi iş bakarım artık bilemiyorum ki bakalım inşallah bulurum düzgün bi iş yoksa işim çok zor

pasaklım bana telini verirmisin cnm özelden gelirsem ararım belki

biricik sen nerede oturuyorsun canım eğer geleceksen saat 12:30 - 13:00 arası Darülaceze'nin kapısında olursan bizi görürsün

geçmiş olsn cnm allah acil şifa versin
kendine dikkat et ve ilerlemesin...

tabisi sana atardım :))

özledim şimdiden hade gelll

pasaklı çözüm buluruz çıkma demedilermi cnm??

dediler canım kapatırız bankonun yanlarını falan dediler ama hikaye canım ya 3. kışım bu hala bi kapatamadılar yanları
sürekli hasta oluyorum orada yeter artık yani istemiyorum o soğukta orada çalışmak

pasaklı msnen neden kapalı bende?
msn demisin şuanda sen cnm

msnim açık değil canım o yüzden gözükmüyor olabilrim

bulup atıopm cnm hemen ya şimdi bende aldım küçük ya ayda 2-3tane giido bana cnm yer falnda siliom camlar vs. iyi kullanıom elde bulaşıkda yıkamıom çok nadişr elimden tencerelri çaydnlıklarımı geçiririm çaydanlıklarımı sürekli parlak seviyorum=)=) ayda bir parlatıom =)=) normldede cifliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…