inşallah canım ne çabuk 2 sene oldu( öldüğü gün babalar günüydü bilio musun??? o gün hediye almak yerine mezar yeri bakmaya gitmiştik (((((((((o yüzden babalar gününden nefret ederim...
ayy bal çok güldümm
QUOTE]
cnm walla bende eşinin esprisine çok güldüm
acayip komik :))
alınma ama benimkide ben uyanayım diye
tosuno kalk hadi diyo :)) hemen uyanıp aynaya bakıyım diye
57 kiloyum ne tosunu ya :))
yok canm niye alıncan)))
he he 57 kilodan tosun mu olurmş hiç
inşallah canım ne çabuk 2 sene oldu( öldüğü gün babalar günüydü bilio musun??? o gün hediye almak yerine mezar yeri bakmaya gitmiştik (((((((((o yüzden babalar gününden nefret ederim...
canm benm çok zor bi durum Rabbm mekanını cennet Peygamber Efendimiz (SAV)'ı komşu eylesin babacına
bnmkinin sebebi sürekli bilgisayar başında oturmak cnm..birde ben sürekli mause kullanıyorum işim çizim olduğundan..oturuş şeklinize dikkat edin..sürekli oturmayın doktor şimdi bana 45 dk bir kalk diyo masadan..klimaya direk maruz kalma dedi..
iş sebei işte cnm genelde..doktor zaten odaya girer girmez ne iş yaptığını soruyor...
trafik kazasında başınızı vurduysanız ondan da oluşabilir..aman önde otururken emniyet kemerini takın..hafif kaza bile olsa başınızın cama vurması çok tehlikeli ..ben bir kere vurmuştum şiddetli acaba o zmn mı zedelendi iş sebebiyle dvm etti bilmiyorum..
işte canım herkes senin gibi görüyor beni ve mecbruen bir süre sonra bu görev haline geliyor... ve içine atmaya başlıyorusn herşeyi... dışa yansıtmıyorsun stresini...herşeyi defalarca düşünüp kafa yoruyorsun.. işte en kötüsüde bu...
nefret etmemin sebebi imreniyorum duydularım için sevindim ne güzel babacığınız var hediye alabiliyorsunuz aman kıymetini bilin ne olur.gerçekten çok değerliler...allah başınızdan eksik etmesin.bende babama çok benzeyen amcama gittim dün...bi nebze rahatladım..Allah sabır versin cnm ya,tüh bizde hediyelerden bahsettik istemeden üzdük seni
kusra bakma cnm
ahh canım yaaa... bu önemli bir durum ve ertelemeye gelmez.. aman dikkat et kendine canım..
canım benimki 86 ıydı sanırım... 8 hafta bir ilaç kullanmıştım... geçmişti.. 2 yıl önce baktırıdm biraz yükselmişti.. ama birşey kullanmadım.. reglilerim düzenli olduğu sürece baktırmıycam.. birde ona kafa yormak istemiyorum.... seninki çok yüksekmiş canım yaaa.... peki düşürebiliyormusun normal seviyeye???
QUOTE]
parlodel kullanmışsındır sanırım önce onu veriyorlar..bana o hiç etki etmedi,düşürmedi hiç..sonra daha ciddi bi ilaça başladım Doxtinex . O düşük tutuyo seviyeyi..ama maalesef 7 mm lik illette küçülme yapamadı henüz..1 cm olursa burundan alıyolarmış ameliyatta,nasıl oluyosa artık eyvahedigeldismile
amin canım inşallah ...üzdüm sizide kusura bakmayın ama ne biliim içimden geldi....ama sizin babanız var ne güzel...allah başınızdan eksik etmesin canım...ben size imrenerek bakmaya razıyım...yok canm niye alıncan)))
he he 57 kilodan tosun mu olurmş hiç
canm benm çok zor bi durum Rabbm mekanını cennet Peygamber Efendimiz (SAV)'ı komşu eylesin babacına
nefret etmemin sebebi imreniyorum duydularım için sevindim ne güzel babacığınız var hediye alabiliyorsunuz aman kıymetini bilin ne olur.gerçekten çok değerliler...allah başınızdan eksik etmesin.bende babama çok benzeyen amcama gittim dün...bi nebze rahatladım..
amin canım inşallah ...üzdüm sizide kusura bakmayın ama ne biliim içimden geldi....ama sizin babanız var ne güzel...allah başınızdan eksik etmesin canım...ben size imrenerek bakmaya razıyım...
canmm ne demek kusura bakmayınn olur mu öylee..
Rabbm başımızdan eksk etmesin
rahmete erenlere de cenneti mekan olarak nasip etsin inş..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki cnm ağrı filanmı oldu sende
ne belirti oldu
bende arada boynumu kıtlatma gereği duyuyorum acaba bndede varmı bişi...
canım benim yaaa:)) benimde gözlerim doldu anasını satiiim hiç kurumuo sümüklü sümüklü dolaşıom ortalıkta:)) ben reklamlarda bile ağlayan bi tip oldum...yarışma programında hatta kurtlar vadisinde bile ağladım...çok sulu gözlüyüm...1 haftalık evliyken eşimle düğüne gittik orda zor tuttum kendimi gelinle damak dans ederken en son olmıcak tuvalete kaçtım:)))) ne bu yaa bunu durdurmanın bi yolu var mı?amin cnmmm
deme böyle gözlerim doldu(
üzme kendinide bizidee
süpperrr.senin sayende akşam ilk cacığımı yaptım evlendiğimden beri hiç yapmamışım:))menüm belli olmuştur efendm...
Bulgur pilavı
cacık
ve karpuzz
hayret gitmemişsin doktora ,sen şimdi korkudan gidersin..boyun fıtığım var doktor dersin
bende sık sık tutulma oluyodu,hani böle ceyranda kalırsın tutulurya öle,ama nedensiz tutuluyodu bende durup dururken..ve son zamanlarda ağrı yapıyodu fena..
geçenlerde yine tutuldu,saatler ilerledikçe ağrım arttı dayanılmaz sırt ve kol ağrım oludu..doktora bahsettim oda hemen mr dedi işte .öle..boyun fıtığı belirtilerine bak çıkıyo netten..okuyacağın tüm belirtiler bende mevcut..
canım benim yaaa:)) benimde gözlerim doldu anasını satiiim hiç kurumuo sümüklü sümüklü dolaşıom ortalıkta:)) ben reklamlarda bile ağlayan bi tip oldum...yarışma programında hatta kurtlar vadisinde bile ağladım...çok sulu gözlüyüm...1 haftalık evliyken eşimle düğüne gittik orda zor tuttum kendimi gelinle damak dans ederken en son olmıcak tuvalete kaçtım:)))) ne bu yaa bunu durdurmanın bi yolu var mı?
süpperrr.senin sayende akşam ilk cacığımı yaptım evlendiğimden beri hiç yapmamışım:))
benim adam ağlayınca değil normal durunca şaşırır oldu acıklı bi sahnede bakıo ağlıosam ses etmio ağlamıosam uyuyon mu dio:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?