- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
yok ttarfie vermıom bu hafta =)=) aç kalcaz bzide valla halimde yok yapçak bakçaz artıkın önümüzdeki mçlara=)yav böcükk kaç gün kaç gece düğün yaptın da onun borcunu ödüyonuz hala
ama efferim hakkaten planlısın, takdir ettim seni sen beni aldatsan da
e dağıtacak o kadar boş ver ileride dağıttığını toplamayı da öğretirsin, senden ümidim var benim prijubujijijijim :)))
yarın da leyleği havada görücem, ptesi akşamı yine gececiyim ne etcem ben, aman napiim hafta içi hafif olduğum bir gün dinlenirim tabii bluecum tarif vermezse
pasaklımm çok sevındım hadi inşallah hayırlı haberlrer alırısnGünaydın kızlar size evden yazıyorum bugün çok heyecanlıyım
Basvuru yaptigim bir yerden aradılar görüşmeye gideceğim
Evime uzak ama servis varmış bir gidip şartlarını öğreneyim
Çok özledim sizi kendinize iyi bakın öpüyorum çok
Pc bozuktu Patik yaw. Sağ ol bu arada.
Nasılsın?
Mblue sende nasılsın?
patiğim... yaa sen zayıftın ne rejimi canım yaa asıl yapması gerekn benim:18: (geçen hafta başlamıştım ve sadece 1 kg vermişim yaaa)
songülcüm.. hoşgeldin canım...
canımcım işte yolun başındayken veriyorum ki zor olmasın..10 kilo fazlam olsa zor veririm..
kilo açısından bakınca hiç yok fazla ama ne bileyim göbek var azıcık,düz elbise giyince çıkıyor.. :)
canım benim o zaman mekik çek..yada bir şekilde spor yap... rejimle istediğin yerden gitmezse kötü olur.. düşünsene yüzünden gittiğini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?