Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kesinlikle katılıyorum sana ve patiğe:)))

kızlar sağolun valla bi yardım istedim amma laf ettiniz, ben hep takip ediyorum yazılanları vs okuyorum ama yazamıyorum, bizim iş yerinde bu tür sitelere girmek yasak ve müdürle odamız aynı, çok yazı yazdım mı anlıyolar, o yüzden okuyorum ama yazamıyorum, bu seferde burda yanlış anlaşılıyorum :26:

brck hadi gözünaydın canımm

böcüğüm takma kafana bebem çok şükür gene görebiliyon kışında olsa anneni ya daha uzak olsanız

akşama yemeğe misafirim var bende yapcam bişiler

ii nolsun koşturuyomm
sabah sağlık raporu ve sabıka kaydını aldım geç geldüm accık hemen işler yığılmış
anne ve babamla kahvaltı ettim hemide
benim aile hekimi hala annemin orda :))

dün knorun domates sosunu aldım makarna için okadan iğrençki sakın almayın.
fesleğenlisi güzel bi tek
aa ben makarna sosu aldıydım koydum dolaba unutmuşum fesleğenliydi ama kavonozda başka bi markaydı sanırım..

du makarna yapam ben saol valla hatırlattın :)

ahh cnm bnm çamaşırım birikmiş değil ama toplanacak eşyalarım var..tatil dönüşü hep karışıyo anlamıyorum salonum toplu bereket biri gelse valize koy çıkar kısmını hiç sevmiyom yaf..
biraz toparladım ama hepsini değil ,az kaldı..ödevim var kursla ilgili onuda yapıcım..
yormadan kendini hallet..eşin yardımcı olsun..
derz aralarını domestosun sıfır kireci varya ben onla bembeyaz yaptıydım hala beyazlar :)

patik kurutman napıyo cnm

valla çok memnunum cnm..tanıdıklar kotları kırıştırıyo falan diyo ama bizimki hiç kırıştırmadı..kotlar için ayrı programı var ama onla kuruttum..
büyük rahatlıkmış..çünkü şu valiz öncesi iki ayağım biribirine girerdi..illa götürecek olduğum kıyafet ya kirlide olurdu ya da ıslak bende hepsini biriktirdim tatil önceki gün hepsini yıkadım kuruttum

hoşbulduk gülsünüm
eşim bayrama kadr yapmıştı 3-4 kilo altın çilekle beraber verdi
ama şimdi gene dağıttı :))
resimde görmüşsündür cnm göbiş duruyooo

valla benimkide bazen kırıştırıyo bazen kırıştırmıyo kafasına göre takılıyo patik:)
kaç saatte kurutuyo

kızlar benim de hem eşim var hem işim aranıza alırmısınız
hoşgeldin cnm sende sadece bu kelimeyi yazıp gitme emi

cnm ben sadece mavi yeşilini biliyom domestosunnn
ne diyipte alcm bunu ben ne renk hatırlıyomusun

eşim zaten moloz toplama işini süpürme işini yapmış ama tekrardan elden geçirip temizlemem şartttt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…