kullanışlı oluyomu cutem??
ya hazır silerim didi yaa şimdi alıp onun ekmeğine yağ sürmiyimm :)
ne yazdın ki datlum çok hızlı akıyo sayfalar neym
sen bidaha yaz cnm ben vercem cvp
nurdannnnnnnnnn
cacık -pilav yeter dimi canım yaaa...
ayyy karpuz alsın bizim herif bide oohh mis missss bende karpuzlu menülerde olayım bgn..
pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...
pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...
adaer ne güzel yazmışsın .....
pasaklı senin italyan usulu salatayada bayıldım..
kız işte böle yaptılarmı hiç kızasın gelmio..
canım bak sen başla ve hergün 2 katına çıkar.. dinlene dinlene yap... ve yaparken yanma oluyorsas demekki doğru yapıyorsun ve faydasını görceksin... 1 ayda çok şey değişecek emin ol... mideye de bire bir...
ayyyy cutem bende nefret ederim...... sırf bu yüzden açmak için sürekli ertelerim makinayı....
love cum.. kızım adam uyanık.. bir yandan aşkını ilan ederken diğer yandan da lafını sokuyor valla... :)
bence sen sessiz kal.. tartışmalara girme artık.. sadece birbirnizi yıpratıyorsunuz...
:roflol: :roflol: canım kocişim pazardan o çekçeklerden aldı bana rahat rahat cam siliyim diye :1rolleyes:
ne düşünceli adam de mi :asigim: :mymeka: :mymeka: kırcem kafasını bi gün dananın
evet öle bi söylüyo ki insan kızamıyoda
olsun böyle de yapsa eli değdi ya sağolsun diyip geçiyorum
ama salata tabağını görünce kaldım bi an böle herşey iri iri doğranmış kocaman kocaman
o da farketti bakışımı salatayı italyan usulu yaptım hayatım nasıl olmuş dedi :roflol:
tamam gülsüncüm öyle yapıcam inşallah işe yarar
caspersyyyyyyyy bulgur pilavının yanına cacık gider süper olur bide patlıcanlı bi yemek yaptın mı oooooff cokacimcoook
şişman değil de balık yani balina etli:)))) fazlam varda kafama takmıom beaa:))) sarı çok istiom da eşim izin vermio.yine saçlarını mahvediceksin dio yaanurdannn senin neren şişman ya ala ala
ama sen sarışın ol değilsen hemde acil
sana sarı yakışıyo datlumm
akşam sarılır barışırsınız canım benim.sıkma kendini herşey oluna girer.bu dönemlerde hep bu tartışmalar oluo.ben eşimle çıktım çıkalı hiç kavga etmedim ne zaman nişanlandık kavgamız bitmedi be
casper cım daha ne istiyon cnm
ohhh yemekte hazırlanıyooo
çay ben sıcakta içemiyom yaa
menemenle kolada süper gidiyy karpuzdan bıktıysanız cnmm
bendeki menüde kızlar...
yayla çorbası (artan pilavımla yapcam)
mücver...
salata..
başka ne yapsam bilmiyorum valla...
gülümse tab kısım bunlar gelip geçici boşverin.biz birbirimizi yedik boktan bi güneşlik için nişanlıyken.evlenin bak hele ooo 1 sene oldu hala aşığım kıssss:))) at bi kahkaha neşen yerine gelsin:)ayyy nurdan hiç güleceğim yoktu bugünde beni sen gülümsettin haklısın hakikaten çok şey değişti
kızçelerim ben çıkıorumm.....
akşam için verdiğiniz fikirlerden dolayı hepinizi öpüorumm..
ayy ne büyük dertmiş kıı..
ayde ii akşamlarr.......
hepinizi öpüorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?