kızlar siz daha gençsiz benim gibi değilsinizdir muhakkak zaten doğrusunu yapıyorsunuzdur ama ben 2 sene yardımcı kitap almam diye inat ettimdi, meğer asıl iş onlarmış, sonraki 2 sene yardımcı kitaplar ve online derslerle bitirdim ama napim önce adsl bile yoktu ki evde
evet cnm 4 yıllık ve 4 yılda bitirmeyii düşünüoruumm:18:
işyerinde ortamımım rahat cnm
çalışabiliorum derslerimee
ya bu gece ben de 2 rüya girdim saçma sapan, yorgun kalktım hee resmen, insan rüyada yoruluyor be, ist trafiği ne hale getiriyo adamı 2. sinde de bi yere yetişmeye çalışıyorum bacaklarım tabanlarım koptu kalktım her yerim ağrıyo
böcüküm nan seninki de mi mahsun'a gıcık, ön yargılsıın diyom ben de benimkine, anamla gittimdi öbür filmine nispet yaptımdı benimkine de
ama kocan akıllıymış, ben de olsam baharı beklerdim halıları vermeye, evde mi durcam sank, hııh gezcem tozcamsenin paran olsa ne yazar yav kolay mı kazanıyon, terlik koy gelenler giysin ev pis de olsa çorapları pislenmez ay çok kötüyüm kabul ediyorum
ee peki o marketin çekini hemen harcamanız lazım mı böcük hani indirimi hangi tarihlerde değişiyor, bi hafta falan cepten idare etseniz, sonraki indirim uyar belki istediklerini alırdın
:
ne sırıtıyonn:95:
aha sen beni tanıyon mu brck, nerden bildin geçmişte yaşadığımıama bu düzelmiş halim eskiden daha çok geçmişte yaşardım
priju geçmiş olsun. bu arada sen ve blue açıkta öğrenci misiniz? hangi bölüm?
ne bılem hacıböcük nan niye hep ptesi oluyo bizim maçlar :95:
hiii kamu yönetimi mi ağır geliyo kulağa yav, 4 senelik he mi, ben 2 yıllık halkla ilişkileri 4 yılda bitirdim valla, e sınavlara giremeyince tabii iş varken sınava gidemeyincehoş çalışmadan gitsem ne edecektim o da ayrı ama harçlar koymaya başlayınca bi de başka planlar girince kastım valla
oh çok sevindim senin adına prijucum, o harçlar ah ahhh eskiden halbuki ne kadar ucuzmuş, gerçi böyle de insanı tetikliyor eskiden 10 senede bitirmeyenleri görüyordum.
ben o zamanlar yeni olduğum için 6-7 gün çalışıyodum sabah 7 de çıkıp akşamları 11-11:30 da geliyodum, nasıl katlanmışım yav kendime şaşıyorum hakkaten, iktisada giriş iyi çalışmadan geçilmiyodu bizde, diğerleri yine kolaydı, yardımcı kitap yeterli oluyordu da, tabii halkla ilişkiler daha hafiftir heralde kamuya göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?