Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kociş hiç gezme havasında değildi
kah oraya uzanıyoo, kah buraya..
acmış tv'de formula izliyoo falan..
bende giriştim temizliğee valla ak pak olduu ev =)
ohh siz bayagı eglenmişsinizz ne güsell =)

hemen doktorumu değiştiriyorum tabisi mercimek kadan meleğimi gördüm bir kaç saniyede olsa

bu doktorlar niye böle yaaa şunu ye bunu yeme felanda demedii 3 dkkada sepetledi bide özele gittim allahtaann ooof çok moralim bozuk o yüzden

bencede böcük bizde haftasonu hep dışarıdaydık kocişle,

hafta içi yaparım temizlik nolcak sanki aşkımızdan değerlimi..

bu doktorlar niye böle yaaa şunu ye bunu yeme felanda demedii 3 dkkada sepetledi bide özele gittim allahtaann ooof çok moralim bozuk o yüzden

aaa ilgisizse doktorun değiştir canım ,ne öle 3 dk da yollamış..hiç duymadım ölesini..

ne zmn kadın doğm doktoruna gitsem sırada bekler kalırım hamilelerle yarım saat konuşurlar..

ben cuma gecesinden başlıyım....
malum koca gece 23 te işten çıktı.... aldım yoldan... gittik 00,15 matinesine... sinemaya....
çok beğendik filmi... mahsunu takdir ettik ve eve döndük:))
evde çay faslı vs derken uyumamız 4 ü buldu...
c.tesi sabah 11 gibi kalktık.. kahvaltı, temizlik derken saat 2 gibi dışarı çıktık.... takıldık biraz ve 5 te eve geldik.. akşama anneler ve babalar yemeğe geliceklerdi.. tatlımı ve ana yemeğimi yapmıştım geceden.. çorbamı, pilavımı, köfte patatesimi se salatamı yaptım hemencecik.....
geldiler..fenerin maçını izlediler... arada yemek yediler... çay meyve derken saat 23 e doğru kalktılar... koöiş onları eve bırakıp döndü... geldiğinde beraber film izleyip uyuduk....
dünde 10 da koçiş kalkmış kahvaltı hazırlamış... baktım beni öpüyor uyanmam için... kahvaltı yapıp çıktık...
neomarine gittik... bir balık beğendim... çok şirin.. koçişte hemn aldı sağolsun... beyaz üzeri siyah puantiyeli:))
sonra koçişi işe bıraktım ve eve geldim... gece geldi yine.. sarılıp uyuduk:))

aaa ilgisizse doktorun değiştir canım ,ne öle 3 dk da yollamış..hiç duymadım ölesini..

ne zmn kadın doğm doktoruna gitsem sırada bekler kalırım hamilelerle yarım saat konuşurlar..

yok güzelim yoook ziya kalem die bi doktor var ona gidicem ve vajen ultrasyonla bakma zahmetinde bile bulunmadı öle baksa herşeyini görecektim bebişimin boşu boşuna bir hafta daha bekletiyo benii nitekim gergin başladım haftayaa

efsuncum... benim bildiğim hamileyken vajenden bakılmaz... bir yanlışlık olmasın.. iyice araştır bu durumu...
ayrıca daha bebişin görülebilecek birşeyi yokki... nesini görceksin tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…