bal bnm yerimde olsan neler yaparsın acaba merak ettim :roflol:
valla çok alemsin yani:)))) doktorlar seni görünce kaçışıo mu yoksa:)
çok geçmiş olsun canım yaayazdımya önceki sayfada kaldı..böcüğe hitaben oldu ondan okumadın heralde..
boyun fıtığıda çıktı..-(bu arada hafta sonu doktor ameliyat sınırında dedi uff...
idrar yolları iltihabı bi kaç ay arayla dvm ediyo..
midem sık sık rağatsızlanır ...,daa aklıma gelmeyen vardır eminim...akannehir kaydirigubbakcemile3 böyle artık gülüp geçiyorum..bnmki bana ''acıların kadını'' diyo sürekli bişi için ağrı sızı çekiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
:))))))))))) valla çooook alemsin:)hayırdır cnm ne sorunun var??
yok hepsi ayrı dallarda olduğu için kaçan göçen olmadı çok şükürr
hehe bitane daha geldi aklıma
malum yerde 18 yaşlarında sivilce çıktı
ben hemen kötü huylu beze diye jinekoloğa gittim
asistanı sordu nen var diye
dedim böle böle beze gibi bişi
ama üst tarafta altta filan değil
asistan dedi hazırlan doktor bey bakçek
çatala yatçakmışım
oha dedim içimden beze yukarda çatalda niye
hem ben bekarım cnm
doktor girdi içeri
ben ayakta dikiliyom
anlattım tabiiii
beze yukarda diye
ii dedi üstten o kızmı göster
sivilceymiş :)) doktor güldü tabee
ilaç krem bile vermedi
ahh canım yaaa... çok sevindim arkadaşın adına... uamrım herşey yoludna gider onun için..
canım bende de prolaktin sorunu var ama öyle süt elcek kadar yükselmedi.... buda tamamane stres kaynaklı bir durum... ben mr falanda çektirmedim hiç... doktor gerek görmemişti.. ahh zaten başımıza ne gelse hep bu stres yüzüdnen yaa.....
dün gece eşime şort almıştık önceden onun kıyafetleri bana bol gelirdi şimdi tam üstüme oluo şişmanlamışım ben yaaa(((((((((((( akşam çok moralim bozuldu:))eşime diom ki bak beni çok mutlu edion böyle şişmanlıom .)))) adam da dio yaranılmaz size:))
casper bende faceyı acamadım
acep bende mı sorun
başka sıtelerede bı bakım
nurdann içim rahatladı valla
kısss bana kalsa ben hiç gitmicektim onun zoruyla gittim amaaaan ne var canım der geçerim bi keresinde de elime kaynar su dökülmüştü bilekten aşağı ertesi gün temizlik yapmıştım çamaşır suyuyla.hiç dikkat etmiyorum hele deterjan konusunda... her yerim yarıktır benim küçüklükte baya yaramazmışım doktora bile gitmezdim sadece tırdan düştüğümde babam çok korkmuştu çeneme 6 dikiş atmışlardı.sonra bileğim kesildi,kafam yarıldı alnım 2 kez yarıldı oooo daha neler neler çocukken bile gitmezmişim doktora:)))aslında hiç iyi değil ama böyleyim işte
stres herşeyin başlangıcı kesinlikle.benim babam ablam kaçtıktan sonra aniden rahatsızlandı hep çok sağlıklı maşallah dioduk yaşından da genç gösterirdi hep ama birden hastalandı ve bir sene sonra vefat etti hep stresten...hiç konuşmazdı içine atardı herşeyi...evet cnm benimde bi dönem yaşadığım sıkıntılardan oluştu,şimdi hala o günler yüzünden savaşıyorum..napalım Allah daha kötüsünü göstermesin..kaç çıkıyodu ki senin 100 ün üzerinde çıkınca MR olunması gerekiyormuş..bnm en son 200 çıktı..normali 25 biliyosundur...
ahh canım yaaa... çok sevindim arkadaşın adına... uamrım herşey yoludna gider onun için..
canım bende de prolaktin sorunu var ama öyle süt elcek kadar yükselmedi.... buda tamamane stres kaynaklı bir durum... ben mr falanda çektirmedim hiç... doktor gerek görmemişti.. ahh zaten başımıza ne gelse hep bu stres yüzüdnen yaa.....
yazdımya önceki sayfada kaldı..böcüğe hitaben oldu ondan okumadın heralde..
