nörüyonus kızlar????????????
kesinlikle katılıyorum sana ve patiğe:)))
yerim olsa bende alacam bi kurutmaaa hava atacam sizede malesef
aa ben makarna sosu aldıydım koydum dolaba unutmuşum fesleğenliydi ama kavonozda başka bi markaydı sanırım..dün knorun domates sosunu aldım makarna için okadan iğrençki sakın almayın.
fesleğenlisi güzel bi tek
ahh cnm bnm çamaşırım birikmiş değil ama toplanacak eşyalarım var..tatil dönüşü hep karışıyo anlamıyorum salonum toplu bereket biri gelsepatik 1 haftadır çamaşırlar asılı içerde toplayamıyomm beyazları yıkamam lazım eşim son atletini giydi bugün
artı tadilat var demiştim alt kata su akıyo diye eşimde molozları falan atmış gerçi banyodan ama dolguların arası siyah siyah neyle çıkar bilmiyom
ütüde yapmam lazım
pazar patronlarım gelecek of of of of evin bi diğ köşe temizlenmesi lazımmm
patik kurutman napıyo cnm
kızlar benim de hem eşim var hem işimaranıza alırmısınız
kızlar benim de hem eşim var hem işimaranıza alırmısınız
46 günlük evliyim
hoşgeldin cnm sende sadece bu kelimeyi yazıp gitme emikızlar benim de hem eşim var hem işimaranıza alırmısınız
kıyamammmm
aa ben makarna sosu aldıydım koydum dolaba unutmuşum fesleğenliydi ama kavonozda başka bi markaydı sanırım..
du makarna yapam ben saol valla hatırlattın :)
ahh cnm bnm çamaşırım birikmiş değil ama toplanacak eşyalarım var..tatil dönüşü hep karışıyo anlamıyorum salonum toplu bereket biri gelsevalize koy çıkar kısmını hiç sevmiyom yaf..
biraz toparladım ama hepsini değil ,az kaldı..ödevim var kursla ilgili onuda yapıcım..
yormadan kendini hallet..eşin yardımcı olsun..
derz aralarını domestosun sıfır kireci varya ben onla bembeyaz yaptıydım hala beyazlar :)
valla çok memnunum cnm..tanıdıklar kotları kırıştırıyo falan diyo ama bizimki hiç kırıştırmadı..kotlar için ayrı programı var ama onla kuruttum..
büyük rahatlıkmış..çünkü şu valiz öncesi iki ayağım biribirine girerdi..illa götürecek olduğum kıyafet ya kirlide olurdu ya da ıslakbende hepsini biriktirdim tatil önceki gün hepsini yıkadım kuruttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?