Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük.. sen ailene yakın bir yerede taşınsan yinede senede görebileciğin 3-4 ay...... burda seninde eşininde iş durumu iyi... ilerde ev alınca o taraflardan bakarsın...
ayrıca evlenip şehir dışına gidenler var... bu kadar problem etme bu durumu bence...

tünaydın herkeseee

aklımda kalanları yazıcam

patikcim allah korumuşşşş cnm abini umarım onda bişey yoktur

adacım seni çok ii anlıyorum şuanda içinde bulunduğun durum senin iyi niyetinde kaynaklanıyo o sana laf sölediğinde sen karşılık vermiyosun çünkü kırılmasından korkuyosunnn bu kadar iyi niyetli olma bence cnm
çünkü sen ona acıdıkça sen acıncak hale düşeceksin umarım kolayca atlatırsın bu durumu

isoldecim tedavin hayırlı olsun iş içinde hakkında hayırlısı olsun belki daha ii bi iş denk gelir .

selcim inan çok üzüldüm geçmiş olsun eşine bende brcke katılıyorum bi okutun be balışım kendinize nazar falan olmasın

böcük sana gelince uzaklık tabiki ii değil ama şükretmeliyiz ki iyi eşlere sahibiz özlem nedir ii bilirim
ama annemle aramda 10 dk var vallaha haftada 1 1 saat görüyom gidemiyom yani ama sende planlı bi şekilde ayarla kendini 15 günde 1 görüş
sıkma canını ve bu sıkıntıyı bi an önce üstünden atmaya çalış psikolojini bozma hakkında hayırlısını olsun

unuttuğum yok umarımmmm

Son düzenleme:
ben inanılmaz mutluyum kızlar karın ağrım dışında
çünkü annecim yarın yanımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:87:

Son düzenleme:
Allah razı olsun sızden

yanı sorun onlarda kalsamda evımı cok özluyo artık yatağımı arar olduğumu bılıyorum
ama o kapıdan cıktığım an annemlerı daha cok özluyorm
he plan yapıyorum genelde uyguluyorum ama dedığım fgıbı yakın olmak ıstıyorum
ya gözumu karartığ iş ve evi değiştrcem yada ağla ağla bu duruma alışcam
ınş psıkolojım bozulmaz
cunku gercekten normal hayatta yalnızım
suan bulunduğum mah.kımsem yok en yakın annem bana 2.5 saat uzak

brck orta yollu bı yer cok zor
işim suan evıme bıle uzak ama bırakılıyorum karşıda otursam işi bırakmam lazım
burda otursam sorun bellı
ben kafayı yıycem sonunda
çok şükür sağlıklılar sağlar dıyorum ama şeytan benı aksamları hep bu derdımle ağlatıyo

onun dışında sosyal cevrem cok
maçlar gezmeler 1 numara ama işte h içi cok yalnızımmmmkeşke bı arkadasım barı olsa yakınımda

mesela h sonu ctesı eşimin ehlıyet sınavını gecıt dıreksıyon sınavı var
pazarda kpss
bu haftada gıdemıycem anneme:2:

böcük kız eşinin sınavları varmış işte sen nie gitmiyonki annene cnm

ctesı sınavı sabah bende 4 gıbı evde oluyom o saate gıdememkı hem eşim h sonu cok nadır ızınlı oluo sanırım gezelım falan der yada evde vakıt gecırelım der
pazarda kpss var işte

kelebeğim saol cnm Allaha şükür ki kimsenin sağlığında zarar yok...

böcük
sana ne diyim bu mu derdin..Elbetteki eskisi gibi olmayacak artık senin ayrı bir yuvan var sık görüşülmeyecek tabi..
aynı şehirde olduğuna şükret farklı olabilirdi..

damla
sanada bişi diyemicem sadece ihtiyacın olduğunda yazıp cevabı alıp çıkıyosun :)

Sağol kelebekçim Allah razı olsun canım.
Bende nazar diyorum okuyorum aklıma geldikçe Rabbim daha kötülerinden korusun inşallah.
Kötü gözle bakanında gözü çıksın ne diyim

bu akşam gidicez anneme abimin eşiyle yemek yapıcaz tatlı yapıcaz şekerpare.
güzel bi tarifi olan varsa alabilirim kıslar

h sonu bıde dr agıdebılırıkk
benım karnım hamış gıbı şişiyo sureklıdeyusyuvarlak oldu
sankı4 aylık
bayramda bıle tam hamış karnı sen kesın hamışsın dedıler:44:

Böcük, annenlerden ayrı olduğunu sürekli düşündükçe alışamazsın bu duruma.Malesef böyle evlenince.Alışmak gerekiyor.Ananemle aynı apartmanda oturuyoruz hafta bir gün gidebiliyorum anca.Hayat böyle.Sürekli düşünme.Sağlıklılarmı seslerini duyabiliyormusun ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…