boyun fıtığıda çıktı..-(bu arada hafta sonu doktor ameliyat sınırında dedi uff...
midem sık sık rağatsızlanır ...,daa aklıma gelmeyen vardır eminim...akannehir kaydirigubbakcemile3 böyle artık gülüp geçiyorum..bnmki bana ''acıların kadını'' diyo sürekli bişi için ağrı sızı çekiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
stres herşeyin başlangıcı kesinlikle.benim babam ablam kaçtıktan sonra aniden rahatsızlandı hep çok sağlıklı maşallah dioduk yaşından da genç gösterirdi hep ama birden hastalandı ve bir sene sonra vefat etti hep stresten...hiç konuşmazdı içine atardı herşeyi...
ben sanırım akşama menemen yaparım..yanında da karpuz var..
sizde menüler nedir ?
ahh canım yaaa... bu önemli bir durum ve ertelemeye gelmez.. aman dikkat et kendine canım..yazdımya önceki sayfada kaldı..böcüğe hitaben oldu ondan okumadın heralde..
canım benimki 86 ıydı sanırım... 8 hafta bir ilaç kullanmıştım... geçmişti.. 2 yıl önce baktırıdm biraz yükselmişti.. ama birşey kullanmadım.. reglilerim düzenli olduğu sürece baktırmıycam.. birde ona kafa yormak istemiyorum.... seninki çok yüksekmiş canım yaaa.... peki düşürebiliyormusun normal seviyeye???evet cnm benimde bi dönem yaşadığım sıkıntılardan oluştu,şimdi hala o günler yüzünden savaşıyorum..napalım Allah daha kötüsünü göstermesin..kaç çıkıyodu ki senin 100 ün üzerinde çıkınca MR olunması gerekiyormuş..bnm en son 200 çıktı..normali 25 biliyosundur...
pöfff çok başım ağrıyooooo
:))) senikide çok fenaymışş:)şaka şaka takılıodur bee:))) benimki de takılıo arada:)))gıcıklık olcak ya:)) kendisi daha çok kilo aldı haberi yok:))yaranılmaz deyip susuyomş en azndan
bende çok mutluyum çikolata yicem diom
aşkm direk aşkm göbüş dio sinir ediyo yaa
sabah yataktan kalkamıom uykudan aaa göbüşe baak oturma odasından görüyorm dio
sırf ona kızmak için yataktan kalkıom..
canm şimdi denedim face ye giriyo amabaşka site açmıo:)))
Allah seni emii
bende öyle kolay kolay gitmem ama bu kadr şey de gelmemiştr başıma))))
bi kaç gündür gözlrm kaşınıyo
yaa
ayy bal çok güldümm
QUOTE]
cnm walla bende eşinin esprisine çok güldüm
acayip komik :))
alınma ama benimkide ben uyanayım diye
tosuno kalk hadi diyo :)) hemen uyanıp aynaya bakıyım diye
57 kiloyum ne tosunu ya :))
inşallah canım ne çabuk 2 sene olducanm en kötüsü de o herşeyi içe ata ata bi yerden patlak mutlaka veriyo..
babacın rahmet istedi.. Bu mübarek günlerde dualarımız ulaşsın inş..
geçmiş olsun gülsüncüm
ya okdr positifsinki sende nasıl oluyor stress anlamadım cnm
ben olsam neyse...
sanada geçmiş olsun cnm
işllh biranönce atlatırsın
boyun fıtığı neden kaynaklanıyo belirtileri ne cute
bizde aydınlanalımm
[
:))) senikide çok fenaymışş:)şaka şaka takılıodur bee:))) benimki de takılıo arada:)))gıcıklık olcak ya:)) kendisi daha çok kilo aldı haberi yok:))
geçmiş olsun gülsüncüm
ya okdr positifsinki sende nasıl oluyor stress anlamadım cnm
ben olsam neyse...
he he bal alemsin...
böcük bnmde sık sık ağrır..hatta bnmkilerden süt geliyo bazı bazı :)) çünkü bende prolaktin yükselme sorunu var..3 yıldır ilaç kullanıyorum bu yüzden ,her yılda beyin MR ına giriyorum çünkü beyinde hipofiz adenomu (minik ur) oluşturuyo çok yüksek olunca, bende 7 mm çıktı maalesef ve küçülmüyo nalet..bu yıl daha girmedim bi ara onada gidicem..doktora gitmekten bıktım valla..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?