- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük eşin 1 güncük mü izinli((
nese en azından temızlık bitmiş cnm bende cmrtesi iş çıkışı dayımlara gittik akşm çok sisliydi annemlerde kaldık sonra sabh teyzoşum kahvltıya çağırmıştı ona khvltıya gittik alışveriş yptık 115tl tutu ve içinde tek yiyecek olark peynır var diğerleri hep temzilk ürünleri battık geldikeve onları yerlştirdim dizi çekişmi duş aldık=)=) sonra çmşırlarımı yıkdım astım etrftkı kuruyan çmşılraı kldırdım heryeri derledim topldım arkadaşa gittik yenı evlide ev görmeye=)=) hedyesını aldık orya geçtik heralar falan otrduk hep birlkte güzl bi akşm geçiridk geldik evlere=)=) agyet eğlenceli geçti yani =)=) ama çok uykum vardı gelr glmez yattım uyudum =)=) bugunde ne alsam pzrdan die düşünüom =)=)mbluee baktımm kocişin hiç gezecek havası yokk
bende giriştim temizliğee
iyi oldu ama yaa içim rahatt şimcikk
sen naptın haftasonu
hyırlısı olsun pasaklıcım ama zaten olmsuz olursa dönmezler sen neden bğnmedın burayı cnmSelam herkese görüşmeden çıktım eve gidiyorum
Nedense olmayacak gibi hissettim burası ama hayırlısı olsun bayramdan sonra olumlu olumsuz döneceklerine bana
Öpüyorum çok iyi bakın kendinize
Biricik eve geçince resmi mail atarım çok bulanık olmuş ama olsun
brck anlatsana nan gtmışsın cok sevındım
ama resımler cok dağnık kım kımçözemıom
kazenı cok merak edıomm ya
nese en azından temızlık bitmiş cnm bende cmrtesi iş çıkışı dayımlara gittik akşm çok sisliydi annemlerde kaldık sonra sabh teyzoşum kahvltıya çağırmıştı ona khvltıya gittik alışveriş yptık 115tl tutu ve içinde tek yiyecek olark peynır var diğerleri hep temzilk ürünleri battık geldikeve onları yerlştirdim dizi çekişmi duş aldık=)=) sonra çmşırlarımı yıkdım astım etrftkı kuruyan çmşılraı kldırdım heryeri derledim topldım arkadaşa gittik yenı evlide ev görmeye=)=) hedyesını aldık orya geçtik heralar falan otrduk hep birlkte güzl bi akşm geçiridk geldik evlere=)=) agyet eğlenceli geçti yani =)=) ama çok uykum vardı gelr glmez yattım uyudum =)=) bugunde ne alsam pzrdan die düşünüom =)=)
aman mıcımın kenarı deseydın ben olsam kıtabını bıle almamhaftasonu kitap fuarına gittik..
imza saatini kaçırmışım yaw..
Elif Şafağın Aşk kitabını aldım,imzalatacaktım ama kadın bir suratsızdıki yaklaşamadım bile :S
5 dk olmuş biteli imzalasa ölür..bikaç kişi kalmışık orda..bir surat bir surat hıhhh ..
bende dicektim pembe kelebenk sevmemiş senin kitabını biliyomusun
kazen çok şeker nan böcük.
çok mülayim hoş bi bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?