Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geçmişe bakmadan geldim laf ediyonuz diye, çamaşır attım, banyoyu temizledim, tutuldum annem dedi sen git dinlen ben asarım, allah razı olsun
aferımmm:78:
yoruldum uykum ar püfff 1 saat bilm erkn çıkamıoruzzz be izin iistycejk kımseilm yok=(=( ytkisi olnda kötüye kullanmk istemıomuş saçmalığa bak yaa püffffffff
çek gıt kız aman işine mıcarım
bende hala dımedım patron geldı
dıycem laf şu cıkıom ben
dün güya biraz temizlik yapcaktımm hiç bişi yapamadımm
bugünde kuzen çagırıyoo
gidersekk
yine bütün iş yarına kaldııı

tembel garu olduğundanyapaydın onca hafta durdun durdun
yarın adamda evdeyken temızlık yapcen
senden garu olmas

cıx ben cocuklara karsı bırazcık soğuyum
ama tam tersı onlar bana hasta:93:ben kactıkca onlar gelıoo
patronum kızı gıbı kıızm olursa hemen yaparım

resmını eklemıştım bu kadar şeker mı olur yaa

dün güya biraz temizlik yapcaktımm hiç bişi yapamadımm
bugünde kuzen çagırıyoo
gidersekk
yine bütün iş yarına kaldııı
aman gitme kız yarın kocişinle gezrsın bugun yap işini ben dun dediklerimin hepsini yaptık çokşükür=)=) sadec eçmşırlar kaldı oakdr onlarıda bugece yıkarım inş. sonra yarın vınn gezmye heralarla arkadşa oturmya gitçez akşmınada=)=)

sen ne işi yapıodun cnm of sorma ya darltıolar bzen

böcüm ay soram a bi iş bulımda çıkarım ama du daha çlşçam 6 ayım dolmadı kıs bu 3. işim
ilikindne ben çıktım
2.den haksız yere çıkartıldım bi şer. yüzünden nese burdada böle ilginç dvrnıolar falan fişman

kız sen uğurlusun seninkide kimbilir nasıl bal olur badem olur.. :) kendi çocuğun olunca öyle soğuk moğuk olmazsın merak etme.. mokunu yersin vallaa.. :82:

İnşaat şirketinde muhasebede çalıpıyorum ama bazen dayanamıyorum haksızlıklara.. üç kuruşa temizlikçilik yapıyorum nerdeyse.. offff sinir oluyorum çokkkkkkk.. kurtulcam yakında inşş..:92:

hım bende taşerondayım cnm inşşat firması yurt dışına içşi göndeırorum 800tl maaş alıorum ama işte bi moka yaramıo birdünya işçiyle konuşuomki çoğucahil anlamıo birüdnya uğraş verıosun ama işte patronun umrumu sanki nese aman cnm sıkıldı bak gene sen nekdr alıosun cnm ve normldeki mesai saatlerın nasıl

yapacaktım bacumm da
çok sancılandım ,agrı kesici hapımda bitmiş
yemegi zor yaptımm
sonra sıcak su torbamı aldım uzandımm, uyumuşumm

prijuva kuzum san asıcak şekerli su iç dediydım bı onu densene karnın ağrınca sıcakşekrli su içemmıosan balın dediği gibi sıcak şekrli süt içiver be

mbluee kociş gidelim diodu kaç gündür,playstationunu da alacak oynayacaklar enişteyle derdi o =)
kuzende calısıo
bugün 1'de cıkıo ya gelin dioo
amannn evide mokk götürüyoo :26:

yımek yedımde geldım
mıdem bulandı bee
ıspanak sapları pişmemıştı bı tuhaf oldu mıdem ama yedım ne edım

nan benimki aradı içeri giderken kapadımdı, dönüşte çamaşırlar aklıma geldi makineye attım, ay yerler saç olmuş dedim temizliğe giriştim aha da kendimi kaybetmişim nan, iyi geri dönmeyi akıl ettim

beleş yemek bulmuşun ye işte, bize yemek yok, paracıklar yola yemeğe gidiyo hep

he +28 tabii her sene yeni keşifler

bu arada çocuk büyük kumar, öyle tatlı çocuk görüp de gaza gelme, hiç belli olmaz nasıl çıkacağı

:88::88::88::88::88:
bu saatte yatak mı düşünüyon nannn, hemen yatağa

len böcüş aldata aldata bi hal oldun benı
heee

anaaaaaam yorgundan başka seni de mi sattı kız.. yarın benide satmazsın dimi uhuuur böceeemmm :18:

böccükkk işte nolcak

he işte başta güllük gülistanlık gösterirler, sonra ee böyle derler, hain işverenler

