- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aferımmm:78:geçmişe bakmadan geldim laf ediyonuz diye, çamaşır attım, banyoyu temizledim, tutuldum annem dedi sen git dinlen ben asarım, allah razı olsun
çek gıt kız aman işine mıcarımyoruldum uykum ar püfff 1 saat bilm erkn çıkamıoruzzz be izin iistycejk kımseilm yok=(=( ytkisi olnda kötüye kullanmk istemıomuş saçmalığa bak yaa püffffffff
dün güya biraz temizlik yapcaktımm hiç bişi yapamadımm
bugünde kuzen çagırıyoo
gidersekk
yine bütün iş yarına kaldııı
aman gitme kız yarın kocişinle gezrsın bugun yap işini ben dun dediklerimin hepsini yaptık çokşükür=)=) sadec eçmşırlar kaldı oakdr onlarıda bugece yıkarım inş. sonra yarın vınn gezmye heralarla arkadşa oturmya gitçez akşmınada=)=)dün güya biraz temizlik yapcaktımm hiç bişi yapamadımm
bugünde kuzen çagırıyoo
gidersekk
yine bütün iş yarına kaldııı
sen ne işi yapıodun cnm of sorma ya darltıolar bzeneh demekki bilinçaltın oynuyo senle.. belkide yakında sende..
biri bana da yardım etsede şu bayram temizliğine başlasam gariiii..
ya bende gıcık oluyorum buraya.. biran evvel çıkmak istiyorum.. delircem yoksa.. tepelicem birilerini burda..
işyerinde tabi forumda diil..
aferımmm:78:
çek gıt kız aman işine mıcarım
bende hala dımedım patron geldı
dıycem laf şu cıkıom ben
tembel garu olduğundanyapaydın onca hafta durdun durdun
yarın adamda evdeyken temızlık yapcen
senden garu olmas
cıx ben cocuklara karsı bırazcık soğuyum
ama tam tersı onlar bana hasta:93:ben kactıkca onlar gelıoo
patronum kızı gıbı kıızm olursa hemen yaparım
resmını eklemıştım bu kadar şeker mı olur yaa
sen ne işi yapıodun cnm of sorma ya darltıolar bzen
tembel garu olduğundanyapaydın onca hafta durdun durdun
yarın adamda evdeyken temızlık yapcen
senden garu olmas
İnşaat şirketinde muhasebede çalıpıyorum ama bazen dayanamıyorum haksızlıklara.. üç kuruşa temizlikçilik yapıyorum nerdeyse.. offff sinir oluyorum çokkkkkkk.. kurtulcam yakında inşş..:92:
yapacaktım bacumm da
çok sancılandım ,agrı kesici hapımda bitmiş
yemegi zor yaptımm
sonra sıcak su torbamı aldım uzandımm, uyumuşumm
yımek yedımde geldım
mıdem bulandı bee
ıspanak sapları pişmemıştı bı tuhaf oldu mıdem ama yedım ne edım
bu saatte yatak mı düşünüyon nannn, hemen yatağa:88::88::88::88::88:
len böcüş aldata aldata bi hal oldun benı
heee
anaaaaaam yorgundan başka seni de mi sattı kız.. yarın benide satmazsın dimi uhuuur böceeemmm :18:
he işte başta güllük gülistanlık gösterirler, sonra ee böyle derler, hain işverenlerPara çktımde geldım kızlar uyyy sıkıldım bee ayy daral geldi bana bee 1 saat erkn çıkım deıdım muhsbee mduurmuz yollamadı sağolsun daraldımya altı üsüt 1 saatçikbe iş egirerkn öle dmeıodu ama şimdi böle oldu inanın daralıom bazen he
ınanmıyommmmmmmmm ayy ınanamıyommmmmm:78:
ekler pasta geldı yaş pasta geldıı patronn almışş bısuru
bujıı
ne nan
rumuzumu kısaltcaksan pri de barii
patronun gelsinde git mademm
eh demekki bilinçaltın oynuyo senle.. belkide yakında sende..
biri bana da yardım etsede şu bayram temizliğine başlasam gariiii..
ya bende gıcık oluyorum buraya.. biran evvel çıkmak istiyorum.. delircem yoksa.. tepelicem birilerini burda..
işyerinde tabi forumda diil..
böcüm ay soram a bi iş bulımda çıkarım ama du daha çlşçam 6 ayım dolmadı kıs bu 3. işim
ilikindne ben çıktım
2.den haksız yere çıkartıldım bi şer. yüzünden nese burdada böle ilginç dvrnıolar falan fişman
mokunu yerım haa :78:yerım kı ama bız hazr deılık cok kucuğum ben daha :78:24 yasına bascem esımde 27kız sen uğurlusun seninkide kimbilir nasıl bal olur badem olur.. :) kendi çocuğun olunca öyle soğuk moğuk olmazsın merak etme.. mokunu yersin vallaa.. :82:
yapacaktım bacumm da
çok sancılandım ,agrı kesici hapımda bitmiş
yemegi zor yaptımm
sonra sıcak su torbamı aldım uzandımm, uyumuşumm
hım bende taşerondayım cnm inşşat firması yurt dışına içşi göndeırorum 800tl maaş alıorum ama işte bi moka yaramıo birdünya işçiyle konuşuomki çoğucahil anlamıo birüdnya uğraş verıosun ama işte patronun umrumu sanki nese aman cnm sıkıldı bak gene sen nekdr alıosun cnm ve normldeki mesai saatlerın nasıl
herkes öle anacım herkes
gecmıs olsun kocenyapsın
bence hava guzel gezın h ıcı yaparsın az az
herkes öle anacım herkes
benım melenk patronum bıle öledr
ınsanoğluna yaranılmaz bakem saat 3 olsun dıycem ne dıycek
tabısı cıkma der gene iş yok beklıok
bu benımkacıncı işim bılmıom
bu yakaya tasınınca uğursuzluk peşimden ayrılmadı
ama mutsuz olmaktansa cekemem kımseyı cıkarımdaha ı
mokunu yerım haa :78:yerım kı ama bız hazr deılık cok kucuğum ben daha :78:24 yasına bascem esımde 27
gecmıs olsun kocenyapsın
bence hava guzel gezın h ıcı yaparsın az az
blue nan öyle deme 21 yaşındasın de mi, ah ben üni bitip işe başladığımda ilk yıllar boğaz tokluğun çalışıyodum nerdeyse... ileriyi düşünün bunları staj olarak görün kızlar...
allaam bu böccükcanla nası oluyo da aynı fikir de oluyom bu kadar sen bana açıklayıverama bence sen hastasın kocan alıversin eline bi zahmet, hiç yapamaz edemez demeyin hanımlar, hayat müşterek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?