Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

efsuncum canını sıkma doktırunu değiştir canım burdki hamileler topiğine bak ordan sana bursada iyi bi doktor öneren arkadaşlar olabilir bide ilk muane vejenden yapılır canım kalp atışınıda ordaki aletle duyabilirsin

nedense kendimi bugün çok mutsuz hissediyorum( eşimlede problemim yok,ama nebilim yaa çok duygusalım sanki midemde kca bi taş var gibi(

Bende bugün çok sinirliyim organikim,
bu insanların bencilliklerini anlamıyorum ben...
ay çok sinirliyim ya,neyse biraz sakinleşiyim.

organik aynen cnm karamsarım bugün nedense =(
yine titreme üşüme geldii bana da,
sanırım hasta olacagıımmm boğazlardann =(

bende sımdık ağlıycamm şeker
öle sınrılendım gerıldımm dellendım
saatlerdır teldeyım bı doysa açtrmak ıcın
sabah berıdır 5 dene zor actrdım
ayyyyyy yıtırrrrrrrrrr:95:

canım ben çorumdayım evet vajenden duyuuyodu ama bakmadı cumartesi tekrar yeni bi doktora gideceğim stresli bir bekleyiş olacak hayırlısı napalım

aynen bencil insanlardan ikiyüzlü insanlardan nefret ediyorum sakin oll ablam boşwer napcan

organik aynen cnm karamsarım bugün nedense =(
yine titreme üşüme geldii bana da,
sanırım hasta olacagıımmm boğazlardann =(

dikkat et cnm kendine:80:

nedense kendimi bugün çok mutsuz hissediyorum( eşimlede problemim yok,ama nebilim yaa çok duygusalım sanki midemde kca bi taş var gibi(

bende de sbepsiz bir sıkıntı var ama... hayra yoralım değilmi....
aman hayat güzel... seviyoruz seviliyoruz... gerisi boşşş:92:

ayy üşüom ben bee soğuk var boynumda gacurt gucurt edıo çok ağrıo kıslar ne etçem bilmiom
dikkat et canım.... şalın falan varsa sar boynunu hemen...

canım ben çorumdayım evet vajenden duyuuyodu ama bakmadı cumartesi tekrar yeni bi doktora gideceğim stresli bir bekleyiş olacak hayırlısı napalım

niye benim aklımda bursa kalsıyda kusura bakma canım olsun çorumdada iyi bi doktor önerisinde bulunacak arkadaşlar vardır istersen konu aç yazan elbet birileri olur

mblue dikkat et cnm ben 3 gündür bıoynumu oynatamıyorum bademcik ağrısından çürük gibi boynum çok kötü.bide dün başağrım tuttu baya kötü oldum eşim dio ben ilaç yapım geççek :)
başıma masaj falan yaptı
sonra o halimde bile yararlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…