ınanmıyommmmmmmmm ayy ınanamıyommmmmm:78:

ekler pasta geldı yaş pasta geldıı patronn almışş bısuru

göbek, basen olsun sana inşallah

bujıı
ne nan
rumuzumu kısaltcaksan pri de barii
patronun gelsinde git mademm

ben de diyom buji kim

yav hamile hamile düşünme temizlik falan onu da kocan düşünsün

herkes öle anacım herkes
benım melenk patronum bıle öledr
ınsanoğluna yaranılmaz bakem saat 3 olsun dıycem ne dıycek
tabısı cıkma der gene iş yok beklıok
bu benımkacıncı işim bılmıom
bu yakaya tasınınca uğursuzluk peşimden ayrılmadı
ama mutsuz olmaktansa cekemem kımseyı cıkarımdaha ı
kız sen uğurlusun seninkide kimbilir nasıl bal olur badem olur.. :) kendi çocuğun olunca öyle soğuk moğuk olmazsın merak etme.. mokunu yersin vallaa.. :82:
mokunu yerım haa :78:yerım kı ama bız hazr deılık cok kucuğum ben daha :78:24 yasına bascem esımde 27
yapacaktım bacumm da
çok sancılandım ,agrı kesici hapımda bitmiş
yemegi zor yaptımm
sonra sıcak su torbamı aldım uzandımm, uyumuşumm

gecmıs olsun kocenyapsın
bence hava guzel gezın h ıcı yaparsın az az

blue nan öyle deme 21 yaşındasın de mi, ah ben üni bitip işe başladığımda ilk yıllar boğaz tokluğun çalışıyodum nerdeyse... ileriyi düşünün bunları staj olarak görün kızlar...

iyi yine 800 ben asgari ücretle çalışıyorum.. aynen öyle bi moka yaramıyo.. evde oturmayım hadi diye girdim, şimdide hamiş kaldım, çıksam başka iş bulamam böyleyken, bi kaç ay daha idare etcem işte gittiği yere kadar.. sabah 9 da geliyorum akşam yazları gece 11 i gördüğüm oldu ama normalde 8 gibi şimdi kış geldiya 7 ye doğru çıkıyoruz.. deliriyorum .. bide şantiyedeyim ben şehir dışında dağdayım resmen psikolojim bozuldu valla..

herkes öle anacım herkes

gecmıs olsun kocenyapsın
bence hava guzel gezın h ıcı yaparsın az az

allaam bu böccükcanla nası oluyo da aynı fikir de oluyom bu kadar sen bana açıklayıver ama bence sen hastasın kocan alıversin eline bi zahmet, hiç yapamaz edemez demeyin hanımlar, hayat müşterek değil mi?

cocukta yaparım karıyerde
yok annem ben cocuk neyımyapamam hıc derdım yok kendıme dert mı edınımm
kocemde dızı bıle cekemem olm
özlerım
cocuk dursun yaparık bı ara olmadı alırız hazırından:97:

yatağa mı gıdıom demek gıı anam ne bılem ben
senın gıbı engın bılgım yohh:76:

bujı araba parçası annem hatlar kariştı

göbekte yaaprım saanemm lop lop ette olur

bende 50 kere iş değiştirmeyeyim diye sabrediyodum, hamiş kalınca mecburan kal geldi

blue nan öyle deme 21 yaşındasın de mi, ah ben üni bitip işe başladığımda ilk yıllar boğaz tokluğun çalışıyodum nerdeyse... ileriyi düşünün bunları staj olarak görün kızlar...

6 yıldır iş hayatındayım bitmedi stajım.. off off.. bu diplomaylada bitmez daha.. ne vardı sanki işletmede..

valla bende öyle düşünüyoom gezcem leynn kocemle
yiter her hafta her hafta temizlikk
haftaiçi yaparım artık temizliği(yarın rahat durup yapmazsdam tabii =( )
ciesra inş. daha güzel bi iş bulursun cnm
bi de sehir dısında dagda gibiyim diosunn
ben korktum burda kıss

Son düzenleme:
allaam bu böccükcanla nası oluyo da aynı fikir de oluyom bu kadar sen bana açıklayıver ama bence sen hastasın kocan alıversin eline bi zahmet, hiç yapamaz edemez demeyin hanımlar, hayat müşterek değil mi?

hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri evde 1 kez süpürge yaptırmadı eşim, ama iş yerinde koca büroyu tek başıma süpürüp siliyorumm.. eeee el acımıyor adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…