Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mekik diyonuz dimi ,katılıyorum gülsün...

makine işinde sende anlaşma yoluna git en iisi

pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...

pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...

kullanışlı oluyomu cutem??
ya hazır silerim didi yaa şimdi alıp onun ekmeğine yağ sürmiyimm :)

ooo yazıom yazıom arada kaynıom yafff kimse cevap vermio

ne yazdın ki datlum çok hızlı akıyo sayfalar neym
sen bidaha yaz cnm ben vercem cvp

nurdannnnnnnnnn

gülsün mesajları yazyaım aynen

1. mesaj
bizi bizden başkası zaten ayıramazdı, bize bunu bizden başkası yapamazdı. ah be sevgili hamız belki ama piştik yandık... zaten beni sendne başkası yakamazdı... aşklar meclisi bağışlayan meclisidir pek tutumlu olan akla uyup cimrilik etmek vebale girmektir.

2. mesaj
leyla değilim dost; lakin çağırsan çöllere gelirim. sana yalan halde gelmem, toplarım özümü yalın halde gelirim. kapıyı çaldığımda kimo dersen ben olmam kapında sen olur gelirim. sen gel de yeterki yola yuk olmam yol olur gelirim.

3. mesaj:
bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme aşklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme ey cennetin ve cehennemin elinde olduğu kişi bize öyle cenneti cehennem ediyorsun etme.

4. mesaj:
bırakmıyorum ki gönülde düşünce olasın. istemiyorum ki gözlerde değersiz kalasın seni özümde saklıyorum gözümde gönlümde değil taki son nefesime kadar bana yar olasın

açıklamaları bekliyorum

ay müjde dedinde bugun ne giydin topiği varya oradada bi kız var banlanıo banlanıo gelio baska nıckle işte size çirkinsiniz ben guzel flnama onda bi fark var her nıckınde ülke ve işi aynıkaydirigubbakcemile3
ayyy hadi yaaa.... çok merak ettim valla... hiçte bakmazdım o topiğe haa...

pasaklı bende 14. katta oturuyorum :) beylikdüzü evleri öldürüyo beni ...

pazardan uzun saplı cam silen çek+pas aldım..bi tarafı siliyo bi tarafı suyunu alıyo...

canım bende aldım ondan... bitenekadar dan.... ama kullanamadım yaaa

anammm saat 5 miş bende 6 oldu diyom tühhh
hatta dicektim bu akşam kimse erken çıkmıyo negüzel diye

evet kullanışlı bal,burada çalışan bayanlar da öle yapıyomuş..korkuluyo çünkü yaa ben camdan bakamıom nasıl sileyim diğer türlü...kocanada yazık cnm al sende öyle bişi..

lovee aşk değilde ne kız bunlar
adam aşık ama böle ifade ediyo işte
ve birazda sitem etmiş sana ama seni seviyo belli cnmm
tarzıda çok güzel bence

cute :)))

Tencerede patlıcan musakka

Malzemeler:

250-300gr kıyma
4-5 adet patlıcan
3-4 adet çarli biber
2 adet domates
1 adet soğan
2 yemek kaşığı salça
3-4 dal maydanoz
tuz, karabiber
kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:

Patlıcanları yıkayıp pijamalı şekilde kabuklarını kesin. Sonra dörde bölün ve minik minik doğrayın, acısı çıkması için tuzlu suda biraz bekletin.
Daha sonra iyice yıkayıp bol suda bekletin tekrar. Sıvıyağı kızdırın ve sığacak kadar patlıcanları alıp iyice kuruluma bezi ile kurutun ve kızartın. Bütün patlıcanları bu şekilde kızartın.
Soğanları ve biberleri yemeklik doğrayın ve çok az sıvıyağda kavurun. Sonra kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Daha sonra domatesleri ilave edip ezilene kadar pişirin. En son salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.
Baharatlarını ve patlıcanları ilave edin. Bir buçuk su bardağı kadar sıcak su ekleyip kısık ateşte pişirmeye bırakın. 15 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alın ve doğranmış maydanozları ilave edin.

ayy tarif verilmiş billeeee hemen alayım...

nurdannn senin neren şişman ya ala ala
ama sen sarışın ol değilsen hemde acil
sana sarı yakışıyo datlumm

mg_love....
yani daha ne olsun.....mis gibi Aşk kokuyor bunlarda
öyle ya da böyle Aşk var Aşk ötesini bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…