Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inşallah canım ne çabuk 2 sene oldu( öldüğü gün babalar günüydü bilio musun??? o gün hediye almak yerine mezar yeri bakmaya gitmiştik(((((((((o yüzden babalar gününden nefret ederim...

Allah sabır versin cnm ya,tüh bizde hediyelerden bahsettik istemeden üzdük seni
kusra bakma cnm

peki cnm ağrı filanmı oldu sende
ne belirti oldu
bende arada boynumu kıtlatma gereği duyuyorum acaba bndede varmı bişi...

gülsünüm ya atma cnm içine bişi
bizi negüzel motive ediyosun dertleşirken
bence sende sakın içine atma cnm
dök içini bizlere,eşine yakın gördüklerine
ama atma içine
beni biliyodun cnm ufacık bişeyin altından olmıcak şeyler çıkartırdım
bak döke döke kalmıyo bişi
sende sakın stress yapmaavereliniortak

Allah sabır versin cnm ya,tüh bizde hediyelerden bahsettik istemeden üzdük seni
kusra bakma cnm
nefret etmemin sebebi imreniyorum duydularım için sevindim ne güzel babacığınız var hediye alabiliyorsunuz aman kıymetini bilin ne olur.gerçekten çok değerliler...allah başınızdan eksik etmesin.bende babama çok benzeyen amcama gittim dün...bi nebze rahatladım..

STRESLı kızlar 2 günlük dünyada içinde dert biriktirmeye ne gerek var.ben karşı tarafa laf edemem ama çok ağlarım yalnızken hep içimdekini dışa vururum.içime atmam üzüldüğüm zaman kabuğuma çekilip olacakları beklemem mutlaka bi tepki veririm.bütün hastalıkların başı stres üzmeyin kendinizi gerçekten değmez...eşiniz var işiniz var mutlusunuz boşverin gerisini anı yaşayın arkaya bakmayın o zaman mutlu olursunuz gerçekten...

amin cnmmm
deme böyle gözlerim doldu (
üzme kendinide bizidee

peki cnm ağrı filanmı oldu sende
ne belirti oldu
bende arada boynumu kıtlatma gereği duyuyorum acaba bndede varmı bişi...

hayret gitmemişsin doktora ,sen şimdi korkudan gidersin..boyun fıtığım var doktor dersin

bende sık sık tutulma oluyodu,hani böle ceyranda kalırsın tutulurya öle,ama nedensiz tutuluyodu bende durup dururken..ve son zamanlarda ağrı yapıyodu fena..
geçenlerde yine tutuldu,saatler ilerledikçe ağrım arttı dayanılmaz sırt ve kol ağrım oludu..doktora bahsettim oda hemen mr dedi işte .öle..boyun fıtığı belirtilerine bak çıkıyo netten..okuyacağın tüm belirtiler bende mevcut..

amin cnmmm
deme böyle gözlerim doldu (
üzme kendinide bizidee
canım benim yaaa:)) benimde gözlerim doldu anasını satiiim hiç kurumuo sümüklü sümüklü dolaşıom ortalıkta:)) ben reklamlarda bile ağlayan bi tip oldum...yarışma programında hatta kurtlar vadisinde bile ağladım...çok sulu gözlüyüm...1 haftalık evliyken eşimle düğüne gittik orda zor tuttum kendimi gelinle damak dans ederken en son olmıcak tuvalete kaçtım:)))) ne bu yaa bunu durdurmanın bi yolu var mı?

yok artık araştırıyorum cnm
bikaç belirti uyuyorsa giderim
ama çok şükür bende tutlma ağrı vs yok
sadece kıtlatasım geliyo okdr
sende hemen şifa bulursun ccnm işllh sağolasın..

yukarıda reklamda çıkan Zerrin Özer mi yaw :1shok: nasıl zayıf siyah kazaklı hali hani..

aman onun çaresi yok şu iki haftadr da ben öyleyim
anaa herşeye ağlıom eşim bi bakıo ağlıom kız noldu yine sana aaa burnu da akıo falan deyince gülme ağlama arası bişi oluom ayy çok çikiinn görünüom o zaman )))

süpperrr.senin sayende akşam ilk cacığımı yaptım evlendiğimden beri hiç yapmamışım:))

ellerine sağlık canmcmm

benim adam ağlayınca değil normal durunca şaşırır oldu acıklı bi sahnede bakıo ağlıosam ses etmio ağlamıosam uyuyon mu dio:))))))))))

benim adam ağlayınca değil normal durunca şaşırır oldu acıklı bi sahnede bakıo ağlıosam ses etmio ağlamıosam uyuyon mu dio:))))))))))

delikafadulden
ben dizilere ağlamıom canm
evlendiğimz günden konuşuoz
sonra başlıom ağlamaya alışana kadr çok zor olmştu diye
eşimde zaten düğünden önce ağlamadn ki sen dio kınamda bile ağlamamştm ben kimseyi üzmeym die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…