Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hiii kamu yönetimi mi ağır geliyo kulağa yav, 4 senelik he mi, ben 2 yıllık halkla ilişkileri 4 yılda bitirdim valla, e sınavlara giremeyince tabii iş varken sınava gidemeyince hoş çalışmadan gitsem ne edecektim o da ayrı ama harçlar koymaya başlayınca bi de başka planlar girince kastım valla

kızlar siz daha gençsiz benim gibi değilsinizdir muhakkak zaten doğrusunu yapıyorsunuzdur ama ben 2 sene yardımcı kitap almam diye inat ettimdi, meğer asıl iş onlarmış, sonraki 2 sene yardımcı kitaplar ve online derslerle bitirdim ama napim önce adsl bile yoktu ki evde

evet cnm 4 yıllık ve 4 yılda bitirmeyii düşünüoruumm:18:
işyerinde ortamımım rahat cnm
çalışabiliorum derslerimee

kocişimde bana çok dedi yardımcı kitap alma teklersin die
ama aldımm ben mat.. hariçç, (heç sevmiomm matematiği yavvff )
diğer bütün derslerimi gayet iyi puanlarla gectimm
hep te yardımcı kitapta ki sorular cıktı şansımaa :76:

Son düzenleme:
evet cnm 4 yıllık ve 4 yılda bitirmeyii düşünüoruumm:18:
işyerinde ortamımım rahat cnm
çalışabiliorum derslerimee

oh çok sevindim senin adına prijucum, o harçlar ah ahhh eskiden halbuki ne kadar ucuzmuş, gerçi böyle de insanı tetikliyor eskiden 10 senede bitirmeyenleri görüyordum.

ben o zamanlar yeni olduğum için 6-7 gün çalışıyodum sabah 7 de çıkıp akşamları 11-11:30 da geliyodum, nasıl katlanmışım yav kendime şaşıyorum hakkaten, iktisada giriş iyi çalışmadan geçilmiyodu bizde, diğerleri yine kolaydı, yardımcı kitap yeterli oluyordu da, tabii halkla ilişkiler daha hafiftir heralde kamuya göre.

nıye sevmıyo bılıom ama yapcak bısı yok ınş gelır
sonucta sant için herseycok güzel hareketlerı bıle ızletmez bazen uyuss:97:

yok ya cok kırlendı halılarım baskaları ıcn deıl kendı ıcımın rahatlığı ıcın vercem
cok acık renklı hepsı
saıolsun cocuklarda baya kırlettı

yok o aylık verılıyo kart
bızde aylık gıdıok musaıt oldukca ama ayın başında gıdıok 3 5 7 falan
markettekı ındırımde aylık cnm ay sonuna kadar böle
ne edek alcez:97:

ne sırıtıyonn:95:
böcük nan niye hep ptesi oluyo bizim maçlar :95:
ne bılem hacı
dıyomkı zengun olursan önce ınonuyu sonrada kk yı alcam
ama hayal

sankı gtsende geçcektın

vizelerde iktisada girişi kendi kitabından çalıştıydımm zor gibi gelmişti bana başta (ama çalıştıkça anladımm kolay geldii )
sonra finalde yardımcı kitaba geçtiimm
beni zorlamadı iktisat kolaylıkla geçtiimm
tek zorlayan matt..
onada calışasım gelmioo
çalışsam geccemdee

hala nıe ptesı dıo bana kızıo
lenn sen delı mısın
adamların koydukları kurallar ve bı prıgram var ne edım yanı
ıstersen stadı sızın evın karşısına getıremm:82:

onlar nasıl gırdıyse:94:

yorgunnnnnnnn Allah tependen baksın nerdesın sen
gene +18lerdesın demı:95:sapık garuu:90:

böcüğüm burda markt yakın bana=)=) 5dkkada orda olurum =)=) ama 5gibi orda olursanız ayk üsüt bi tanışırdık kıs=)=) kocşimde benı almaya gelcekti

yorguncum bende işletme 3. sınıf cnm allah nasip ederse bitircem bı yıl 3ü inş..=)=) nese çalışıcam azimlyiim inşllh bitiricem opkulu

bide böcüğüm başka market yok dmı bu çevrede burda market çok pahalı be tatlım

Evlilik yıldönümü

Bob evlilik yıldönümünü unuttuğu için karısıyla kavgalıydı. Karısı bağırıp çağırdıktan sonra,

"Yarın sabah garajın önünde 3 saniye içinde 0''dan 100''e çıkacak bir şey bulmak istiyorum. Ve orda olursa senin hayrına olur" diye diretti.

Sabah olunca Bob erkenden kalktı ve işe gitti. Karısı kalkınca camdan baktı ve neyse ki garajın önünde bir paket onu bekliyordu. Kafası biraz karışmıştı çünkü kutu beklediğinden daha küçüktü. Yine de merakına yenik düştü, sabahlığını giyip kendini sokağa attı.

Kutuyu açtığında içinde onu bekleyen yepyeni bir tartı buluverdi...

(Bob halen kayıplara karışmış durumda...)

.........

Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın...

yok cnm uygunda oluyo ben mesela gunluk ındırımdekı urunlerınden alıom yumoş aldım 4lt 5 tl den
uygun oluo ama bu ay pek uygun deıl gıbı ama alcez
yağım falanda bıttı

adlıyenın nerde oturuyonkı sen
kuzenlerımde orda benım
keske saat verebılsem tatlım ama maalesef

yorgunnnnnnnnnnnnnnnnnn msjda atıyom bakmıonn ne karısın bee
küstümm sana cvp neyım yok daha
dahada buraya gelmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…