dikkat et cnm kendinegünaydın kızlar
sabah sabah tansiyon düşüklüğüyle güne başladım
kocişim işe getirdi şimdi biraz daha iyiyim :89:
kimseler uyuyamamış sanrım :) benim uykum vardı ama erken yatamadım iş güçten..günaydın kızlar...
efsuncum dikkat et lütfen kendinee....
yahu dün gece uykum kaçtı... gece 2 de girdim... hala misafirimiz vardı yaaa...
Ay benimde efe isimli akıllı bi oğlum olur inşallah teyzeleri kız olsa çok iyi olurdu ama sağlıklı olsunda 7 ocakta kesinleşecek
ohh maşallah..kızlar... organik ile konuşuyorum.....
birazdan topiğe gelcek.... herşey yolundaymış:))
[ı]kızlar dün akşam öyle bir geçer zamanknin sonunda ne oldu, stardaki filme daldık reklam arası diziyi unuttuk :44:[/ı]
günaydın kızlar
efsuncum sen bilirsin ama okadar çok efe koyan varki okulda çocuklardan 5inde biri efe olucak nerdeyse bizim eskiler ali ahmet gibi çok sık koyulan bi isim oldu tabi yinede sen bilirsin tatlım bizim nacizane tavsiyelerimiz
günaydın kızlar biz geldik,
dün bebişimi gördüm minnacık daha mercimek kadar efsunun tabiriyle,15 gün sonrada kalp atışlarını duycaz Allah nasip ederse çok güzel bi duygu Allah isteye herkese nasip etsin bu arada 4 hafta 4 günlük bugün bebeğim
günaydın kızlar biz geldik,
Dün bebişimi gördüm minnacık daha mercimek kadar efsunun tabiriyle,15 gün sonrada kalp atışlarını duycaz allah nasip ederse çok güzel bi duygu allah isteye herkese nasip etsin bu arada 4 hafta 4 günlük bugün bebeğim
Ay kıyamam sanada mercimeğinede yaaaa....günaydın kızlar biz geldik,
dün bebişimi gördüm minnacık daha mercimek kadar efsunun tabiriyle,15 gün sonrada kalp atışlarını duycaz Allah nasip ederse çok güzel bi duygu Allah isteye herkese nasip etsin bu arada 4 hafta 4 günlük bugün bebeğim
Bulalım bencedehadi efsuna bebiş ismi bulalım
ne kadar güzel haber bu :81:
Maşallah organik...
Takvim yapsana sende ..
Benim içime senin kızın olacak gibi doğdu..Hadi bakalım hayırlısı..
bulalım bencede
efsun ben eymen ismini çok beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?