Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sorma biricikim patron değilmi hepsi aynı

işin şakası normalde 5de çıakrdık cumartesileri ben 1de çıkıcam bugun anneme gidicem

pardon kızlar az işim vardıı

böcüğüm ıspank yaptım yeşilmericmkli eriştlei çorbamıda yaptım eivmide temizledim kociş gelene kadar =)=) oh rhtım yanı bi çamşır işlerim kaldı okdar bu akşmda dayımlara gitçez püfff

brck çok isterımde cnm ben anadolu yakasındayım ve işten 5te çıkıoyurm vede bugun dayımlara gidiorum=)=)
meyvede alabilirsin cnm darülcazede genelde şeker hastaları vs. çok olur meyve en sağlıklısı olur tatlşım

ikraıcm asıl sinir olduğum duurm zaten benım iş yaptığım kordineri çalıştığım firmalar 1e kadar çalışıyo ben zaten o sataten sonra bişiy yapamıyorumki bide işe ilk başladımda 33,5ta çıkabiliodum nolduysa püffffffff

gunaydın kızlar. coookkk ısım var .

guz, azerice mi o şiir? çok farklı geliyor sesli okuyunca daha bir etkileyici sanki di mi? özbek ya da kazakça mı yoksa, hmm ama men ler azericedeydi sanki:)))

azerı TURKU CANIM COK GUZEL BEN COK SEVIYORUM . dınle bısende seversın emınıım

iyiyim bende cnm nolsun
kk dakilerle darülacezeye gidicem sanırım bende saati bekliyorum 1 olunca çıkıcam.
ikimiz çalışıyoruz sanırım

öle bı gecer zamankı cnm

aa nıe vermedı unutmuş olabılır tatlım
pasaklımı resımlerden tanıyamaz mısn

aferım bluee bendensın iş yok ohh
bı marketten gelenlerı yerleştrcem

ıkra guz h geldınız kızlar
yoğunumdaaaa
ıslerımı kolaylayımda erken cıkam dıom erkende saat3 hee

iyiyim bende cnm nolsun
kk dakilerle darülacezeye gidicem sanırım bende saati bekliyorum 1 olunca çıkıcam.
Ikimiz çalışıyoruz sanırım

evet kımsecıkler yok

sende hosgeldın bocuk . Benımde cok ısım var sorma ya

tanınmıycak gıbı deıl kı zılloş:86:sarıışın bombaa
nan ne utanıyon bee
keske yakın olsada gtsem bende

ayy belım ağrıo yaa hemıde cok

h geldın yenı arkadaş:94:

bu ay gıtcemız markette hıc ındırım yok:88lanlarıda ben almıom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…