Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

allaam bu böccükcanla nası oluyo da aynı fikir de oluyom bu kadar sen bana açıklayıver ama bence sen hastasın kocan alıversin eline bi zahmet, hiç yapamaz edemez demeyin hanımlar, hayat müşterek değil mi?

hiç yapamaz edemez dermiyimm kızz
yaptırırım valla
hoş içime sinmiyoo ama ona yapamıyon demiomm
sogumasın hevesi kaçmasın diee

allaam bu böccükcanla nası oluyo da aynı fikir de oluyom bu kadar sen bana açıklayıver ama bence sen hastasın kocan alıversin eline bi zahmet, hiç yapamaz edemez demeyin hanımlar, hayat müşterek değil mi?
aynı fıkırdeyık dımek çakk moruk
bende 50 kere iş değiştirmeyeyim diye sabrediyodum, hamiş kalınca mecburan kal geldi

..

kal cnm ıdare et az kalmış senın şafak
evınız neyım var mı bızım gıbı kırada mısnız

gez kız gez bak son sıcak gunler soğukta yap dur

hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri evde 1 kez süpürge yaptırmadı eşim, ama iş yerinde koca büroyu tek başıma süpürüp siliyorumm.. eeee el acımıyor adama..
acımaz annem acımaz
bende hergun sılıym
yaptırırım valla
benımde ıcıme sınmez ama kalsın yapmasın dıom yapmasa ev daha toplu oluo da
böcük nan ing deel o almanca

ciesra benim 4 yıl sürdüydü valla sabreden derviş muradına erdi de dervişte hal kalmadı artık işe dayanamıyo o ayrı

bılıyom len senı denedım bakem bılıyon mu dıe

hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri evde 1 kez süpürge yaptırmadı eşim, ama iş yerinde koca büroyu tek başıma süpürüp siliyorumm.. eeee el acımıyor adama..

eşine patrona

yaptırırım valla

eferim eferim akıllı hatun dolu bu topic valla. di mi ya, hiç yapamadın, edemedin asla etmedim 5 senede valla benimkine, hani tatilde falan aynı ortamı paylaştığımızda ya da evinde bana bi şey hazırladığında. anam gibi olmıcem ben, eski kocaya annem gibi davrandım aldım boyumun ölçüsünü

ciesra benim 4 yıl sürdüydü valla sabreden derviş muradına erdi de dervişte hal kalmadı artık işe dayanamıyo o ayrı

ah askerlik var daha gibi benim.. emeklilik yaşıda anasının gözü.. ölcez gitcez işte az orda az burda..

kal cnm ıdare et az kalmış senın şafak
evınız neyım var mı bızım gıbı kırada mısnız

yok beyaaa kiradayız malesefff.. zaten kira doğalgaz olmasa hemen çıkcamda hadi eşime az daha destek olayım diyom.. dana gibi yatcam zaten doğum zamanı gelince..

acımaz annem acımaz
bende hergun sılıym

ahh ahhhhhhhhhhhhhhh.. bitecek ve bigün bizde güneşi göreceğiz inşallahhhhh..

yorgun gule gule
bende cıkcam bırazdan

Allah kolaylık versın cok zor
bız hala düğün borclarımızı oduok
yardım eden olmadığından 1 yıl olcak hala aynı yerdeyık
yenı tam bi işim oldu maaş alabıldığım bunca zamana kadar bıterdıde
borc bıtsın hemen ev alcez ınş
acıom o evsahıbe verdığım paraya
ev olmadanda cocuk dusunmuom

bi de maaş alaydım daha iyi olurdu
yarın alışveriş yapardıkk
acımaz annem acımaz
bende hergun sılıym

benımde ıcıme sınmez ama kalsın yapmasın dıom yapmasa ev daha toplu oluo da

cnm valla gecen bi makarna yapmışş süpriz diee
güzel olmamıştı tadı pekk
yedim ama
sen begenmedin biliom dioo
yok yok dedim çok güzel olmuşş
ama mutfagı mahvetmişti
kızlar ben de hazırlanam kursum var malum, geç kalmıyım iyi öğrenciyim ben hepinize iyi günler iyi pazarlar...

iyi pazarlar sana da cnm

ben cıksam mı ne
patrona cıkcamı dıyem bakem ne dıycek

dene bi şansını bakalım.. at kendini güneşe..

bencede gerçi ben daha patronumu 1 kerecik gördüm ama..

kızlar ben de hazırlanam kursum var malum, geç kalmıyım iyi öğrenciyim ben hepinize iyi günler iyi pazarlar...

iyi dersler.. iyi tatller..

doğru düşünüyorsun canım..
Aman beyaaa içim şişti valla ben 4 buçuk gibi çıkcam daha var..

mbluee kociş gidelim diodu kaç gündür,playstationunu da alacak oynayacaklar enişteyle derdi o =)
kuzende calısıo
bugün 1'de cıkıo ya gelin dioo
amannn evide mokk götürüyoo :26:
aman götürüsn gez anacım hfta içi bi gun yapıverıısın pzrtesi yaparsın pzrdan yemenı hazırla rpzrtesi yprısn temıslınmı 2 saat e nolcakki =)=)
su içemem de
süt içerim mbluee ama ben o süte nesquikte katarımm
aman geçmez o zaman o karın ağrın ksıım iç nocalk ben içiom 1 çaybardağı şekrli suyu hemn rhtltıo öle sancı çekçeme

ktılıorum cnmm=)=)=)

blue nan öyle deme 21 yaşındasın de mi, ah ben üni bitip işe başladığımda ilk yıllar boğaz tokluğun çalışıyodum nerdeyse... ileriyi düşünün bunları staj olarak görün kızlar...
off cnm ya sıkılıom boş boş okuduk üniye gidceme çlştım fırmada klsydım süpr olurduu püfffff şimdi alırdım 1,5 2 mlyr maş bkrdım kyfıme=(

çok zor cnm şantıye ortamıda allah kolylık versın ben ofisteyım şantıyede işim olmuyo

bende 50 kere iş değiştirmeyeyim diye sabrediyodum, hamiş kalınca mecburan kal geldi

6 yıldır iş hayatındayım bitmedi stajım.. off off.. bu diplomaylada bitmez daha.. ne vardı sanki işletmede..
aslınd açok kapsmlı bir bölümde kaç yıllık mezunsun cnm 4 yıllıksa bnkalrda fln iş bulmn koly olurdu

ya iş yerındekilerede söle yapma cnm allah korusun yorma kendını fazla üsütndne yzp yptınıda

sanda cnm başıerlar

sanad aiyigunler cnm görüşrüs psrtesi

yav böcükk kaç gün kaç gece düğün yaptın da onun borcunu ödüyonuz hala

ama efferim hakkaten planlısın, takdir ettim seni sen beni aldatsan da

cnm valla gecen bi makarna yapmışş süpriz diee
güzel olmamıştı tadı pekk
yedim ama
sen begenmedin biliom dioo
yok yok dedim çok güzel olmuşş
ama mutfagı mahvetmişti

iyi pazarlar sana da cnm

e dağıtacak o kadar boş ver ileride dağıttığını toplamayı da öğretirsin, senden ümidim var benim prijubujijijijim :)))

yarın da leyleği havada görücem, ptesi akşamı yine gececiyim ne etcem ben, aman napiim hafta içi hafif olduğum bir gün dinlenirim tabii bluecum tarif vermezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…