Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlaarr bu akşam güzel bi meyhane pilavı yapam diom..
marifetimden deeell haa harcı hazır bu arada..
ama yanına napcam anam ben...

kızlaaaar menüler daa belli olmadımı ??

benimki hazır bile....
kıymalı patates
pirinç pilavı
yoğurt ya da karpuz olur

dün akşam yemekten sonra mutfakta öylece dikildim kaldım bakıyorum
acaba yarının yemeğini hazırlasam mı yoksa biran önce mısır patlatıp kocişle film keyfi mi yapsam diye...
düşünürken düşünürken Aşkıma seslendim
sevgilim yarına ne yemek yapsam ki acaba diye???
o da evde ne var aşkım diye sorunca ben saymaya başladım
patates
soğan
kıyma
tavuk
biber vs...
kıymalı patates yap demesin mi :)))

sormasaydım da saymaz olaydım kaydirigubbakcemile3 bugün gider aparatif bir şeyler hazırlardım...mecbur başladım yapmaya
bul. mak. boşalttım,pirinci ısladım,patatesi koydum tencereye,çıkan ufak tefek bulaşığı elimde yıkayayım dedim neyse yıkayacağım
temiz borcamı içeri konsolda ki yerine koymak için çıktım mutfaktan baktım kociş ohhh serilmiş koltuğa türk malı izliyo
bir sinir oldum ter sırtımdan damlıyor el insaf be kociş yani içimden geçirdim ama ses etmedim sonra dayanamadım dedim ki Aşkımmmmm çok yoruldun işte değil mi???
evet hayatım demesin mi mafoldumben
geçtim mutfağa geri işimi bitireyim diye o sırada kettle daki su kaynadı içime nasıl oturduysa onun öyle uzanıp keyif yapması seslendim bakar mısın bir diye
geldi efendim canım diyerek
dedim Aşkım şu kaynayan suyu patatese ekler misin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yüzünün aldığı şekli anlatamam.....koydu suyu hiç birşey demeden içeri gitti...

benimki yapıyor ediyor ama bazen böyle hiçbir şeye dokunmayası tutuyor tam da ben en yorgun olduğum zamanlarda....gerçi oldum olası mutfak işini sevmiyor yoksa makine takar,yerleri siler...sağolsun çok yardımcıdır...

bugün evı süpürecektı
ınş.süpürmemıştır
mak.sulu calısıo ortalık batar dıe korkuyom eyvahedigeldismile
geçen gün bı pılav yapmış hayatımda ılk defa gördum

evet biz de 9. katta oturuyorz bende diyorum korkuyorum cama çıkmaya diye ee nolcak kim silicek camları ben mi silicem alışırsın bişi olmaz diyo bana :mymeka:

geçen gün ben yemeği yaparken salata yaptırdım işte böle kocaman kocaman doğramış üşengeçliğinden
bi de diyor ki italyan usulu yaptım :mymeka: :roflol:

akannehir hee bizimkide öle
napıyosunda yoruluyosun ben bütün gün trafikte dur kalk dur kalk uğraşıyorum der

:kedi: :kedi: teşekkür ederim nurdancım

kızlar ayagınızda nasıl bi ayakkabı var..
bide ben hiç tül çorap falan giyemiom yaaa içim kıyılıo bölee..
ama böel babet tarzı aaakkabılarda çok terletio..
anam siz napıosunuz??

ben spor ayakkabı giyiyorum genelde ama babet falan giyeceksem ince çorap giyiyorum mecburen yoksa ayağım yara oluyor

bende mide basen herşey var valla:))) düzenli mekik senin ilacın yap bak gör nasıl incelcen...gerçi incel incel nereye kadar kız kopmayasın sen?::))

işe yarar mı ki ama halim olmuyo nası yapıcam
bu akşam eşimden rica ediyim yardım etsin bi yapabildiğim kadar yapıyım 10 20 neyse başlıyım bakalım
bi ayda farkedecek mi :kedi:

menüler belli oldu muuuu
kocacma sordm ne yapayım die
o da msj atmış sana melemen yapayım mı ben diye )))
demkki yemekler kocacmdann bu akşamm

bende bulaşık makinasından temizleri çıkarmayı hiç sevmem,
bizde anlaşma yaptık kocişle,
o temizleri çıkarıp yerleştiriyo,ben kirlileri yerleştiriyom kaydirigubbakcemile3
hee süpürge işide onun,ben : paspas ,toz alma

yaa kzılarrrr müjde napıyor acaba????

ay müjde dedinde bugun ne giydin topiği varya oradada bi kız var banlanıo banlanıo gelio baska nıckle işte size çirkinsiniz ben guzel flnama onda bi fark var her nıckınde ülke ve işi aynıkaydirigubbakcemile3

dünden kalma bulgur pilavı
dünden kalma haşlanmış patateslerle patates salatası yapılıcak
bide yanına karpuz
yiter mii :)

pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...

pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...

adaer ne güzel yazmışsın .....

pasaklı senin italyan usulu salatayada bayıldım..
kız işte böle yaptılarmı hiç kızasın gelmio..

işe yarar mı ki ama halim olmuyo nası yapıcam
bu akşam eşimden rica ediyim yardım etsin bi yapabildiğim kadar yapıyım 10 20 neyse başlıyım bakalım
bi ayda farkedecek mi :kedi:
canım bak sen başla ve hergün 2 katına çıkar.. dinlene dinlene yap... ve yaparken yanma oluyorsas demekki doğru yapıyorsun ve faydasını görceksin... 1 ayda çok şey değişecek emin ol... mideye de bire bir...

ayyyy cutem bende nefret ederim...... sırf bu yüzden açmak için sürekli ertelerim makinayı....

böcük sende mi iyi böyle mekik yap diyorsun tamam hadi bakalım bu akşam başlayacağım kısmet olursa mekik çekmeye

nurdan akannehir sen mi şişkosun sen mi 12. kattan atıcan kendini
ya benim gözlerim bozuk herhalde fıstık gibi hatunsun be güzelim nereden çıkardın ben böyle beklemiyordum fotolarını vallahi :kedi:

ayy menü demeyin dolapta karpuz var keser yeriz
şimdi ben desem ne yemek yapıyım yemek yok kahvaltılık çıkar yeter diyecek beni sinir edecek

annaaaam bende nefret ediom şu temizleri makinadan çıkartma işine yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…