Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

efsuncum... benim bildiğim hamileyken vajenden bakılmaz... bir yanlışlık olmasın.. iyice araştır bu durumu...
ayrıca daha bebişin görülebilecek birşeyi yokki... nesini görceksin tatlım....

vajenden bakmakta hiç bir sakınca yokmuş
arkadaşım gitti 5 haftalıktı vajenden baktılar içi rahat etti
yaa anlıcan baştan savma iş yaptı çook araştırdım canım 5,5 6 haftada vajen ultrasyonda ayrıntılı olarak görebiliyosun kalbi normal atıyomu felan die
ama neyse artık napalım

efsun bende vajenden bakma gereğini anlamadım..niçin için rahat edicek ki :S

normal şekildende kalp atışı duyulacak nasılsa..

ben olsam istemezdim..

buluşmaya ben gittim pasaklı ve cute vardık cnm ama açıkçası oturup sohbet etme fırsatımız olmadı.

bu doktorlar niye böle yaaa şunu ye bunu yeme felanda demedii 3 dkkada sepetledi bide özele gittim allahtaann ooof çok moralim bozuk o yüzden
cnm kendını bukadr sıkma lütfen değiştirdiğin doktorunada kendın sor nasıl belsnmelıyım die birazcık kendınde söl eşu nasıl olucak bu nasıl olucak die yoksa dedin gibi bişiy dmeden yolluolar sanki biudnya çocuk doğurmuşund aibliomuşun gibi davranıolar sıkma sen kendını emi cnm

inşallah canım çok güzel bi duygu ama eminim kalp atışlarını duymak dahada zevkli olacaktır
ona ne şüphe cnm=)=) merk etme hayırlısyla onuda duyarsın sen

hee datluumm teyzemin özel isteğii
bekliom seni de cnm adress gelioo
ohh gelıom hemen=)=) afiyet olsun cnm sağolasın

ohh ne guzel geçmiş valla maş..=)=) sşze

cnm alttan muayne olmuyo gnlde tum hamılelerde ayndırı cmm
bence doktoruna bir sor cnm dirkt öle muayne isteme derim ben ama sne bilrisin tbaiki tatlım

cute ve eşi.pasaklım,ben,speed gonzales ve nişanlısı ve yeni tanıdığım üyeler.

evet kızlar bn biraz pimpirikliyim uanda hamilelik psikolojisi kalp atışını duyyum rahatlayım istiyo insan

yoksa bende meraklı deilim tabisi alttan baktırmaya bi haftam nasıl geçecek stresten onu bilmiyorum amaaaaaaaaan boşverin napalım yaaa sizide sıkmayım

eeee herkesin hafta sonu güzel geçmiş

aıle hekımlıği cıktı
önce netten onu öğren aıle hekımınız kımmış
o sıze yardımcı olur cnm

gulsunn süprr gecmıs sennde ben ıkna edemedım koçişi mahsunun fılmıne sevmıo adamı
bende bayramda annemle gtmeye karar verdım

saatlerdır telde beklıom

böcük bence mahsunun filmi diye düşünmeden gidilmesi gerekiyor...

ayy çok ağladım ama sonunda... baktım eşimde gözlerini silip duruyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…