Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dedimkii
kocacıma msj attm ne yemek yapam aşkm die
o da cvp yazdı melemen yapayım mı aşkm sana diye
yani melemen mis gibi çayy bu akşam ki menm canmm

cacık -pilav yeter dimi canım yaaa...
ayyy karpuz alsın bizim herif bide oohh mis missss bende karpuzlu menülerde olayım bgn..

yeter canmm dün akşam ki menüm öyleydii

pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...

pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...

:roflol: :roflol: canım kocişim pazardan o çekçeklerden aldı bana rahat rahat cam siliyim diye :1rolleyes:
ne düşünceli adam de mi :asigim: :mymeka: :mymeka: kırcem kafasını bi gün dananın

adaer ne güzel yazmışsın .....

pasaklı senin italyan usulu salatayada bayıldım..
kız işte böle yaptılarmı hiç kızasın gelmio..

evet öle bi söylüyo ki insan kızamıyoda
olsun böyle de yapsa eli değdi ya sağolsun diyip geçiyorum
ama salata tabağını görünce kaldım bi an böle herşey iri iri doğranmış kocaman kocaman
o da farketti bakışımı salatayı italyan usulu yaptım hayatım nasıl olmuş dedi :roflol:

tamam gülsüncüm öyle yapıcam inşallah işe yarar

caspersyyyyyyyy bulgur pilavının yanına cacık gider süper olur bide patlıcanlı bi yemek yaptın mı oooooff cokacimcoook

love cum.. kızım adam uyanık.. bir yandan aşkını ilan ederken diğer yandan da lafını sokuyor valla... :)
bence sen sessiz kal.. tartışmalara girme artık.. sadece birbirnizi yıpratıyorsunuz...

casper cım daha ne istiyon cnm
ohhh yemekte hazırlanıyooo
çay ben sıcakta içemiyom yaa
menemenle kolada süper gidiyy karpuzdan bıktıysanız cnmm

nasılmı yapıyorum :
malzemeler adakızın ki ile aynı..
ama ben fırında yapıyorum,tencerede sevmiyorum...

tüm işlem aynı ben sadece patlıcanları kızarttıktan sonra dilimleri borcama diziyorum üstüne malzemelri döküyom,yayıyorum,üstüne kaynamış su fırında pişiyo işte ...

akşam sarılır barışırsınız canım benim.sıkma kendini herşey oluna girer.bu dönemlerde hep bu tartışmalar oluo.ben eşimle çıktım çıkalı hiç kavga etmedim ne zaman nişanlandık kavgamız bitmedi be

bendeki menüde kızlar...
yayla çorbası (artan pilavımla yapcam)
mücver...
salata..
başka ne yapsam bilmiyorum valla...

love cum.. kızım adam uyanık.. bir yandan aşkını ilan ederken diğer yandan da lafını sokuyor valla... :)
bence sen sessiz kal.. tartışmalara girme artık.. sadece birbirnizi yıpratıyorsunuz...

bende onu diyorum işte nedir bu diye offff gıcık şey
oğlak burcu değil mi çok inatçı çok özellikle hatasını kabul ederken

sağolun kızlar bugünde bitiyor şükür
birazdan anlaşılacak her neyse ama inanırmısınız göresim dahi yok fena kırılmışım
cevap yazmadım zaten bu mesajlara

canm bulgur pilavını ben yapmıcamm
benm menü kaynadı arada kocacm yapcak bu akşmm

nurdannn senin neren şişman ya ala ala
ama sen sarışın ol değilsen hemde acil
sana sarı yakışıyo datlumm
şişman değil de balık yani balina etli:)))) fazlam varda kafama takmıom beaa:))) sarı çok istiom da eşim izin vermio.yine saçlarını mahvediceksin dio yaa((

ayyy nurdan hiç güleceğim yoktu bugünde beni sen gülümsettin haklısın hakikaten çok şey değişti

casper cım daha ne istiyon cnm
ohhh yemekte hazırlanıyooo
çay ben sıcakta içemiyom yaa
menemenle kolada süper gidiyy karpuzdan bıktıysanız cnmm

bişi istemiom canm kocacımn ellerine sağlııkk
yok yok karpuzdan bıkmam benn

bendeki menüde kızlar...
yayla çorbası (artan pilavımla yapcam)
mücver...
salata..
başka ne yapsam bilmiyorum valla...

bide karpuzz tamamdır gülsüncümm )))

kızçelerim ben çıkıorumm.....
akşam için verdiğiniz fikirlerden dolayı hepinizi öpüorumm..
ayy ne büyük dertmiş kıı..
ayde ii akşamlarr.......
hepinizi öpüorum...

ayyy nurdan hiç güleceğim yoktu bugünde beni sen gülümsettin haklısın hakikaten çok şey değişti
gülümse tab kısım bunlar gelip geçici boşverin.biz birbirimizi yedik boktan bi güneşlik için nişanlıyken.evlenin bak hele ooo 1 sene oldu hala aşığım kıssss:))) at bi kahkaha neşen yerine gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…