Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım çok sıkılıyo kızlar benim yaa..
kızlar diyorum da bi kız var heralde benden başka,
heryer çok sessiz bugün..
offffffffffffffffffffff:92:

şimdi aşk romanını bitirince olasılıksız diye bi roman var ona başlıcammmm :92:

Aşkı bitirdikten sonda Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrarını oku mutlaka, pekiştir, Olasılıksız ilk başlarda sarmıyor diye bırakma, devam et pişman olmazsın, hemen ardından da aynı yazarın devam kitabı niteliğinde olan Empati kitabıyla devam et derim..:82:

Brck, ciesra, ikraaa, MBLUE+, uğur böcüğü

AAAAAA deyın bakım dılınız vaaamııııı

sanırım herkes cok calısıyo

lenn yorgunn gecmısı bırak hemen damla
senden baska konuşan olmas benlee
bunlardan hayır neyım yok:86:

puff benım işim şimdi bitti sanırsam yemk yicezz böcüğüm burda markete kaçta gelcenız =)=) görim seni he datlum bende orya gelim he=)=) olurmu datlum

guz vallaha yoğundumda şimdi rhtladım yemeğe kalkrım brzdan da oh rhtım artık toplardımya herbişeyi

ciesra hoşgeldin =)=) ben ilkönce bab-ı esrarı okudum şimdide aşk var elimdede okyamadım birtürlü burdna çıkanilsem okuycamda=)=) zaten şurda ikigunsonra ders çalşmya başlarım hiç gelemem ozmanlaar en iyisi şimdi bolbol konuşım burda=))=)

ya bu gece ben de 2 rüya girdim saçma sapan, yorgun kalktım hee resmen, insan rüyada yoruluyor be, ist trafiği ne hale getiriyo adamı 2. sinde de bi yere yetişmeye çalışıyorum bacaklarım tabanlarım koptu kalktım her yerim ağrıyo

böcüküm nan seninki de mi mahsun'a gıcık, ön yargılsıın diyom ben de benimkine, anamla gittimdi öbür filmine nispet yaptımdı benimkine de

ama kocan akıllıymış, ben de olsam baharı beklerdim halıları vermeye, evde mi durcam sank, hııh gezcem tozcam senin paran olsa ne yazar yav kolay mı kazanıyon, terlik koy gelenler giysin ev pis de olsa çorapları pislenmez ay çok kötüyüm kabul ediyorum

ee peki o marketin çekini hemen harcamanız lazım mı böcük hani indirimi hangi tarihlerde değişiyor, bi hafta falan cepten idare etseniz, sonraki indirim uyar belki istediklerini alırdın

gece çok kötüydüm kızlar.eşim nar soydu yedirdi ilaçlar verdi.gece atletimi değiştirdi iyiyim biraz daha şuanda

oh terledim iyi geldi demek, geçmiş olsun tekrar brck, dikkat et bugün de aman tetikte bekliyo olmasın hastalık keretası
hehe kaynananın makinesini isteme fikri iyi harekete geçiriyo eşini demek

nerdesınkı sen bebem
valla kesın bı saat yok
burdan cıkınca ben otobusler gtcem bugun ctesı gunlerı 1 saat otobüs bekledığım oluyo
şöforu beklersem 6da ancak cıkarım dıe ben cıkıom ctesılerı

nan bu yorgun geçmişlerin kadını gibin heee
hep geçmişte yaşıyor

yorgun evet eşim hastalık keratası bence.bi dizi çeksek ters atarsın dedi çok yanaştıda yooook istemem :)

Son düzenleme:
ben geldiiimmmmmm
güz cnm dün iyi akşamlar deyip cıktım hemen
hala işyerinde misin die yazmışsın ben 19,30'da cıkıom işten cnm cumarteside dahill
mbluee cnm evet derslere calışmaya baslıcaz yakında pek yazamayızz=(
ben mat.tan kaldım şimdiden çalışmaya başlasam iyi olacak
bu arada yine adet sancısından ölüyorumm

Son düzenleme:
zıncır market zaten hacı:82:ben zıncırsız markete gtmem

nan bu yorgun geçmişlerin kadını gibin heee
hep geçmişte yaşıyor

yorgun evet eşim hastalık keratası bence.bi dizi çeksek ters atarsın dedi çok yanaştıda yooook istemem :)

aha sen beni tanıyon mu brck, nerden bildin geçmişte yaşadığımı ama bu düzelmiş halim eskiden daha çok geçmişte yaşardım

priju geçmiş olsun. bu arada sen ve blue açıkta öğrenci misiniz? hangi bölüm?

yorguncum saol cnmm
evet acıktan öğrenciyizz
ben kamu yönetimi okuyoom cnmm
2,sınıff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…