Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Para çktımde geldım kızlar uyyy sıkıldım bee ayy daral geldi bana bee 1 saat erkn çıkım deıdım muhsbee mduurmuz yollamadı sağolsun daraldım ya altı üsüt 1 saatçikbe iş egirerkn öle dmeıodu ama şimdi böle oldu inanın daralıom bazen he

:78:
bundan sonra yorgundan cok sefıyom senı kerata kaptın gene sırayı

ehemm :87::78:
ay ne desem..

aman canııım unut gitsin..

2 demi çıkıyosunuz c.tesileri.. Ne güzel yaa, bende işe başlarken 3-4 gibi çıkıyoruz demişlerdi, daha 1 kere çıkamadım 3te 4 te .. uyuzz oluyorum.. meslektaşız bu arada..

Son düzenleme:
mblue para cektin demekk
bende daralıoomm cumartesi günlerii pofff=(
canım çikolata çektii çokk gidemde alam, az mutlu olamm

prıjuva işş yerının cnm altı üstü 50 tl kargcuya vercfke para bulamadık da indim çekip geldim bende napak cnm ay cnm hiç bişiy istemıo

ehh kaderdaş sayılırız, bende çomü işletme.. ama çok pişmanım bu bölümü seçtiğimede okuduğumada.. şimdiki aklım olsa sağlıkçı olurdum kesinlikle.. hepsi yerleşiyo yaa..

inş. bu sefer yerleşirsinn cnm
zaten güvenllik önlemleri had safhada
alyansı bile çıkarttırıyolarr
ne saçmaa
kalem falan götürmicezz onlar verecek falannn
amannn ,girmesek mi kii

yok cnm ne 2 si ben 5te çıkıyorum sneın gibi banada 3,3,30 denmişti ama artık 5 oldu işe girince hmm sendemı işletme okuosun ne gusel kşpke hmiş kldım die bırmyaydın en azından bu yılki dersleri versen yeterdi arkadşımda sınvları verdi öle doğurdu=)=)

anaaaaaam yorgundan başka seni de mi sattı kız.. yarın benide satmazsın dimi uhuuur böceeemmm :18:
sattı vlla bu hain böcüşşş

inş. bu sefer yerleşirsinn cnm
zaten güvenllik önlemleri had safhada
alyansı bile çıkarttırıyolarr
ne saçmaa
kalem falan götürmicezz onlar verecek falannn
amannn ,girmesek mi kii

hayıırrr sakın düşünme öyle bişeyii.. gircez tabikide.. saçma ama zaten amaçta yıldırmaktır belki.. yılmayacazz yerşecez inşallah..

7:30 da bile çıktığımı biliyorum c.tesileri.. gıcık oluyorum yaa, ama az kaldı.. inşallah yani.. bende düşündüm dorndurmamayı fakat finaller tam doğum zamanıma denk gelecek, ee bütlerede Allah kerim çocukla.. kısmet seneye inş bakalım..

evet hem sattı hem ortalarda yok..

konuşsana cnm
de ezdıkce ezerler adamı yoksabana 3 dedıler sukur hıc cıkamadım
bugun patronda gıttı ınş gelır
cıkcam amann ızın vermezlerde derım böle dedıydınız dıe
ortağa kaldım anlıycan
len böcüş aldata aldata bi hal oldun benı
heee
sen gönümünn tacısın bebem:86:bı ayak havada smıle

hangı mejac dedıklenn bak dellendrme benı de:88:

bişi deme bı öpcük yeter:78:öpcük smlesıde yok

pıs dedıkoducular geldım
işim var herhal
ben yoğun hatunum:97:yoruldumda
kımseyı satmadım annem
gönumde yer kalmadı artık sen ayakta gıt hamış garu yada blue söle yer versın

ınanmıyommmmmmmmm ayy ınanamıyommmmmm:78:

ekler pasta geldı yaş pasta geldıı patronn almışş bısuru

dalga mesajı beyawww...

pıs dedıkoducular geldım
işim var herhal
ben yoğun hatunum:97:yoruldumda
kımseyı satmadım annem
gönumde yer kalmadı artık sen ayakta gıt hamış garu yada blue söle yer versın

bu otobüste muavin yokmu benmi bulcam kendime yer, ilk koltukları boşaltın lütfen.. hamiş bindiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…