yaaf bi deyin yaaa ne yapılır bulgur pilavının yanınaa...
canım bak sen başla ve hergün 2 katına çıkar.. dinlene dinlene yap... ve yaparken yanma oluyorsas demekki doğru yapıyorsun ve faydasını görceksin... 1 ayda çok şey değişecek emin ol... mideye de bire bir...
ayyyy cutem bende nefret ederim...... sırf bu yüzden açmak için sürekli ertelerim makinayı....
pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...
pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...
ooo yazıom yazıom arada kaynıom yafff kimse cevap vermio
ayyy hadi yaaa.... çok merak ettim valla... hiçte bakmazdım o topiğe haa...ay müjde dedinde bugun ne giydin topiği varya oradada bi kız var banlanıo banlanıo gelio baska nıckle işte size çirkinsiniz ben guzel flnama onda bi fark var her nıckınde ülke ve işi aynıkaydirigubbakcemile3
pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...
pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...
cacııkkk :O))))
kullanışlı oluyomu cutem??
ya hazır silerim didi yaa şimdi alıp onun ekmeğine yağ sürmiyimm :)
ne yazdın ki datlum çok hızlı akıyo sayfalar neym
sen bidaha yaz cnm ben vercem cvp
nurdannnnnnnnnn
patlıcanlı bi yemek olur isolde
valla bnmde menüm yok, musakkamı yapsam acaba...malzemem var..
cute :)))
Tencerede patlıcan musakka
Malzemeler:
250-300gr kıyma
4-5 adet patlıcan
3-4 adet çarli biber
2 adet domates
1 adet soğan
2 yemek kaşığı salça
3-4 dal maydanoz
tuz, karabiber
kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:
Patlıcanları yıkayıp pijamalı şekilde kabuklarını kesin. Sonra dörde bölün ve minik minik doğrayın, acısı çıkması için tuzlu suda biraz bekletin.
Daha sonra iyice yıkayıp bol suda bekletin tekrar. Sıvıyağı kızdırın ve sığacak kadar patlıcanları alıp iyice kuruluma bezi ile kurutun ve kızartın. Bütün patlıcanları bu şekilde kızartın.
Soğanları ve biberleri yemeklik doğrayın ve çok az sıvıyağda kavurun. Sonra kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Daha sonra domatesleri ilave edip ezilene kadar pişirin. En son salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.
Baharatlarını ve patlıcanları ilave edin. Bir buçuk su bardağı kadar sıcak su ekleyip kısık ateşte pişirmeye bırakın. 15 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alın ve doğranmış maydanozları ilave edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?